Ολλανδικό βίντεο παρωδεί τον Τραμπ και γίνεται viral

Κατηγορία NEWS, Αστεία Βίντεο

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

«Πρώτα η Αμερική – Μετά η Ολλανδία». Το ξεκαρδιστικό βίντεο των Ολλανδών για τον Τραμπ που έγινε viral.


ν

«ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ καλωσορίζουν τον Τραμπ με τα δικά του λόγια». Είναι ο τίτλος του ολλανδικής έμπνευσης και κατασκευής ξεκαρδιστικού βίντεο που παρωδεί τον Ντόναλντ Τραμπ – και που αποτελεί την καλύτερη απάντηση της γηραιάς ηπείρου στις εξαγγελίες του νέου πλανητάρχη, πολλές από τις οποίες είναι υπερφίαλες.
Το βίντεο παρουσιάστηκε στην ολλανδική τηλεόραση στην δημοφιλή χιουμοριστική εκπομπή «Κυριακή με τον Λιούμπαχ» που παρουσιάζει ο συγγραφέας Άριεν Λιούμπαχ (Arjen Lubach).
Η εκπομπή του Λιούμπαχ, που διαρκεί τριάντα λεπτά και περιλαμβάνει σατιρικά remix και άσχετες ιστορίες σχετικές με επισκέπτες, ή το αντίστροφο, παρουσιάζεται από το Θέατρο Μπέλβιου (Bellevue) του Άμστερνταμ. Η εκπομπή του, που είναι ευφυέστατη, αποτελεί ταυτόχρονα πρότυπο του λεπτού χιούμορ, σε αντίθεση με άλλες που διακωμωδούν, προσβάλλουν ή κάνουν χοντρή πλάκα.
Το βίντεο υποτίθεται ότι το γύρισε η ολλανδική κυβέρνηση και το στέλνει στον νέο πλανητάρχη για να τον ξεναγήσει στην Ολλανδία (Κάτω Χώρες).
Η ξενάγηση αρχίζει τον Γουλιέλμο Α΄, πρίγκιπα της Οράγγης, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της ολλανδικής εξέγερσης εναντίον των Ισπανών κατά τον Ογδοηκονταετή Πόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα την ανεξαρτησία της Ολλανδικής Δημοκρατίας το 1648.
Στη συνέχεια, πληροφορεί τον πλανητάρχη ότι οι κάτοικοι της Ολλανδίας μιλούν ολλανδικά – την «καλύτερη γλώσσα στην Ευρώπη», ενώ τον ξεναγεί στα αξιοθέατα της Ολλανδίας που όλα τους είναι μικρά – μινιατούρες μπροστά στους κολοσσιαίους αμερικανικούς ουρανοξύστες.
«Αυτό είναι το Άφσλαντακ» (Afsluitdijk), λέει ο παρουσιαστής, «το μεγαλύτερο τείχος στον κόσμο που το χτίσαμε για να μην έρχονται στη χώρα οι Μεξικανοί, διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό».
Όσο για τα υπόλοιπα, απολαύστε τα μόνοι σας!
ν

The Netherlands welcomes Trump in his own words
ν

v


Translate this post