Pusic: Ένας πεινασμένος γάτος στο εστιατόριο (vid)

Κατηγορία Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η επίσκεψη ενός γάτου με τρόπους τζέντλεμαν σε ένα εστιατόριο δεν είναι μικρό γεγονός, ιδιαίτερα αν ο γάτος είναι πολύ πεινασμένος!

Γκαρσόν! Τον κατάλογο, παρακαλώ, πεινάω! Πηγή: YouTube

ν

ΟΛΑ ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2014. Ένα μικρό γατάκι βρισκόταν μισοπεθαμένο μέσα σε ένα κουτί, στο κλιμακοστάσιο μιας πολυκατοικίας στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Έξω φυσούσε χιονιάς.
Λίγο πριν ξεψυχήσει, έτυχε να περνά από εκεί ο τωρινός κύριός του. Το πήρε και το μετέφερε αμέσως σε μια κτηνιατρική κλινική. Η κατάσταση της μικρής γάτας ήταν απελπιστική και οι κτηνίατροι είπαν ότι οι πιθανότητες επιβίωσης είναι ελάχιστες.
Συνέβη όμως ένα θαύμα. Το γατάκι άντεξε και η θέληση για ζωή νίκησε. Πήρε το όνομα Pusic, που στα ρωσικά σημαίνει «τζέντλεμαν», «ευγενής», και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του νεαρού κυρίου του.
Ο Pusic, ένας ιδιαίτερα έξυπνος γατούλης, αφού παίζει μπιλιάρδο και γκολφ, είναι σήμερα περιζήτητος στο διαδίκτυο με πολλά διασκεδαστικά επεισόδια στο YouTube. Το βίντεο που ακολουθεί έχει πάνω από 12 εκατομμύρια θεάσεις!

ν

ν

 


Translate this post