Αγοράκι 3 ετών θυμάται την προηγούμενη ζωή του

Κατηγορία Μετενσάρκωση

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα αγοράκι τριών ετών από τη Συρία θυμήθηκε πώς δολοφονήθηκε στην προηγούμενη ζωή του, υποδεικνύοντας το όπλο του εγκλήματος και τη θέση του σώματός του.


ν

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ που ζει στα Υψίπεδα του Γκολάν, στα σύνορα της Συρίας με το Ισραήλ, είπε ότι στην προηγούμενη ζωή του δολοφονήθηκε με τσεκούρι. Υπέδειξε στους δημογέροντες του χωριού το μέρος όπου είχε θαφτεί η σορός του, η οποία βρέθηκε πράγματι κατά την ανασκαφή. Υπέδειξε επίσης το μέρος όπου ο δολοφόνος είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος, και οι δημογέροντες όταν έσκαψαν εκεί βρήκαν το τσεκούρι.
Στο βιβλίο του, «Παιδιά που έζησαν στο παρελθόν: η μετενσάρκωση σήμερα» (Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today), ο Γερμανός θεραπευτής Τρουτζ Χάρντο, αφηγείται την ιστορία αυτού του μικρού αγοριού, μαζί με άλλες ιστορίες παιδιών που θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους. Όλες οι ιστορίες έχουν διερευνηθεί και επαληθευτεί με ακρίβεια. Την ιστορία του το συγκεκριμένο αγοράκι την αφηγήθηκε στον δρα Ηλάι Λας (Eli Lasch), που είναι υπεύθυνος για τις ιατρικές υπηρεσίες του στη Γάζα. Ο δρ. Λας, ο οποίος πέθανε το 2009, είχε αφηγηθεί αυτό το απίστευτο περιστατικό στον Χάρντο.
Το αγοράκι σήμερα ανήκει στην εθνοτική ομάδα των Δρούζων, μια ιδιαίτερη εθνότητα που κατοικεί σήμερα στη Συρία, το Λίβανο και τη Γαλιλαία (Ισραήλ). Οι Δρούζοι είναι ένα μεγάλο τάγμα που αριθμεί περίπου 200.000 μέλη και δεν είναι ούτε μουσουλμάνοι ούτε χριστιανοί. Έχουν τους δικούς τους ηγέτες και τη δική τους θρησκεία, τις δοξασίες της οποίας τηρούν άκρως μυστικές.
Οι τελετές τους είναι πολύ μυστηριώδεις και κανένας ταξιδιώτης, ο οποίος έχει γράψει γι’ αυτές, δεν γνωρίζει με βεβαιότητα ολόκληρη την αλήθεια. Ονομάζονται Σούφι της Συρίας. Θεωρούν βρισιά να τους αποκαλούν Δρούζους ή Δρούσους και οι ίδιοι ονομάζουν τον εαυτό τους «μαθητές του Χαμσά», του Μεσσία τους, που ήρθε σ’ αυτούς κατά τον ένατο αιώνα από τη «Χώρα του Λόγου του Θεού». Και τα δύο αυτά, τη χώρα και το λόγο, τα κρατούν απολύτως μυστικά.
Στην κοινότητά τους είναι αποδεκτή η μετενσάρκωση, όχι ως δοξασία αλλά ως γεγονός. Πιστεύουν ότι τα ιδιαίτερα σημάδια που φέρει κάποιος εκ γενετής στο σώμα είναι ενδεικτικά του γεγονότος ότι έχει ζήσει κατά το παρελθόν. Πιστεύουν μάλιστα πως τα σημάδια αυτά αφορούν τον τρόπο με τον οποίο πέθανε κάποιος σε μια προηγούμενη ζωή.
Το συγκεκριμένο αγοράκι γεννήθηκε με ένα μακρύ, κόκκινο σημάδι στο κεφάλι του. Όταν μεγάλωσε λίγο και μπορούσε να μιλήσει, είπε στην οικογένειά του ότι είχε σκοτωθεί από ένα χτύπημα στο κεφάλι με τσεκούρι.

 


Translate this post