Μπορείτε να εντοπίσετε το “αόρατο” αυτοκίνητο;

Κατηγορία Brainpower

OPTICAL ILLUSION

Posted by Youmagazine Staff

 

Ελάχιστοι χρήστες του Ίντερνετ μπορούν να βρουν το αυτοκίνητο “φάντασμα” που βρίσκεται σε αυτή τη φωτογραφία. Και όμως υπάρχει και είναι μαύρο!

Αυτή η φωτογραφία του αόρατου αμαξιού έχει προκάλεσει σύγχυση στο διαδίκτυο. Πηγή: Reddit

ν

ΣΤΗ φωτογραφία που ανέβασε το Reddit φαίνεται ένας μικρός κήπος, προφανώς μπροστά ή στο πίσω μέρος κάποιοι σπιτιού. Στον κήπο όμως που βλέπεται υπάρχει ένα μεγάλο αυτοκίνητο και μάλιστα μαύρου χρώματος! Μπορείτε να το εντοπίσετε;
Αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως είναι τα νερά και οι σαπουνάδες από το πλύσιμο του αμαξιού, καθώς και κάτι που μοιάζει με υαλοκαθαριστήρα. Πού είναι όμως το αυτοκίνητο;
Ρίξτε μια γερή ματιά στη φωτογραφία.
ν


ν

Αν το εντοπίσατε, τότε είστε σούπερ διάνοιες! Εμείς το βρήκαμε, αφού διαβάσαμε πρώτα την εξήγηση.
Πράγματι, πρόκειται για ένα αστραφτερό μαύρο αυτοκίνητο που έχει καθαριστεί και γυαλιστεί σε τέτοιο βαθμό που έχει μετατραπεί σε καθρέφτη, με αποτέλεσμα να αντανακλά πάνω του όλες τις λεπτομέρειες του κήπου.
Φαίνεται καθαρά ο αριστερός μπροστινός τροχός του αμαξιού και μέρος της πόρτας, πάνω στην οποία καθρεφτίζονται οι φυσαλίδες από την πρόσφατη πλύση του αυτοκινήτου.
Οι θάμνοι του κήπου και το υπόλοιπο σκηνικό αντανακλώνται με τέτοια αληθοφάνεια που κάνουν το αυτοκίνητο αόρατο, δημιουργώντας την τέλεια οπτική ψευδαίσθηση που μπορεί να συγκριθεί μόνο με το “Predator” του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
ν

Πηγή: Reddit

 


Translate this post