Το θρυλικό ντοκιμαντέρ του BBC “Planet Earth II”

Κατηγορία NEWS, Περιβάλλον, Τέχνες

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ του Planet Earth II που μόλις κυκλοφόρησε από το BBC, προκαλεί δέος για την ομορφιά του πλανήτη.

1431hj134hj15hj155

Πλανήτης Γη ΙΙ: Το θρυλικό ντοκιμαντέρ του BBC που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο, επιστρέφει. Πηγή: BBC Earth
v

ΠΡΙΝ ΑΠΟ δέκα χρόνια, ένα ντοκιμαντέρ του BBC, αποκάλυψε τη μαγεία του πλανήτη μας, όπως κανείς δεν την έχει αντικρίσει ποτέ. Το Planet Earth, το αποτέλεσμα γυρισμάτων που κράτησαν τέσσερα χρόνια, ξεπέρασε σε προϋπολογισμό κάθε προηγούμενο συμβατικό ντοκιμαντέρ. Το επιβλητικό πρότζεκτ επιστρέφει φέτος με νέα δυναμική, συγκλονιστικές εικόνες και ακόμη περισσότερη ομορφιά.
v

Planet Earth II: Official Extended Trailer – BBC Earth
v

v

Το Πλανήτης Γη ΙΙ γυρίστηκε σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 64 διαφορετικές χώρες, εκμεταλλευόμενο την τελευταία τεχνολογία για να παραδώσει ultra-HD πλάνα της φύσης στην πιο ωμή και ρεαλιστική καταγραφή που έχει πετύχει ένα ντοκιμαντέρ.
H φιλόδοξη αυτή παραγωγή επιστράτευσε drones, άρτιο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας κάμερες για να καταγράψει την άγρια φύση και να φέρει τον θεατή όσο πιο κοντά γίνεται στα πλάσματα που πρωταγωνιστούν.
Για ακόμη μια φορά, την αφήγηση έχει αναλάβει ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ενώ το BBC δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ.

 


Translate this post