Αστυνομικός φωτογραφίζει UFO πάνω από το νησί Άννα Μαρία της Φλόριδας

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας αστυνομικός φωτογράφισε ένα UFO που παρακολουθούσε αμερικανικό αεροπλάνο την ώρα που πήγαινε να προσγειωθεί στην Τάμπα της Φλόριδας.

Το UFO φαίνεται να εποπτεύει τις κινήσεις του αεροπλάνου της ακτοφυλακής. Image Credit: Charles Morose / Facebook / Anna Maria Island Sun

v

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Τσαρλς Μόροζ (Charles Morose) που υπηρετεί στο Μπράντεντον Μπιτς, μια πόλη στο νησί Anna Maria στην κομητεία Μάνατι (Manatee) της Φλόριδας, βρισκόταν σε περιπολία κατά μήκος της παραλίας Κοκίνα (Coquina) το πρωί της 5ης Νοεμβρίου 2022 όταν εντόπισε κάτι περίεργο στον ουρανό.

«Είδα ένα αεροπλάνο της ακτοφυλακής να πετά πάνω από τον Κόλπο της Τάμπα, με κατεύθυνση την αεροπορική βάση MacDill (της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ) όταν ξαφνικά το βλέπω να γυρίζει πίσω προς τον Κόλπο», είπε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Anna Maria Island Sun.

«Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, και καθώς κοίταξα ψηλά είδα ένα μεγάλο μαύρο πράγμα στον ουρανό. Υπολογίζω, με βάση το μέγεθος του αεροπλάνου, ότι είχε τουλάχιστον το μέγεθος ενός αυτοκινήτου ή το μέγεθος μικρού αεροσκάφους».

Καθώς κοιτούσε, το αεροπλάνο της ακτοφυλακής φαινόταν να αλλάζει πορεία, σαν να είχε σκοπό να καταδιώξει το άγνωστο αντικείμενο.

Καθώς το έκανε, το αντικείμενο ‒το οποίο έως εκείνη τη στιγμή ήταν ακίνητο‒ άρχισε να κινείται και αλλάζοντας κατεύθυνση εξαφανίστηκε στον ουρανό με μια απίστευτη και φαινομενικά αδύνατη έκρηξη ταχύτητας.

«Αυτό το πράγμα έπρεπε να κινείται τουλάχιστον με 500 μίλια την ώρα (800 χλμ/ώρα)», είπε ο αστυνομικός, ο οποίος πρόλαβε να το φωτογραφήσει πριν χαθεί.

«Εκτοξεύτηκε σαν πύραυλος στον αέρα και χάθηκε στον ορίζοντα».
ν

Στη φωτογραφία που τράβηξε ο Μόροζ το αεροπλάνο της ακτοφυλακής έχει κάνει ελιγμό για να καταδιώξει το UFO. Image Credit: Charles Morose / Facebook / Anna Maria Island Sun
ν

Μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση για τη θέαση, αλλά ο Μόροζ παραμένει ανένδοτος ότι σίγουρα δεν επρόκειτο για drone.

Το Λιμενικό Σώμα, εν τω μεταξύ, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή.

Είναι γεγονός ότι εδώ και πολλές δεκαετίες, οι επιχειρήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ παρακολουθούνται από UFO, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί και το Πεντάγωνο. Μάλιστα έχει αναφερθεί ότι τα UFO αφοπλίζουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, όταν ο στρατός των ΗΠΑ τους θέτει σε λειτουργία.
ν

ν

 


Translate this post