Ελικόπτερο της αστυνομίας κινηματογράφησε UFO

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

Ελικόπτερο της βρετανικής αστυνομίας κατέγραψε με κάμερα θερμικής απεικόνισης ένα UFO που πετούσε πάνω από το Μπρίστολ.

332uy5yuu54uo44667

Οι τοπικές αρχές δεν φαίνεται να γνωρίζουν τι ήταν το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο. Πηγή: Youtube
v

ΣΤΑ ΤΕΛΗ της περασμένης εβδομάδας, ένα ελικόπτερο της βρετανικής αστυνομίας ήρθε τετ-α-τετ με ένα άγνωστο στρογγυλό ιπτάμενο αντικείμενο, που πετούσε πάνω από το κανάλι του Μπρίστολ.
Η κάμερα θερμικής απεικόνισης του ελικοπτέρου κατέγραψε κάθε στιγμή της καταδίωξης, που ακόμη μια φορά, απέβη άκαρπη, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Το περιστατικό συνέβη στις 21:30 την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, με το άγνωστο αντικείμενο να πετά σε ύψος 1.000 ποδών (300 μέτρα).
Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι το άγνωστο αντικείμενο δεν ήταν ορατό με γυμνό μάτι. Ο πιλότος μπορούσε να το δει μόνο μέσα από την υπέρυθρη κάμερα.
v

532uy5yuu54uo44667

Η περιοχή του Μπρίστολ όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Πηγή: Google earth
v

Έχοντας κυκλικό σχήμα, το UFO πετούσε κόντρα στον άνεμο, ενώ ο πιλότος παρατήρησε ότι δεν είχε κάποιο εμφανές μέσο πρόωσης. Επικοινωνώντας με το τοπικό κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, ο πιλότος έμαθε πως τα ραντάρ του κέντρου δεν είχαν καταγράψει κάτι παραάξενο.
Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας ήταν τόσο σαστισμένη που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο Twitter ζητώντας από το κοινό πληροφορίες ή προτάσεις για το τι μπορεί να ήταν αυτό το άγνωστο σκάφος.
«Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε το μέγεθος, αλλά το καταδιώξαμε πάνω από επτά λεπτά» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.
v

Saucer UFO Captured September 16 09 2016 Bristol Channel by Police FLIR Cam
v

ν

 


Translate this post