Βρείτε εύκολα το ζώδιο των άλλων

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στα πάρτι και στις παρέες εντυπωσιάστε τους άλλους, μαντεύοντας σωστά το ζώδιό τους. Διαβάστε τις περιγραφές που σας δίνουμε εδώ για κάθε ζώδιο και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα πέσετε έξω!


v

ΤΗΝ επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα πάρτι ή θα βρεθείτε με φίλους, ξαφνιάστε τους με τη μοναδική σας ικανότητα να μαντέψετε σωστά το ζώδιό τους. Τα δώδεκα σημεία του ζωδιακού είναι στην πραγματικότητα δώδεκα διαφορετικά ψυχολογικά πορτρέτα, δώδεκα τύποι ανθρώπων με ιδιαίτερα γνωρίσματα και συμπεριφορές.

Μαντέψατε λάθος;

Το ηλιακό ζώδιο δίνει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου, αλλά ο ωροσκόπος του επηρεάζει την εξωτερική του εμφάνιση και συμπεριφορά πολύ περισσότερο από το ζώδιό του. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να μαντέψετε τον ωροσκόπο αντί για το ηλιακό ζώδιο. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη. Το ζώδιο αυτό καθορίζει τα πλαίσια της ερωτικής συμπεριφοράς μας.

 

ΚΡΙΟΣ

Περίοδος: 21/3 – 19/4
Εμφάνιση: Οι Κριοί είναι συνήθως λεπτοί και μυώδεις με μακρύ λαιμό και πρόσωπο, καμπυλωτά φρύδια και μια τάση να γέρνουν προς τα εμπρός. Προτιμούν τα έντονα και ζωηρά χρώματα και έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο κόκκινο.
Συμπεριφορά: Ζωηροί και παρορμητικοί, αλλά και λίγο αντιδραστικοί, ειδικά αν έχουν κατεβάσει μερικά ποτηράκια! Δεν τους αρέσουν οι υπεκφυγές και θα δείξουν αμέσως την προτίμησή τους στο αντικείμενο του πόθου τους. Αν κάποιος τους ξυπνήσει το ενδιαφέρον θα γείρουν προς το μέρος του και θα του χαρίσουν ένα θερμό χαμόγελο που δεν θα αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί το ενδιαφέρον τους κι αν δεν έχουν ερεθίσματα, η προσοχή τους θα στραφεί αλλού. Αν δεν έχετε κάτι πρωτότυπο να τους πείτε θα έχουν φύγει προτού προλάβετε να τελειώσετε την πρότασή σας!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα μπλεχτούν σε καβγά, θα διακόπτουν τους άλλους για να μιλήσουν αυτοί και θα φωνάζουν δυνατά.
Αγαπημένες φράσεις: «Να δοκιμάσω;» «Αυτό είναι αδιανόητο!» «Είστε όλοι σας για κλάματα!»

 

ΤΑΥΡΟΣ

Περίοδος: 20/4 – 20/5
Εμφάνιση: Οι Ταύροι δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί, αλλά με τη χάρη του κυβερνήτη τους, της Αφροδίτης, διαθέτουν μια ιδιαίτερη γοητεία και ομορφιά. Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες αποπνέουν μια αύρα γήινου αισθησιασμού, που είναι σχεδόν αδύνατο να αγνοήσει κανείς. H γήινη φύση τους και ο έντονος δεσμός που έχουν με τη Μητέρα φύση, επιτρέπει στους Ταύρους να αποκαλύπτουν με άνεση και φυσικότητα γυμνά μέλη του σώματός τους. Διαθέτουν επίσης ένα έμφυτο στυλ και καλό γούστο στο ντύσιμο και τους αρέσουν τα ροζ και γαλάζια χρώματα, με προτίμηση όμως στα γήινα χρώματα, όπως το καφέ, το μπεζ και ιδιαίτερα το πράσινο.
Συμπεριφορά: Δεν θα διστάσουν να σας χαρίσουν ένα ζεστό χαμόγελο, αλλά δύσκολα θα κάνουν το πρώτο βήμα. Προτιμούν να περιμένουν από τους άλλους να τους πλησιάσουν και να ανοίξουν συζήτηση μαζί τους. Είναι πολύ καλοί χορευτές και τους αρέσει να λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής όπου κι αν βρίσκονται. Όταν δεν χορεύουν θα τους βρείτε να κάθονται αναπαυτικά και να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο υπάρχει από φαγητό και ποτό.
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα επιμένουν να είναι οι DJ, θα καταφύγουν στην κουζίνα στο τέλος της βραδιάς και θα κυκλοφορούν σαν να είναι στο σπίτι τους.
Αγαπημένες φράσεις: «Πού είναι η σος;» «Έχει πουθενά μαξιλάρια;» «Πάμε να χορέψουμε» «Μη φωνάζεις!»

