Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο του άπιστου συντρόφου σας (vid)

Κατηγορία MAGAZINE, Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια ζηλιάρα γυναίκα παλεύει με τον σύντροφό της, θέλοντας να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό του που έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

Μια γυναίκα παλεύει με τον σύντροφό της καθώς επιχειρεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό του που έχει αναγνώριση προσώπου. Πηγή: Twitter

ν

ΜΗΝ ενεργοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου στο κινητό σας, αν σκοπεύετε να απατήσετε τη σύντροφό σας. Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα ενός ξεκαρδιστικού βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να παλεύει με τον σύντροφό της, προσπαθώντας να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό του, που έχει αναγνώριση προσώπου.

Η γυναίκα υποπτευόταν από καιρό τον σύντροφό της, καθώς τον έβλεπε να δέχεται ύποπτα μηνύματα και κλήσεις στο κινητό του. Δεν μπορούσε όμως να αποδείξει ότι την απατούσε, καθώς ο σύντροφός της είχε στο τηλέφωνο του ενεργοποιημένη την λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

Δυστυχώς γι’ αυτόν δεν είχε ταυτόχρονα ενεργοποιήσει και τον ανιχνευτή ίριδας. Γιατί μόνο η σάρωση της ίριδας είναι μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές βιομετρικών στοιχείων ταυτότητας, ενώ η αναγνώριση προσώπου δεν είναι τόσο ασφαλής.

Έτσι, μια μέρα που είχαν πάει βόλτα στο πάρκο, του άρπαξε ξαφνικά το κινητό από το χέρι και προσπάθησε να το ξεκλειδώσει με τη βία, παλεύοντας με τον σύντροφό της που δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του.
ν

Η γυναίκα έχει αρπάξει το τηλέφωνο του συντρόφου της και προσπαθεί να το ξεκλειδώσει με το Face ID, ενώ ο άνδρας καλύπτει με το χέρι το πρόσωπό του. Πηγή: Twitter
ν

Όταν ο άνδρας σηκώνεται για να φύγει, πηδά στην πλάτη του για να τον εμποδίσει. Πηγή: Twitter
ν

Στην αρχή, η γυναίκα ζήτησε ευγενικά από τον σύντροφό της –δεν διευκρινίζεται αν ήταν σύζυγος ή εραστής– να διαλύσει τις υποψίες της, δείχνοντάς της τα μηνύματα που λάμβανε στο κινητό του.

Εκείνος, έχοντας μια στάση του τύπου «είμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω / και θα έχω και μια γυναίκα παραπάνω», τη ρώτησε αν έχει ακούσει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η γυναίκα εξαγριώθηκε. Η συμπεριφορά του και μόνο επιβεβαίωνε τις υποψίες της, όμως η γυναικεία περιέργεια δεν την άφηνε να ησυχάσει.

Ποια ήταν αυτή που της τον είχε πάρει; Και πόσο καιρό τα είχαν; Έπρεπε να μάθει. Και του άρπαξε το τηλέφωνο.

Για να το ανοίξει, όμως, έπρεπε να φωτογραφήσει το πρόσωπό του.
ν

Ακολούθησε ένα χορευτικό, με τον άνδρα να μην της το επιτρέπει… Πηγή: Twitter
ν

… και με ευέλικτες κινήσεις ν’ αποφεύγει τη σάρωση του προσώπου. Πηγή: Twitter
ν

Οι σβέλτες κινήσεις του θύμιζαν σκηνές από την ταινία “Matrix”. Πηγή: Twitter
ν

Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την γυναικεία επιμονή. Η σύντροφός του τον καθηλώνει στο έδαφος και παίρνει αυτό που ήθελε… Πηγή: Twitter
ν

Και φεύγει τρέχοντας με το έπαθλό της! Πηγή: Twitter
ν

Δεν διευκρινίζεται πότε και πού συνέβη το διασκεδαστικό –για εμάς– περιστατικό, το οποίο έγινε viral, με πάνω από 500.000 likes και 13.000.000 θεάσεις, όταν δημοσιεύτηκε από τον χρήστη @EliiDaRuler στο Twitter.

Χωρίς αμφιβολία, το βίντεο δείχνει την ανωτερότητα του γυναικείου φύλου έναντι του ανδρικού. Πίσω από το πολλές φορές λεπτεπίλεπτο παρουσιαστικό τους, οι γυναίκες κρύβουν φοβερή δύναμη, που πολλαπλασιάζεται όταν είναι απελπισμένες.

Κάποιοι έγραψαν ότι το συμβάν ήταν στημένο, αγνοώντας προφανώς ότι η ζωή ξεπερνά κάθε φαντασία.
ν

Girlfriend Tries To Her Boyfriend’s Phone With Face ID | Daily Mail
v

ν

 


Translate this post