Ο γιατρός που επισκέφθηκε τον Παράδεισο (βίντεο)

Κατηγορία Ψυχικές δυνάμεις

CONSCIOUSNESS

Posted by Youmagazine Staff

 

Η μεταθανάτια ύπαρξη είναι πραγματική, υποστηρίζει νευροχειρουργός που επισκέφθηκε τον άλλο κόσμο για μια εβδομάδα.

Ο νευροχειρουργός Έμπεν Αλεξάντερ περιγράφει στο βιβλίο του “Proof of Heaven: A Neurosurgeon’s Journey into the Afterlife” την επιθανάτια εμπειρία που είχε το 2008. Image: Supplied
v

Ο δρ Έμπεν Αλεξάντερ

Ο δρ Έμπεν Αλεξάντερ έχει διδάξει στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαντ και στον ιατρικό κόσμο χαίρει μεγάλης υπόληψης ως νευροχειρουργός. Αλλά ενώ, όπως όλοι μας, είχε βαφτιστεί χριστιανός, ποτέ δεν είχε βαθιά θρησκευτική πίστη, ούτε πίστευε στη μετά θάνατον ζωή.

Το φθινόπωρο του 2008, ο Αλεξάντερ έπεσε σε κώμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο νεοφλοιός έπαψε να λειτουργεί. Όταν ξύπνησε μια εβδομάδα μετά, περιέγραψε στους έκπληκτους φίλους και συγγενείς το ταξίδι που είχε κάνει στον άλλο κόσμο!

«Σύμφωνα με την τρέχουσα ιατρική άποψη για τη λειτουργία του εγκεφάλου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να βιώσει, έστω και στο ελάχιστο, μια συνειδητή κατάσταση όταν κάποιος βρίσκεται σε κώμα. Πόσο μάλλον να ζήσει κανείς μια εξαιρετικά ζωντανή και απόλυτα καθαρή εμπειρία όπως είχα εγώ».

Αυτά δήλωσε ο Αλεξάντερ στο περιοδικό Newsweek, το οποίο κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα έχοντας ως εξώφυλλο την απίστευτη εμπειρία του νευροχειρουργού.

Τελικά, με τι μοιάζει ο Παράδεισος;

Πέφτοντας σε κώμα, ο Αλεξάντερ βρέθηκε να πετά πάνω από τα σύννεφα και να παρατηρεί «διάφανα λαμπερά όντα, τα οποία πετούσαν σαν βέλη στον ουρανό, αφήνοντας πίσω τους μακριές φωτεινές γραμμές».

Στο ταξίδι αυτό, ο Αλεξάντερ υποστηρίζει πως τον συνόδευε μια άγνωστη γυναίκα και ότι επικοινωνούσε με αυτά τα όντα με μια μέθοδο πέρα από τη ρηματική γλώσσα. Τα μηνύματα αυτά έλεγαν σε γενικές γραμμές:

«Θα έχεις αγάπη και φροντίδα για πάντα».

«Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς».

«Δεν κάνεις τίποτα λάθος».

Στη συνέχεια, ο Αλεξάντερ μεταφέρθηκε «σε ένα απέραντο κενό, κατάμαυρο και σκοτεινό, άπειρο σε μέγεθος, αλλά πάρα πολύ καθαρό, ασφαλές και παρήγορο». Ο Αλεξάντερ πιστεύει ότι αυτό το κενό είναι ο οίκος του Θεού.

Όταν γιατρεύτηκε από τη μηνιγγίτιδα, η οποία τον έριξε σε κώμα, ο Αλεξάντερ ήταν αρχικά απρόθυμος να μοιραστεί την εμπειρία του αυτή με τους συναδέλφους του στον ιατρικό κόσμο. Αλλά και ο δικός του κόσμο είχε…

Σήμερα καταγράφει ολόκληρη την εμπειρία του σε βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στο τέλος του Οκτωβρίου, με τίτλο “Proof of Heaven: A neurosurgeon’s journey into the afterlife” (Αποδείξεις για τον Παράδεισο: Το ταξίδι ενός νευροχειρουργού στη μετά θάνατον ζωή).

«Εξακολουθώ να είμαι γιατρός και άνθρωπος της επιστήμης στον ίδιο βαθμό που ήμουν και πριν από την εμπειρία μου» λέει ο Αλεξάντερ. «Αλλά σε ένα βαθύτερο συνειδησιακά επίπεδο είμαι πολύ διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που ήμουν πριν, γιατί πήρα μια γεύση από την αληθινή πραγματικότητα. Και πιστέψτε με όταν σας λέω ότι αξίζει όλη η δουλειά που πρέπει να κάνουμε, και αυτών που θα μας ακολουθήσουν, για να αντιληφθούμε επιτέλους την αλήθεια».
v

Dr.Eben Alexander talks about his Near Death Experience
v

 


Translate this post