Όταν οι γάτες εκτελούν ασάνες (pictorial)

Κατηγορία Pictorial

PICTORIAL

Posted by Youmagazine Staff

 

Ζητήσαμε από ορισμένες γατούλες να μας δείξουν τις γνώσεις τους στη γιόγκα – και τις φωτογραφήσαμε! Για εσάς! Απολαύστε το αποτέλεσμα!

1. Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι γάτες δεν κάνουν γιόγκα. Κι όμως, όπως βλέπετε εδώ, η Φλόρα εκτελεί με άνεση τη στάση Supta Matsyendrasana.
ν
2. Ο Άρτσι εκτελεί την αγαπημένη του άσανα – σκύλος με το κεφάλι κάτω (Adho Mukha Svanasana).
ν
3. Ο Ερρίκος στη στάση Savasana. Όπως δήλωσε, αυτή είναι η αγαπημένη του στάση απ’ όσες του έμαθε η δασκάλα της γιόγκα.
ν
4. Η Κατερίνα στη στάση Paschimottanasana. (Μην επιχειρήσετε να την κάνετε μόνοι στο σπίτι).
ν
5. Ο Τιμ στη στάση «Happy Baby». Όπως μας είπε: «Μετά από μια δύσκολη μέρα στο κρεβάτι, χρειάζομαι ένα καλό τέντωμα και το βρίσκω στη στάση «Happy Baby». Είναι ιδανική για την άσκηση του μέσου γλουτιαίου μυ».
ν
6. Μετά τις επίπονες ασκήσεις, ακολουθεί σύντομη χαλάρωση πάνω στο χαλάκι της γιόγκα.
ν
7. Μια δύσκολη και εξαιρετικά επικίνδυνη στάση. Εκτελείται στο καλάθι του σκύλου, υπό την προϋπόθεση ότι ο σκύλος απουσιάζει.
ν
8. Η Σούγκαρ την ώρα που παρακολουθεί ένα online σεμινάριο γιόγκα.
ν
9. Η Κούκι στη στάση του Βούδα.
ν
10. Η Χέντερσον στην προχωρημένη στάση Ardha Dhanurasana.
ν
11. Όχι. Η Φέργκι δεν κάνει νάζια. Απλώς τελειοποιεί μια παραλλαγή της στάσης Savasana. Όπως δήλωσε, η στάση αυτή είναι αντικαταθλιπτική και γίνεται κατά προτίμηση όχι σε ένα, αλλά πάνω σε δύο χαλάκια γιόγκα.
ν
12. Ο Μάξγουελ χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνέλθει μετά από τις πρωινές ασκήσεις. Η στάση Eka Pada Rajakapotasana ήταν γι’ αυτόν το τελειωτικό χτύπημα.
ν
13. Παραλλαγή της στάσης Utthita Hasta Padangusthasana. Μην επιχειρήσετε να την κάνετε μόνοι στο σπίτι. Χρειάζεστε κάποιον για να σας μεταφέρει στο ΚΑΤ.
ν

 


Translate this post