UFO προκαλεί αναστάτωση σε τουρκικό αεροδρόμιο για 12 ώρες (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εμφανίστηκε πάνω από το αεροδρόμιο του Γκαζιαντέπ, καθηλώνοντας όλα τα αεροπλάνα.

Πηγή: News Media

v

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18 προγραμματισμένες πτήσεις ανεστάλησαν για 12 ώρες και η εναέρια κυκλοφορία διακόπηκε, ύστερα από την εμφάνιση ενός άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου (UFO) στη νοτιοανατολική Τουρκία το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με αναφορές, το περιστατικό σημειώθηκε όταν το ραντάρ ενός επιβατικού αεροσκάφους εντόπισε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο σε ύψος 9.000 ποδιών (2.743 μέτρων) πάνω από την πόλη Γκαζιαντέπ το Σάββατο 20 Μαΐου.

Μόλις έλαβαν την αναφορά από τον πιλότο, οι αρχές ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας διέταξαν να εκτραπούν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις σε αεροδρόμια στα Άδανα και στη Σανλιούρφα.

Η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Habertürk ανέφερε ότι το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο επιβεβαιώθηκε και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Ανέφερε ότι μετά το περιστατικό, 26 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Γκαζιαντέπ ακυρώθηκαν. Από αυτές 13 ήταν αναχωρήσεις και 13 αφίξεις.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι με βάση την Αρχή Κρατικών Αεροδρομίων του Αεροδρομίου Γκαζιαντέπ (DHMI), δεν εκδόθηκε NOTAM (ειδοποίηση προς τους πιλότους) για το περιστατικό.

Σύμφωνα με άλλα μέσα ενημέρωσης, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Γκαζιαντέπ ξεκίνησαν ξανά 12 ώρες αργότερα.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει έναν ασυνήθιστο σχηματισμό νεφών σαν τριαντάφυλλο πάνω από την Προύσα στις 19 Ιανουαρίου 2023.
ν

Massive, UFO-like cloud appears in sky over Turkey
ν

ν

 


Translate this post