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίοδος: 21/5 – 20/6
Εμφάνιση: Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί και ζωηροί και δεν σταματούν να μιλούν στο τηλέφωνο με φίλους και γνωστούς. Έχουν λαμπερά μάτια και είναι ανήσυχοι και δραστήριοι, σε βαθμό που να μοιάζουν με χαρούμενα παιδιά. Όσο αφορά το ντύσιμό τους, τους αρέσει να συνδυάζουν διαφορετικά κομμάτια και έντονα χρώματα. Τους ταιριάζουν καλύτερα τα κίτρινα, τα λευκά και τα πράσινα χρώματα.
Συμπεριφορά: Οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να συζητάνε συγχρόνως με δύο άτομα. Τους είναι δύσκολο να μείνουν ήσυχοι για πολύ. Συζητούν και φλερτάρουν με την ίδια ελαφριά διάθεση, ενώ συχνά κουνάνε τα χέρια τους καθώς μιλάνε και παίρνουν βαθιές ανάσες για να μπορούν να συνεχίσουν ακάθεκτοι την κουβέντα τους. Αν αποφασίσετε να τους μιλήσετε για “βαριά” και δύσκολα θέματα, το πιθανότερο είναι ότι θα τους χάσετε από τα μάτια σας!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα μιλάνε σε όλους, θα κάνουν μιμήσεις, θα είναι σκανδαλιάρηδες και θα δυσκολεύονται να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα θέμα.
Αγαπημένες φράσεις: «Έχεις ακούσει ότι…;» «Μου επιτρέπεις;» «Είναι αλήθεια ότι…» «Εσύ τι πιστεύεις;»

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίοδος: 21/6 – 22/7
Εμφάνιση: Με τα ονειρικά, υπέροχα μάτια τους, τη χαριτωμένη μύτη και το αισθησιακό στόμα, οι Καρκίνοι είναι αξιαγάπητοι. Τα γούστα τους είναι λίγο παλιομοδίτικα, τους αρέσουν οι δαντέλες και τα απαλά χρώματα. Με κυβερνήτη τους τη Σελήνη, οι Καρκίνοι έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο ασημί, το λευκό και τα γκρίζα χρώματα. Έχουν μια τάση να παίρνουν κιλά και απολαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό το καλό φαγητό. Παρ’ όλο που τα πόδια και τα χέρια τους είναι συνήθως μικρά, το σώμα τους έχει γενναιόδωρες καμπύλες.
Συμπεριφορά: Εκ πρώτης όψης μπορεί να φαίνονται λίγο ντροπαλοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ κοινωνικοί και έχουν ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Συχνά τους κατηγορούν ότι ζουν στο παρελθόν, καθώς είναι πολύ ρομαντικοί και συναισθηματικοί. Θα σας ακούσουν προσεχτικά σε ό,τι τους πείτε και θα συμπάσχουν με τις καταστάσεις που τους περιγράφετε. Δύσκολα, όμως, θα ανοιχτούν και θα περιμένουν αρκετά μέχρι να σας αποκαλύψουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Αν αισθανθούν άνετα και δεθούν μαζί σας, δύσκολα θα σας αφήσουν να φύγετε.
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα βοηθήσουν στο μαγείρεμα και θα συμπεριφέρονται σαν οικοδεσπότες, χωρίς ν’ αποκλείεται στο τέλος του τραπεζιού να πλύνουν τα πιάτα και τα ποτήρια!
Αγαπημένες φράσεις: «Θυμάσαι τότε που…» «Πώς νιώθεις για…» «Χρειάζεσαι κάτι;» «Μπορώ να βοηθήσω;»

