Ζευγάρι έπεσε στο κενό την ώρα που φιλιόταν (vid)

Κατηγορία Ταξίδια, Κοινωνία

ΤΑΞΙΔΙΑ/ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι τελευταίες στιγμές ενός ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν την ώρα που φιλιόταν πάνω σε γέφυρα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Έχοντας ανταλλάξει το τελευταίο φιλί, πέφτουν σφιχταγκαλιασμένοι στο κενό. Image: Supplied

ν

ΕΝΑ βίντεο δείχνει πως το παθιασμένο αγκάλιασμα ενός ερωτευμένου ζευγαριού είχε τραγική κατάληξη, οδηγώντας τους δύο εραστές στο θάνατο.

Δύο ερωτευμένοι νέοι, η Μέιμπεθ Εσπινόζ, 34 ετών, και ο Έκτωρ Βιδάλ, 36 ετών, συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο 3 Αυγούστου στη γέφυρα Βηθλεέμ στο Κούσκο του Περού, όπου είχαν ραντεβού.

Η Μέιμπεθ περίμενε τον αγαπημένο της έχοντας ανέβει στο στηθαίο της γέφυρας και όταν αυτός εμφανίστηκε, αγκαλιάστηκαν με χαρά ανταλλάσσοντας ένα φλογερό φιλί. Χαμένοι και οι δύο στο πάθος τους, συνέχισαν να φιλιούνται, όταν η Μέιμπεθ έγειρε προς τα πίσω, κρατώντας στην αγκαλιά της τον Έκτορα.

Το βάρος του άνδρα προστέθηκε στο βάρος του σώματος της κοπέλας, η οποία έχασε την ισορροπία της κι άρχισε να πέφτει στο κενό, παρασύροντας μαζί και τον αγαπημένο της.

Το ύψος της γέφυρας ήταν 15 μέτρα, με αποτέλεσμα οι δύο νέοι να τραυματιστούν σοβαρά.
ν

Λίγο πριν η κοπέλα χάσει την ισορροπία της και πέσει στο κενό, παρασύροντας στο θάνατο τον εραστή της. Image: Supplied
ν

Στο βίντεο φαίνεται ότι η κοπέλα είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του εραστή της, σε ένα σφιχταγκάλιασμα που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να πέσει με τον αγαπημένο της πίσω από τα προστατευτικά κάγκελα της γέφυρας.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Μέιμπεθ Εσπινόζ πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο, ενώ ο Έκτωρ Βιδάλ υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η ειρωνεία είναι ότι τόσο η Μέιμπεθ όσο και ο Έκτωρ ήταν ορειβάτες που είχαν πάει στο Κούσκο για να εργαστούν ως ξεναγοί.

Μπορείτε να δείτε το τραγικό βίντεο στο YouTube.
ν

Couple tragically fall 50ft to their deaths while kissing on bridge
ν

ν

 


Translate this post