Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2019

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 1|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος πρώτο: Το έτος του Χοίρου

Μάθετε τις ενέργειες των ιπτάμενων άστρων το 2019 και πώς θα επωφεληθείτε από τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του έτους του Γήινου Χοίρου.

ν

ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ έτος ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και τελειώνει την επόμενη χρονιά στις 24 Ιανουαρίου 2020. Το χρώμα του έτους είναι το καφετί, η δε ενέργεια είναι γιν. Το έτος του Γήινου γιν Χοίρου διαδέχεται το έτος του Γήινου γιανγκ Σκύλου και ακολουθείται από τον Μεταλλικό γιανκ Αρουραίο το 2020. Ο Χοίρος καταλαμβάνει την δωδέκατη και τελευταία θέση του κινέζικου ωροσκοπίου, τα ζώδια του οποίου επαναλαμβάνονται κυκλικά κάθε 12 χρόνια.
Μετά το επεισοδιακό έτος του Σκύλου, που προξένησε τόσους θανάτους και καταστροφές, το έτος του Χοίρου θα είναι μια χρονιά που πολλοί θα απολαύσουν∙ μια θετική χρονιά με ευκαιρίες για ανάπτυξη.
Στην οικονομία θα επικρατήσει μια αίσθηση αισιοδοξίας, στον πολιτικό τομέα οι κυβερνήσεις θα ασχοληθούν μάλλον με την εσωτερική πολιτική παρά με την εξωτερική, στον κοινωνικό όμως τομέα δεν θα λείψουν οι διαδηλώσεις, οι εξεγέρσεις και οι συγκρούσεις, χωρίς να αποκλείονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας θα υπάρξουν αξιόλογα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Τα άτομα θα φτάσουν σε νέα ύψη προσπαθειών και αντοχής, θα γίνουν μεγάλα βήματα στις επιστήμες και τη διαστημική έρευνα, ενώ θα παρουσιαστούν νέες μόδες και τάσεις.
ν

ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ 2019
ν

ν

Λο Σου – Το πλέγμα των 8 όψεων της ζωής

Το μαγικό τετράγωνο του Κρόνου (κινεζ. Λο Σου) αποτελεί τη βάση του Φενγκ Σούι. Στο σχέδιο επάνω, οι αριθμοί στους κανάβους αντιπροσωπεύουν τις θέσεις που έχουν τα ιπτάμενα άστρα το 2019, με την ένδειξη “ευοίωνα” ή “δυσοίωνα”. Οι κατευθύνσεις (Βορράς, Νότος κτλ.) είναι σταθερές. Οι ιδιότητες των κανάβων, που είναι σημειωμένες με πεζά γράμματα, είναι επίσης σταθερές και δεν αλλάζουν με τα χρόνια. Οι θέσεις του ευοίωνου άστρου Μεγάλος Δούκας (Δίας) και του δυσοίωνου 3 Killings αφορούν το 2019.
Υπολογίζουμε με το μάτι, ή με τη βοήθεια μιας πυξίδας, τη θέση του σπιτιού, του γραφείου ή του μαγαζιού ως προς τις 4 κατευθύνσεις του ορίζοντα και εφαρμόζουμε το Λο Σου, έτσι ώστε ο μαγνητικός Βορράς να συμπέσει με το τετράγωνο που έχει τον αριθμό 4. Εάν από την κάτοψη του χώρου σας λείπει ένα ή περισσότερα τετράγωνα, αυτό σημαίνει ότι πάσχει ο αντίστοιχος τομέας της ζωής σας.
Οι κλασικοί τομείς, που παραμένουν αμετάβλητοι, ενισχύονται από τα κάτωθι αντικείμενα:
ΝΑ Τομέας πλούτου: Μικρά φυτά και δενδρύλλια, ξύλινοι μελωδοί
Ν Τομέας φήμης: Δυνατά φώτα, κεριά, τζάκι, ήλιος
ΝΔ Τομέας σχέσεων: Κρύσταλλοι, κεραμικά αντικείμενα
Α Τομέας υγείας: Μεγάλα φυτά και δέντρα, βιβλιοθήκη
Δ Τομέας δημιουργίας: Μεταλλικά αντικείμενα, κομπιούτερ
ΒΑ Τομέας γνώσης: Υδρόγειος σφαίρα
Β Τομέας καριέρας: Νερό, ενυδρεία, σιντριβάνια
ΒΔ Τομέας βοηθών: Μεταλλικοί μελωδοί, καμπάνες, λοιπά μεταλλικά αντικείμενα
Γενικά μιλώντας, όταν ένας τομέας χρειάζεται ενίσχυση, τον ενεργοποιούμε τοποθετώντας εκεί μια δυνατή φωτιστική πηγή.
Αντίθετα, αν θέλουμε να αποδυναμώσουμε έναν τομέα, αφαιρούμε τις φωτιστικές πηγές και τα αντικείμενα που τον ενισχύουν.

ν

ν

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ

Τα ιπτάμενα άστρα είναι ένας ετήσιος αστρολογικός χάρτης που χρησιμοποιείται στην πρακτική του Φενγκ Σούι. Στο πλέγμα των 8 όψεων της ζωής (Λο Σου) τα ιπτάμενα άστρα παραμένουν σε έναν τομέα για ένα ολόκληρο έτος και μετά μετακινούνται σε έναν άλλο τομέα το επόμενο έτος. Αυτά τα άστρα φέρνουν τόσο ευνοϊκή όσο και αρνητική ενέργεια στη ζωή μας.
Οι θεραπείες και τα αντίμετρα χρησιμοποιούνται για την καταστολή της κακής ενέργειας που προκαλούν τα αρνητικά άστρα, ενώ η ενεργοποίηση και η ενίσχυση των ευοίωνων τομέων είναι απαραίτητη προκειμένου να επωφεληθούμε από τα τυχερά άστρα.
Όπως δείχνει και η εικόνα του Λο Σου που παραθέσαμε, τα ευοίωνα άστρα εφέτος είναι τα 1, 4, 6, 8 και 9, ενώ τα 2, 3, 5 και 7 είναι τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία έως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν.
Το 2019, ο Μεγάλος Δούκας βρίσκεται στα Βορειοδυτικά, το άστρο 3 Killings των μεγάλων προβλημάτων είναι στη Δύση (μαζί με το τυχερό άστρο 1), ενώ το δυσοίωνο Sui Po βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά.
Από την άλλη πλευρά, τη φετινή χρονιά το άστρο 1 της νίκης και των επιτυχιών είναι στη Δύση, το άστρο 8 του πλούτου και της ευημερίας βρίσκεται στο Κέντρο και το άστρο 9 του μελλοντικού πλούτου που πολλαπλασιάζει την ευτυχία βρίσκεται Βορειοδυτικά.
Αυτές οι ενέργειες φέρνουν ευημερία και αρμονία, ενώ πολλά ζευγάρια θα μπορούν να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά το 2019.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τις ενέργειες που θα επισκεφθούν στο σπίτι και την εργασία μας το 2019, ποιες επιπτώσεις θα έχουν και πώς θα τις αντιμετωπίσουμε.
ν

Μέρος δεύτερο: Ενίσχυση των ευοίωνων τομέων >

ν

Όλα τα είδη Φενγκ Σούι και Βάστου θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο “Αιώνιος Ηνίοχος”, Σόλωνος 97, Αθήνα 10678, τηλ. 210-3830920
ν

 


1 2 3

Translate this post