 

ΛΕΩΝ

Περίοδος: 23/7 – 22/8
Εμφάνιση: Οι Λέοντες ξεχωρίζουν αμέσως μέσα στο πλήθος από την εντυπωσιακή χαίτη τους! Τους αρέσουν τα υπερβολικά χτενίσματα και τα λαμπερά χρώματα, ειδικά το χρυσό, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Είναι ευθυτενείς και έχουν φαρδιές πλάτες.
Συμπεριφορά: Οι Λέοντες είναι συχνά η ψυχή των πάρτι. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και απολαμβάνουν όσο τίποτα τα βλέμματα του θαυμασμού από όλους όσους βρίσκονται γύρω τους. Οι Λέοντες είναι ελκυστικοί, λαμπεροί και αποπνέουν αποφασιστικότητα. Είναι απαιτητικοί και δέχονται μόνο το καλύτερο από αυτό που τους προσφέρεται. Με αυτό το ιδιαίτερο, εκκεντρικό τους στυλ μπορεί να δίνουν την εντύπωση των φαντασμένων ή αυτών που έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας τους. Όταν φτάνουν στα πάρτι, πάντα λίγο καθυστερημένοι, αμέσως ανεβάζουν τους ρυθμούς και τραβούν ένα πλήθος γύρω τους. Είναι πολύ καλή παρέα, αλλά όσο κι αν τους αρέσετε, δεν θα σας αφήσουν να τους κλέψετε την παράσταση!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής, θα κάνουν μια θεαματική είσοδο και θα φοράνε πολλά χρυσά κοσμήματα.
Αγαπημένες φράσεις: «Ας μιλήσουμε για μένα!» «Θαυμάσια!»

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίοδος: 23/8 – 22/9
Εμφάνιση: Καθαροί, τακτοποιημένοι και μετρημένοι, οι Παρθένοι είναι πάντα σωστά και προσεχτικά ντυμένοι. Δεν τους ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια στο ντύσιμό τους και εκτιμούν όσο τίποτα άλλο τα καλοραμμένα ρούχα. Το χτένισμά τους είναι στην εντέλεια και συνήθως έχουν πολύ καλό γούστο στα κοσμήματα που φορούν.
Συμπεριφορά: Το πιθανότερο είναι ότι σας άνοιξε την πόρτα κάποιος που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, σας χαιρέτησε ευγενικά και σας πήρε το παλτό. Οι Παρθένοι θα χρησιμοποιήσουν το χιούμορ για να σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα, παρ’ όλο που τα αστεία τους μπορεί να παρεξηγηθούν από κάποιους. Για παράδειγμα, μπορεί να σας κάνουν μια φιλοφρόνηση για τα ρούχα σας, λέγοντάς σας πόσο ωραία θα φαίνονταν πάνω σας αν ήταν στο νούμερό σας! Θα είναι αυτοί πάντως που θα κάτσουν δίπλα σας στο τέλος της βραδιάς και θα σας παρηγορήσουν δίνοντάς σας οδηγίες πρώτες βοήθειας για το μεθύσι, μέχρι να έρθει το ταξί ή το ασθενοφόρο για να σας παραλάβει!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα είναι οι τελευταίοι που θα χορέψουν ή που θα το ρίξουν έξω. Θα προσφέρουν τις συμβουλές τους στους οικοδεσπότες.
Αγαπημένες φράσεις: «Δεν γίνεται έτσι» «Ας δούμε προσεκτικά το θέμα» «Να κάνω μια πρόταση;» «Η ψυχολογία λέει…»

