Ο Άξελ Ρόουζ τα βάζει με τον Στιβ Μανούτσιν για τη διαχείριση του κορονοϊού

Κατηγορία Music Corner

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses επέκρινε τον υπουργό οικονομικών του Τραμπ, Στιβ Μανούτσιν, για τη διαχείριση του κορονοϊού.

ν

ΕΜΦΑΝΩΣ αντίθετος στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, ο τραγουδιστής του χαρντ ροκ συγκροτήματος Guns N’ Roses, Άξελ Ρόουζ επέκρινε με δριμύτητα μέσω του Twitter τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος έσπευσε να του απαντήσει εξίσου έντονα, όχι όμως όπως αποδείχθηκε κι εύστοχα.

Σε μια χώρα όπου το πολιτικό θέαμα συνεχίζει να συναρπάζει, ήταν η σειρά του 58χρονου και ιδιόμορφου αστέρα της ροκ μουσικής να βάλει φωτιά στο Twitter την Τετάρτη το απόγευμα.

«Είναι επίσημο! Ό,τι κι εάν έχουμε σκεφτεί για τον Στιβ Μανούτσιν μέχρι τώρα, είναι κι επισήμως μ@λ@κίες», δήλωσε ο γεννημένος στην Ιντιάνα, Άξελ, ο οποίος είναι πολιτικοποιημένος και έχει περίπου 1,2 εκατ. ακολούθους στο διαδίκτυο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μανούτσιν έσπευσε να υπερασπισθεί τον εαυτό του: «Τι έκανες πρόσφατα για τη χώρα σου;» ρώτησε τον rocker, διανθίζοντας όμως κατά λάθος το μήνυμά του με τη σημαία της Λιβερίας, που μοιάζει με αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακόμη ξύπνιος παρά το περασμένο της ώρας, ο ετοιμόλογος Ρόουζ δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει έναν δεύτερο μύδρο: «Δεν κατάλαβα ότι ελπίζαμε να μιμηθούμε το οικονομικό μοντέλο της Λιβερίας!»

«Σε αντίθεση με αυτήν την κυβέρνηση, εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για τους θανάτους πάνω από 70.000 ανθρώπων και σε αντίθεση με εσάς, δεν είμαι κυβερνητικός αξιωματούχος και δεν πηγαίνω στην τηλεόραση να προτρέπω τους Αμερικανούς να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στη διάρκεια μιας πανδημίας», προσέθεσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο Μνούτσιν δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση, αρκούμενος μόνον να διορθώσει το περιεχόμενο της αρχικής του απάντησης, επισυνάπτοντας αυτή τη φορά τη σωστή σημαία των ΗΠΑ.
ν

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «SWEET CHILD O’ MINE»

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι πλέον συγγραφείς του εικονογραφημένου βιβλίου για παιδιά «Sweet Child O’ Mine» που φέρει τον τίτλο της εμβληματικής επιτυχίας τους.

Το νέο βιβλίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον διάσημο συγγραφέα, Τζέιμς Πάτερσον και είναι ένα παραμύθι που «εξυμνεί την αγάπη και τη μουσική και πώς μας φέρνουν κοντά με τον πιο γλυκό τρόπο».

Το «Sweet Child O’ Mine» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Jimmy Patterson Books.
ν

Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine (Official Music Video)
ν

ν

 


Translate this post