Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2018

Κατηγορία Φενγκ Σούι, Wellbeing

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ  1|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος α΄: Το έτος του Σκύλου
ν

Μάθετε τι σας επιφυλάσσουν τα ιπτάμενα άστρα για το 2018, το έτος του γήινου Σκύλου και πώς μπορείτε να ενισχύσετε τις θετικές επιρροές τους και να θεραπεύσετε τις αρνητικές.
ν

ν
ΤΟ ΕΤΟΣ του Γήινου Σκύλου, που ξεκινά σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2019, θα ωφελήσει όλους όσους έχουν ένα σαφές και πρακτικό σχέδιο κατά νου. Είναι ένα έτος για να οικοδομήσουμε και να ενισχύσουμε αυτό που ήδη έχουμε.
Δεν προσφέρεται για παρορμητικές και αστόχαστες ενέργειες. Θα πρέπει να εξετάζουμε τα θέματα πολύ προσεκτικά, προτού πάρουμε τις αποφάσεις μας.
Η χρονιά αυτή είναι ιδανική για να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είναι καιρός να επικεντρωθούμε σε όλα όσα έχουν δημιουργηθεί πριν από χρόνια και να ξεκινήσουμε την οικοδόμηση και τη βελτίωση της κατάστασης.
Το έτος του Σκύλου θα μας κάνει να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις που παίρνουμε, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα το μέλλον μας, ακόμα και αν είναι βραχυπρόθεσμες. Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να χρησιμοποιήσουμε την κοινή λογική, καθώς και την εμπειρία μας για αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.
Για όσους ψάχνουν εργασία, αλλά και για αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση θα πρέπει να αρχίσετε να ακούτε περισσότερο για να μαθαίνετε καλύτερα.
Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και μην αφήνετε το άγχος να αποφασίζει για το μέλλον σας. Όσοι διαθέτουν ένα πρακτικό μυαλό θα είναι αυτοί που θα έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας φέτος.
Το στοιχείο της Γης είναι πολύ ενισχυμένο τη χρονιά αυτή και θα ωφελήσει όλους όσους έχουν μια ρεαλιστική προσέγγιση σε κάθε πτυχή της ζωής τους, είτε αυτή είναι η αγάπη, η καριέρα, η δουλειά ή κάτι άλλο. Έχετε υπόψη σας ότι η υπομονή είναι ο καλύτερος σύντροφός σας στο δρόμο προς την επιτυχία.
ν

Η ευτυχία της ολοκλήρωσης

Το 2018 είναι σημαντικό να εστιάζετε στην ολοκλήρωση των ενεργειών σας. Με αυτό το σκεπτικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει προηγούμενες ενέργειες, προτού μπείτε σε νέες περιπέτειες.
Στο έτος του Γήινου Σκύλου, το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην ετοιμότητα και τον ρεαλισμό. Τα γεγονότα και η πραγματικότητα είναι το κλειδί για να μην παρασυρθούμε από αυταπάτες. Η δράση μας πρέπει να στηρίζεται εκεί.
Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να βάλετε τις βάσεις για την επιτυχία στη ζωή σας, αρχίστε να μετατοπίζετε τον τρόπο σκέψης σας προς μια κατάσταση εγρήγορσης και εστιασμένης δραστηριότητας. Αυτή άλλωστε είναι μια χρονιά για να χτίσετε και να ενισχύσετε τα σχέδιά σας.
Παρά το γεγονός ότι το στοιχείο τη Γης είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος, υπάρχει επίσης ένα πλεόνασμα του στοιχείου του Ξύλου, ειδικά στην αρχή του έτους.
Έτσι, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά και τα περιουσιακά ζητήματα και να μείνετε μακριά από νέες επενδύσεις ή μεγάλες αγορές.
Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όσοι έχουν σχεδιάσει καλά τις κινήσεις τους θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί μήνες για οικονομικά ζητήματα. Τα πράγματα γενικώς καλυτερεύουν προς το τέλος του 2018.
ν

Τα ιπτάμενα άστρα του 2018

Τα ιπτάμενα άστρα είναι ένας ετήσιος αστρολογικός χάρτης που χρησιμοποιείται στην πρακτική του Φενγκ Σούι. Τα ετήσια άστρα παραμένουν σε έναν τομέα για ολόκληρο το έτος και μετά μετακινούνται σε ένα άλλο, το επόμενο έτος. Αυτά τα άστρα φέρνουν τόσο ευνοϊκή όσο και αρνητική ενέργεια στη ζωή μας.
Οι θεραπείες και τα σύμβολα χρησιμοποιούνται για την καταστολή της κακής ενέργειας που προκαλούν τα αρνητικά άστρα, ενώ οι ενεργοποιητές και οι ενισχυτές χρησιμοποιούνται προκειμένου να επωφεληθούμε από τα τυχερά άστρα.
Τα ευοίωνα άστρα για το 2018 είναι τα 1, 4, 6, 8 και 9, ενώ τα 2, 3, 5 και 7 είναι τα δυσοίωνα που οι ενέργειές τους δημιουργούν δυσαρμονία έως και σοβαρά προβλήματα στον τομέα που πλήττουν.
Από τις 4 Φεβρουαρίου, το άστρο 9 επισκέπτεται τον χώρο του κέντρου (Ουράνια Καρδιά), κάτι που είχε ξανασυμβεί το 2009. Φέτος σε συνδυασμό με το Γήινο Σκύλο, το άστρο 9, παρ’ όλο που είναι ένα ευοίωνο άστρο όταν επισκέπτεται το κέντρο του σπιτιού ή του χώρου εργασίας μπορεί να προκαλέσει καταστροφές που σχετίζονται με το νερό και τη φωτιά, όπως είναι οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων και οι πλημμύρες.
Σε συνδυασμό με το άστρο 5 στον Βορρά υπάρχει σοβαρή περίπτωση να οδηγήσει σε πτώση της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και σε προσπάθειες αναδιάρθρωσης. Είναι πιθανό να εμφανιστούν πολλά προβλήματα στο κέντρο του πλανήτη, στη Μέση Ανατολή και τις ασιατικές χώρες.
Ιδιαίτερα αυτοί που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Δράκου μπορεί να επηρεαστούν σοβαρά από την επιρροή της χρονιάς του Γήινου Σκύλου γιατί ο Δράκος ανταγωνίζεται τον Σκύλο. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Δράκου πρέπει να πάρουν επιπλέον προφυλάξεις και να χρησιμοποιήσουν όλα τα αντίμετρα για να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές επιρροές σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Παρ’ όλο που ο νοτιοανατολικός τομέας είναι ευνοϊκός για τα οικονομικά, μια και εκεί βρίσκεται το λευκό άστρο 8, μπορεί να προκληθούν προβλήματα καριέρας και χρημάτων επειδή η περιοχή αυτή βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Μεγάλο Δούκα που φέρνει κακή τύχη. Γι’ αυτό και θα πρέπει να τηρηθούν εδώ οι θεραπείες που αναφέρονται παρακάτω.
Ας δούμε όμως για το 2018 ποιους τομείς θα επισκεφθούν στο σπίτι και στην εργασία μας αυτά τα άστρα, τι επιπτώσεις θα έχουν και πώς θα τις αντιμετωπίσουμε:
ν

Μέρος β΄: Ενίσχυση των ευοίωνων τομέων >

ν

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΒΑΣΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ”, ΣΟΛΩΝΟΣ 97, ΑΘΗΝΑ 10678, ΤΗΛ. 210-3830920

 


1 2 3

Translate this post