 

ΖΥΓΟΣ

Περίοδος: 23/9 – 22/10
Εμφάνιση: Με τα αρμονικά χαρακτηριστικά τους, τις απαλές καμπύλες και την υπέροχη κορμοστασιά τους, οι Ζυγοί –από τα πιο όμορφα άτομα του ζωδιακού– γίνονται αμέσως συμπαθείς. Τους αρέσουν τα ροζ, γαλάζια και απαλά πράσινα χρώματα. Με το γλυκό τους παρουσιαστικό, ακόμη και με φουσκωτά μάγουλα ή διπλοσάγονο, ένα χαμόγελο από αυτούς μπορεί να λιώσει και την πιο σκληρή καρδιά.
Συμπεριφορά: Χαριτωμένος, γλυκόλογος και με μόνιμη διάθεση για φλερτ, ο Ζυγός αισθάνεται σαν το σπίτι του όταν βρίσκεται σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Είναι αλήθεια ότι προτιμά τις μικρές, φιλικές παρέες από τις απρόσωπες μεγάλες συγκεντρώσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Οι Ζυγοί έχουν πολύ εκλεπτυσμένη γεύση και αδυναμία στα γλυκά. Θα προτιμήσουν πάντως να περιφέρονται με ένα ποτήρι ακριβό κρασί και μεζέδες στα χέρια τους! Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή ενός Ζυγού είναι η αισθηματική του ζωή και σπάνια θα είναι χωρίς σύντροφο. Οι απότομοι και άσχημοι τρόποι τούς απωθούν όσο τίποτα άλλο και είναι σίγουρο ότι δεν θα εκτιμήσουν τους άνετους τρόπους σας αν αυτοί συμπεριλαμβάνουν το ρέψιμο, για παράδειγμα!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν και τις δύο πλευρές σε μια διαφωνία, θα σταματήσουν έναν καυγά πριν αυτός εξελιχθεί και θα χαμογελούν.
Αγαπημένες φράσεις: «Αυτό δεν είναι δίκαιο!» «Από την άλλη πλευρά, όμως…» «O φίλος μου και εγώ…»

