Black Tape Project: Η νέα μόδα είναι… κολλητική!

Κατηγορία Γυναίκα

NEW TREND

Youmagazine Newsroom

 

Μια παράξενη νέα «μόδα» κατακτά τον κόσμο, όπου οι γυναίκες δεν φορούν τίποτε άλλο εκτός από μερικά μέτρα κολλητικής ταινίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Η τελευταία τάση της μόδας είναι η κολλητική ταινία και είναι κολλητική. Image: Instagram
ν
ΠΑΡΑΞΕΝΗ το δίχως άλλο είναι η νέα τάση στο βραδινό ντύσιμο: οι γυναίκες να μην φορούν τίποτε άλλο εκτός από κομμάτια μαύρης κολλητικής ταινίας για να βγουν έξω και να διασκεδάσουν.
Τα κομμάτια της ταινίας (όχι ηλεκτρολογικής γιατί μαζεύουν) κόβονται με το χέρι και στη συνέχεια τοποθετούνται γύρω από το σώμα για να καλύψουν τα επίμαχα σημεία ή για να προσελκύσουν την προσοχή ή και τα δύο. Το βέβαιο είναι ότι το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν από το Instagram, ο καλλιτέχνης Joel Alvarez ποζάρει μαζί με κάποιες από τις δημιουργίες του.
ν

ν

ν

ν

Η σχετική σελίδα στο Instagram έχει ήδη αποκτήσει πάνω από 169.000 οπαδούς που θέλουν να δουν τα μοντέλα που προβάλλουν τη νέα αυτή τάση της μόδας, καθώς και τα στυλ racy σχέδια του καλλιτέχνη.
Γιατί, μη γελιέστε, δεν μπορεί ο καθένας να κολλήσει τις ταινίες. Πρέπει να είσαι δημιουργικός για να τα καταφέρεις.
Το Black Tape Project δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη του Μαϊάμι, Joel Alvarez, ο οποίος προβάλλει την επιχειρηματική του ιδέα σε κλαμπ στο Μαϊάμι σε συνεργασία με διάφορες σταρ.

ν

ν

Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, από τότε που λάνσαρε την ιδέα του, τα σχέδια ταινιών σε γυμνά κορμιά έχουν προβληθεί στο Λας Βέγκας, στη Νέα Υόρκη, στην Καραϊβική και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Στις επόμενες φωτογραφίες, ο καλλιτέχνης με το συνεργείο του επί το έργον!
ν

ν

ν

Τα μοντέλα ισχυρίζονται ότι τα ασυνήθιστα «ρούχα» τους συνδυάζουν ένα από τα πιο κοινά είδη οικιακής χρήσης με την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος.
Η εταιρεία του Alvarez κυκλοφόρησε πρόσφατα το διπλό βίντεο κλιπ που ακολουθεί, με ένα μοντέλο που βγαίνει από τη θάλασσα, χωρίς να έχει τίποτα άλλο πάνω του παρά ένα λαμπερό χρυσαφί σχέδιο που καλύπτει το κορμί.
ν

First time shooting the blacktapeproject on the beach. #Blacktapeproject #art #tape #tapeart #bodytape #thekingoftape #bestinthegame #canttouchme #toonasty #goat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tape art & alternative fashion (@blacktapeproject) στις


ν

ν

ν

 


Translate this post