Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C στην Τεχνόπολη

Κατηγορία Music Corner

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C έρχονται στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων για μια συναυλία.

332GJK53G4LKG67678
v

ΚΑΙ ΝΑΙ μεν οι 100°C –η μπάντα που βγαίνει στον δρόμο μαζί του τον τελευταίο χρόνο– είναι σχετικά νέα, η ουσία όμως παραμένει οικεία για όσους παρακολουθούν την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ανεπιτήδευτη επικοινωνία, ειλικρινής στάση και αυθορμητισμός είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα πολύτιμες σαν εμπειρίες ζωής.

Στην συναυλία της Τεχνόπολης θα πάρουμε μια γεύση από την προσεχή τους δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν στο στούντιο, καθώς και επιλογές από όλη  την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από  τις Τρύπες έως τώρα.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάσης Βουκυκλαράκης στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Ορέστης Ντάντος.
v

Πληροφορίες

Τοποθεσία: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Ημερομηνία: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 11 €, Ταμείο 13 €, Φοιτητικό/ανέργων 10 €

Προπώληση: 11876, Viva, Public, Reload, Seven Spots, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Online κράτηση: Τιμή εισιτηρίου 10 € – Κάντε κράτηση στο Viva.gr

Σημείωση: Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο ανέργων-φοιτητών, την ημέρα της συναυλίας θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ανάλογο έγκυρο δελτίο ανεργίας-φοιτητικό πάσο, ώστε να εισέλθουν στον συναυλιακό χώρο. Το εισιτήριο ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση καθήμενου.
v

Σιγά μην Κλάψω – Αγγελάκας και Οι Επισκέπτες
v

 


Translate this post