Γάτα χτυπά το ρόπτρο για να μπει μέσα στο σπίτι (vid)

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το απίστευτο βίντεο με μια μαύρη γάτα που για να μπει στο σπίτι χτυπά το ρόπτρο της εξώπορτας σαν να ήταν άνθρωπος, έγινε αμέσως viral.

Η πολιτισμένη γάτα που χτυπά την πόρτα για να μπει στο σπίτι. Πηγή: Facebook

ν

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ζώα εξίσου έξυπνα και ευρηματικά με τον άνθρωπο; Το βίντεο με τη μαύρη γάτα που ανέβηκε στο Facebook έγινε αμέσως viral, με 10 εκατομμύρια επισκέψεις, 30.000 σχόλια και κάπου 300.000 κοινοποιήσεις.
Η κατάμαυρη γάτα, ύστερα από μια ολονύκτια βόλτα στη γειτονιά, επιστρέφει στο σπίτι των κυρίων της κουρασμένη, αλλά βρίσκει την πόρτα κλειστή. Σκαρφαλώνει στο κιγκλίδωμα των σκαλοπατιών του σπιτιού, τεντώνει το σώμα της προς τα πάνω και με το δεξί μπροστινό πόδι της πιάνει το ρόπτρο της πόρτας και το χτυπά τρεις φορές!
Η χρήστης Sheekilah Jones ανέβασε δύο απίστευτα κλιπ του ατρόμητου αιλουροειδούς στο Facebook, που μετά από λίγες στιγμές συγκέντρωσης κι ένα προσεκτικό κοίταγμα πάνω από τον ώμο της, η γάτα χτυπάει το χρυσαφί ρόπτρο ενός σπιτιού στο Κάρντιφ της Ουαλίας.
ν

Britain’s politest cat’ knocks on a front door to be let in | The Sun
ν


ν

Η 24χρονη Jones, που πήγαινε στη δουλειά της, αποτύπωσε με την κάμερα του τηλεφώνου του το απίστευτο περιστατικό, το οποίο επαναλήφτηκε δύο φόρες, καθώς την πρώτη φορά κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα της γάτας.
«Μήπως βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν στις 6:00 ώρα το πρωί, ή πράγματι υπάρχει μια γάτα που χτυπάει την πόρτα;» αναρωτήθηκε η γυναίκα, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε.
ν

v

 


Translate this post