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περίοδος: 23/10 – 21/11
Εμφάνιση: O Σκορπιός δεν θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή πάνω του χωρίς λόγο και συχνά παρουσιάζει ένα πρόσωπο με την ανεξιχνίαστη έκφραση ενός παίκτη του πόκερ! Παρά το ανέκφραστο του προσώπου του όμως έχει συνήθως πολύ αισθησιακό στόμα. Οι Σκορπιοί θα αποφύγουν τα φανταχτερά χρώματα στο ντύσιμο, προτιμώντας το μαύρο, το βαθύ κόκκινο ή καφέ ή ένα καφέ στην απόχρωση του κόκκινου. Διαθέτουν έντονο, διεισδυτικό βλέμμα που αποτελεί στην ουσία το σήμα κατατεθέν τους.
Συμπεριφορά: Σπάνια περνούν απαρατήρητοι και ακόμα κι αν προσπαθήσουν να μείνουν αθέατοι, η έντονα σεξουαλική τους αύρα και η ζωτικότητά τους θα τους προδώσουν! Δεν τους τραβούν οι επιφανειακές και άσκοπες συγκεντρώσεις και το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμούσαν να βρίσκονται στο σπίτι τους και να εξερευνούν κάποια βαθιά εμμονή τους. Έτσι αν βρεθείτε δίπλα τους και θέλετε να κάνετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συζήτηση τότε μπορούν να αποδειχτούν η καλύτερη παρέα.
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα παρακολουθούν τους πάντες με μεγάλη προσοχή.
Αγαπημένες φράσεις: «Ξέρω τι σκέφτεσαι» «Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;» «Δεν μπορείς να βρεις τι ζώδιο είμαι».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίοδος: 22/11 – 21/12
Εμφάνιση: Οι Τοξότες είναι συνήθως ψηλοί και μυώδεις, παρ’ όλο που υπάρχουν πολλοί από αυτούς που είναι ιδιαίτερα εύσωμοι. Έχουν τον αέρα του αιώνιου φοιτητή και συνήθως δεν τους ενδιαφέρει πολύ η εξωτερική τους εμφάνιση. Από χρώματα τους αρέσουν το βαθύ μπλε, το τουρκουάζ, το βαθύ κόκκινο και τα ζεστά, καφετιά, φθινοπωρινά χρώματα. Όσο για το ντύσιμο, προτιμούν τα άνετα ρούχα από αυτά που είναι στη μόδα.
Συμπεριφορά: Αγαπούν την ελευθερία και πρέπει να έχουν άνεση κινήσεων για να νιώθουν καλά. Σε ένα πάρτι το πιθανότερο είναι να τους βρείτε έξω στη βεράντα να περιφέρονται ελεύθεροι μακριά από το στριμωγμένο πλήθος. Με το έξυπνο και συχνά καυστικό χιούμορ τους και την αισιόδοξη στάση τους, τα καταφέρνουν μια χαρά να διασκεδάζουν τους άλλους. Τα ταξίδια και οι μακρινές χώρες τους συναρπάζουν. Είναι φλογεροί συζητητές, έχουν πάντα άποψη πάνω σε κοινωνικά και φιλοσοφικά θέματα, και την άποψή τους αυτή είναι πρόθυμοι να την αναπτύξουν με κάθε λεπτομέρεια!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα πέσουν πάνω στο ενυδρείο, θα χύσουν κρασί στο χαλί και θα σπάσουν τα καλά κρυστάλλινα ποτήρια σας!
Αγαπημένη φράση: «Έχεις δει ποτέ την περουβιανή ορεινή κατσίκα ή τον κινέζικο ασβό;»

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίοδος: 22/12 – 19/1
Εμφάνιση: Με την αγάπη τους για τα γήινα χρώματα, ειδικά το σκούρο καφέ, το πράσινο, το γκρι και το μαύρο, η εμφάνιση των Αιγόκερων αποπνέει πάντα έναν αέρα ποιότητας και στυλ. Δεν θα εμφανίζονταν ποτέ σε ένα πάρτι ή σε μια συγκέντρωση ντυμένοι φτηνά ή υπερβολικά και το πιθανότερο είναι ότι θα σας αποφύγουν αν είστε εσείς ντυμένοι έτσι! Η άψογη κατασκευή του προσώπου τους δίνει μια ξεχωριστή ομορφιά στην αυστηρή τους έκφραση.
Συμπεριφορά: Σοβαροί και προσγειωμένοι, σπάνια θα ασχοληθούν με άτομα που δεν τους εμπνέουν εμπιστοσύνη. Συχνά έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο πολύ μεγαλύτερο ή πολύ νεότερο σε ηλικία από τους ίδιους και είναι ελάχιστα εκδηλωτικοί απέναντί του. Κάποιοι τύποι του ζωδίου αυτού μπορεί να φαίνεται ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για τον τραπεζικό σας λογαριασμό παρά για εσάς τους ίδιους, αλλά αυτό οφείλεται στην προτίμησή τους να βρίσκονται δίπλα σε ανθρώπους με κύρος και ευμάρεια. Οι Αιγόκεροι δεν περιμένουν να τους έρθουν τα πράγματα εύκολα και το χιούμορ τους χαρακτηρίζεται από μια μελαγχολική νότα.
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα εντοπίσουν όλες τις σημαντικές προσωπικότητες που βρίσκονται στην αίθουσα και θα κάνουν επαφές μαζί τους!
Αγαπημένη φράση: «Μετά την απόκτηση του πρώτου μου εκατομμυρίου…»

