Τυφλή αγάπη: Κουτάβι γίνεται το φως τυφλού Γκόλντεν Ριτρίβερ (vid)

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Όταν ο 11χρονος Τσάρλι έχασε την όρασή του από γλαύκωμα, ένα κουτάβι, ο Μάβερικ, έγινε ο καλύτερος φίλος και οδηγός του.

Όταν ο Τσάρλι έχασε το φως του, ο Μάβερικ έγινε τα μάτια του. Πηγή: Instagram

ν

ΔΥΟ Γκόλντεν Ριτρίβερ στη Βόρεια Καρολίνα έχουν προκαλέσει θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον δικό τους μοναδικό δεσμό αγάπης.
Στις αρχές του χρόνου, η Τσέλσι και ο Άνταμ Στάιπ υιοθέτησαν τον Μάβερικ, ένα κουτάβι ηλικίας 4 μηνών, για να κάνει συντροφιά στον τυφλό 11χρονο σκύλο τους, τον Τσάρλι, ο οποίος έχασε το φως του και από τα δύο μάτια εξαιτίας του γλαυκώματος, αναφέρει το NBC Philadelphia.
Ωστόσο, ποτέ δεν περίμεναν να συμβεί αυτό που συνέβη.
ν

Ο Μάβερικ βοηθά τον Τσάρλι να βρει το παιχνίδι του. Πηγή: Instagram
ν

Καλωσόρισαν το κουτάβι στο σπίτι τους την Πρωτοχρονιά του 2019. Τα Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι σκύλοι υψηλής νοημοσύνης, ευγενικά, φιλικά και πάντα πρόθυμα να ευχαριστήσουν τους γύρω τους. Δεν δαγκώνουν ποτέ και έχουν υψηλή νοημοσύνη.
Ο Μάβερικ, το κουτάβι, σε αυτές τις ιδιότητες πρόσθεσε την αγάπη προς τον γηραιότερο Τσάρλι, που ήταν αρχικά σκεπτικός απέναντι στο νεώτερο μέλος της οικογένειας.
Τώρα, τα δύο σκυλιά, είναι αχώριστοι σύντροφοι. Ο Μάβερικ διασκεδάζει τον Τσάρλι με παιχνίδια, ενώ πιάνει το λουρί του τυφλού σκύλου και τον πηγαίνει βόλτα!
Τώρα, για τον τυφλό Τσάρλι, όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.
ν

Ο μικρός Μάβερικ έχει γίνει τα μάτια του Τσάρλι. Πηγή: YouTube
ν

Όπως λέει ο Άνταμ Στάιπ, ο Μάβερικ γρήγορα κατάλαβε ότι ο Τσάρλι έχει πρόβλημα όρασης και ρύθμισε γρήγορα την καθημερινή συμπεριφορά του με τη ρουτίνα του τυφλού σκύλου.
«Όταν άρχισαν να παίζουν, ο Μάβερικ συνειδητοποίησε ότι ο Τσάρλι σύντομα θα έχανε το παιχνίδι που είχε στο στόμα του», προσθέτει η Τσέλσι. «Και όποτε αυτό συνέβαινε, ο Μάβερικ το μάζευε και το έφερνε μπροστά στον Τσάρλι για να συνεχίσουν το παιχνίδι. Η φιλία τους γρήγορα έγινε δεσμός. Τώρα όχι μόνο μπορούν να περπατούν μαζί, αλλά να κάνουν και έλκηθρο!
ν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie And Maverick (@charlieandmav) στις


ν

Ο Μάβερικ προστατεύει τον γηραιό Τσάρλι και του δείχνει με κάθε τρόπο την παρουσία του για να μην νιώθει μόνος μέσα στο σκοτάδι του.
ν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie And Maverick (@charlieandmav) στις


ν

Τα δύο σκυλιά όχι μόνο παίζουν μαζί αλλά και κοιμούνται μαζί στην ίδια θέση.
«Είναι απίθανο! Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο», λέει η Τσέλσι, περήφανη για την φήμη που απέκτησαν τα σκυλάκια της μέσα σε μια νύχτα.
Η αγνή αγάπη και φιλία, που τόσο λείπει από το ανθρώπινο γένος, περισσεύει στους τετράποδους φίλους μας.

ν

ν

 


Translate this post