Πιλότος προσπάθησε να μπει στο αεροπλάνο από το παράθυρο του κόκπιτ (vid)

Κατηγορία NEWS, Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δείτε το βίντεο με έναν πιλότο που προσπαθεί να μπει στο αεροπλάνο από το στενό παράθυρο του θαλάμου διακυβέρνησης του αεροσκάφους.

Στο βίντεο ο πιλότος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, πιάστηκε να έχει βάλει το ένα πόδι μέσα στο ανοιχτό παράθυρο του πιλοτήριου. Image: Supplied

ν

Ο ΠΙΛΟΤΟΣ δεν ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών. Απλώς φτάνοντας στο αεροπλάνο, διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Έτσι προσπάθησε να μπει στο θάλαμο διακυβέρνησης από το ανοιχτό παράθυρο του κόκπιτ!
Το «μάτι» όμως μιας κάμερας ήταν εκεί και αποτύπωσε το κωμικό συμβάν που, ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες.
Το βίντεο επιγράφεται: «Όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου αργοπορημένος και έχεις ξεχάσει τα κλειδιά σου».
ν


ν

Την ανάρτηση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πιλότος της British Airways “Jonny the Pilot” και οι θεάσεις στο Twitter έχουν ξεπεράσει τις 12.000.
Την ώρα που ο «διαρρήκτης» πιλότος προσπαθεί να μπει στο αεροπλάνο, βάζοντας πρώτα το ένα πόδι μέσα, η πλατφόρμα πάνω στην οποία στηρίζεται, φεύγει από τη θέση της και ο πιλότος πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθεια από την αρχή.
ν

Πηγή: Twitter / Jonny Pilot
ν

Στο μεταξύ εμφανίζεται ένα άλλο μέλος του πληρώματος, που έρχεται για να τον βοηθήσει.
ν

Πηγή: Twitter / Jonny Pilot
ν

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Terminal 2 του αεροδρομίου Χήθροου του Λονδίνου, με τους χρήστες των κοινωνικών μέσων να δηλώνουν συγκλονισμένοι από τις απρόβλεπτες ενέργειες του πιλότου.
Ένας χρήστης του Twitter ρώτησε αν αυτό αποτελεί κοινή πρακτική, με έναν άλλον να απαντά: «Αυτό γίνεται μόνο όταν η αλεξίσφαιρη θύρα της καμπίνας των πιλότων είναι κλειδωμένη και δεν μπορείς να θυμηθείς τον κωδικό».
Ένας χρήστης του Instagram επιβεβαίωσε τη δυσκολία εισόδου λέγοντας: «Αυτό συμβαίνει μόνο στα επιβατικά. Στα εμπορικά αεροπλάνα δεν έχουν κλειδαριές στις πόρτες τους».
Τα τελευταία χρόνια, η είσοδος στο θάλαμο διακυβέρνησης των μεγάλων αεριωθούμενων έχει γίνει περίπλοκη, για το φόβο πειρατών, το ίδιο και ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν μπροστά οι κινητήρες των αεροσκαφών.
v

 


Translate this post