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίοδος: 20/1 – 18/2
Εμφάνιση: Ψύχραιμοι και λίγο μπλαζέ, οι Υδροχόοι, διαθέτουν ένα εκπληκτικό χαμόγελο που συνοδεύεται από φωτεινά, πανέξυπνα μάτια. Τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν να είναι χαραγμένα στο πρόσωπό τους και το πίσω μέρος του κεφαλιού τους είναι λίγο επίπεδο. Το ντύσιμό τους είναι μοναδικά εντυπωσιακό και θα πρέπει να είστε πάντα προετοιμασμένοι για την έκπληξη με έναν Υδροχόο. Μπορεί να τους δείτε ντυμένους σε έντονο ροζ χρώμα ή μπλε ηλεκτρίκ. Δεν τους ενδιαφέρει να ακολουθούν τη μόδα, αν και συχνά είναι η μόδα αυτή που τους ακολουθεί!
Συμπεριφορά: Εξαιρετικά κοινωνικοί, οι Υδροχόοι είναι γεννημένοι για να βρίσκονται σε πάρτι, να γνωρίζουν ανθρώπους και να κάνουν διασυνδέσεις. Αν γνωρίσετε έναν Υδροχόο είναι σίγουρο ότι θα έχει κάτι ενδιαφέρον να σας πει, ενώ συχνά οι απόψεις του έρχονται σε αντίθεση με τον κοινό, συμβατικό τρόπο σκέψης. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι σκέφτεται ένας Υδροχόος. Το ανεξιχνίαστο της έκφρασής του θα παραμείνει, όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνετε να τον πλησιάσετε. Από την άλλη μεριά, αν σας βρει ενδιαφέροντες, καθώς είναι βαθιά και ειλικρινά περίεργος, θα προσπαθήσει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για σας.
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα είναι αυθεντία πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με εξωγήινους, την πολιτική και τις θεωρίες συνωμοσίας!
Αγαπημένες φράσεις: «Την τελευταία φορά που είχα μια εξωσωματική εμπειρία…» «Πρέπει να εναρμονίσεις τα τσάκρα σου».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Περίοδος: 19/2 – 20/3
Εμφάνιση: Είτε ψηλοί, αιθέριοι και ντελικάτοι είτε κοντοί με πλούσιες καμπύλες και στρογγυλεμένη φιγούρα, οι Ιχθύες βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη και σχήματα! Έχουν την πιο πλούσια φαντασία στο ντύσιμο και τα αγαπημένα τους χρώματα είναι το βιολετί, το πράσινο της θάλασσας και οι αποχρώσεις του γκρίζου και του γαλάζιου. Με την έμφυτη καλαισθησία τους και την ονειρική τους διάθεση μπορεί να εμφανίζονται σαν οπτασίες.
Συμπεριφορά: Οι Ιχθύες έχουν την ικανότητα να τα πηγαίνουν καλά με τους άλλους, όσο διαφορετικοί κι αν είναι αυτοί. Θα κάνουν τα πάντα για να αισθάνεστε άνετα στο σπίτι τους και θα σας δεχτούν όπως κι αν είστε. Μπορείτε να τους πιστέψετε αν σας πουν ότι μιλάνε με τους αγγέλους, αλλά αν σας πουν ότι τους ακολουθεί η μυστική αστυνομία, τότε πατήστε πόδι! Τους αρέσει να πίνουν, αλλά το υγρό βλέμμα στα πανέμορφα, ονειρικά μάτια τους είναι απόλυτα αυθεντικό. Είναι πολύ πιθανό να διαθέτουν ψυχικές ικανότητες γι’ αυτό μην σας κάνει έκπληξη αν ξαφνικά βγάλουν από την τσέπη τους μια τράπουλα Ταρώ και είναι έτοιμοι να σας ρίξουν τα χαρτιά!
Είναι πολύ πιθανό ότι: Θα ετοιμάσουν τα ποτά όλων στο πάρτι.
Αγαπημένες φράσεις: «O ψυχολόγος μου πιστεύει ότι…» «Χθες είχα ένα όραμα!» «Πού είναι το μπαρ;»

 


Translate this post