Οι αγώνες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και η λατρεία του θηρίου Μολώχ (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Σατανιστικές τελετές με τη λατρεία του θηρίου Μολώχ από 72 κράτη κατά την έναρξη των αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Στη ραβινική παράδοση ο Μολώχ απεικονιζόταν μέσω ενός μπρούτζινου αγάλματος με τη μορφή ταύρου, το οποίο με τη χρήση φωτιάς θερμαινόταν και στο οποίο πετούσαν τα προς θυσία θύματα, συνήθως μικρά παιδιά. Πηγή: YouTube

v

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, γνωστή και ως Πολιτεία των Εθνών, είναι μια ένωση 56 ανεξάρτητων κρατών, τα οποία είναι πρώην αποικίες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Στην Κοινοπολιτεία ανήκει η πλειοψηφία των αφρικανικών χωρών, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Τζαμάικα, οι Μπαχάμες, η Παπούα Νέα Γουινέα, το Μπελίζ, η Κύπρος, η Ινδία, η Μαλαισία, η Μάλτα, καθώς και πλήθος νησιών της Καραϊβικής, του Ινδικού και του Ειρηνικού Ωκεανού.

Στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας που ξεκίνησαν στο Μπέρμιγχαμ την Πέμπτη 28 Ιουλίου και θα τελειώσουν την Δευτέρα 8 Αυγούστου, συμμετέχουν 72 χώρες, οι οποίες, όπως έδειξε η τελετή των εγκαινίων, διοικούνται από σατανιστές.

Με το πρόσχημα των αθλητικών εκδηλώσεων, βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ανοιχτά δημόσιες τελετουργίες για να γιορτάσουν την κυριαρχία του Εωσφόρου στη Γη.
ν

Ο κολοσσιαίος Ταύρος που εμφανίστηκε στην έναρξη των αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας παραπέμπει στο θηρίο Μολώχ. Πηγή: YouTube
ν

Ο κολοσσιαίος Ταύρος που εμφανίστηκε στην έναρξη των αγώνων παραπέμπει στο θηρίο Μολώχ, μια σατανική θεότητα ισοδύναμη με τον ελληνικό Μινώταυρο, η οποία λατρευόταν στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου από τους Φοίνικες σε Λίβανο, Συρία και Ισραήλ μεταξύ 1550 και 300 π.Χ.

Πέραν των σεξουαλικών τελετών, η λατρεία του Μολώχ περιλάμβανε θυσίες παιδιών ή «πέρασμα των παιδιών μέσα από τη φωτιά». Πιστεύεται ότι τα είδωλα του Μολώχ ήσαν γιγάντια μεταλλικά αγάλματα ανθρώπου με μορφή ταύρου. Κάθε μορφή είχε μια τρύπα στην κοιλιά και πιθανόν επιμήκεις πήχεις που σχημάτιζαν ένα είδος ράμπας προς την τρύπα. Μια φωτιά ήταν αναμμένη μέσα ή γύρω από το άγαλμα. Τοποθετούσαν τα μωρά στα χέρια του αγάλματος ή στην τρύπα. Όταν ένα ζευγάρι θυσίαζε το πρωτότοκό τους, πίστευαν πως ο Μολώχ θα εξασφάλιζε οικονομική ευημερία στην οικογένεια και στα παιδιά που θα γεννιόντουσαν.
ν

Προσφορά στον Μολώχ. Από τις Βιβλικές Εικόνες του 1897 του Τσαρλς Φόστερ. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Στην τελετή έναρξης των Αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (στην οποία όπως είπαμε συμμετείχαν 72 έθνη), ένα κερασφόρο πλάσμα που έμοιαζε με ταύρο και αντιπροσώπευε τον Βάαλ, παρέλασε μέσα σε μια αρένα κόλασης, με αναπαραστάσεις πυρκαγιών και εκρήξεων λάβας, ενώ δεκάδες σατανιστές προσκύνησαν το δαιμονικό πλάσμα ως μέρος του δημόσιου τελετουργικού. Αυτό μεταδόθηκε δημόσια στο φως της ημέρας, υποδεικνύοντας ότι οι σατανιστές δεν προσπαθούν πλέον να κρύψουν τις τελετουργίες τους σε σκοτεινά δάση και μυστικά μπουντρούμια. Τώρα επικαλούνται τον Σατανά ανοιχτά, στο φως της ημέρας μπροστά στο διεθνές κοινό.
ν

Ψηφιδωτό με τον Θησέα να σκοτώνει τον Μινώταυρο. Ο Βάαλ ή Μολώχ παραπέμπει στον ελληνικό Μινώταυρο στον οποίο θυσιάζονταν άνθρωποι. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Στην αρένα, όπου έγινε η τελετή έναρξης των Αγώνων. υπήρχαν λάκκοι με φωτιές της κόλασης, ενώ οι σατανιστές ντυμένοι με τελετουργικά ρούχα υποκλίνονται μπροστά στον Βάαλ, τον κερασφόρο δαίμονα, που έβγαζε φωτιά από τα ρουθούνια του.
v

v

Εδώ βλέπετε μια άλλη άποψη που σας δείχνει το τεράστιο μέγεθος του πλάσματος του Βάαλ μέσα στο στάδιο, το οποίο φωτίζεται με φλογερά κόκκινα φώτα και περιβάλλεται από καπνούς, υποδεικνύοντας την προέλευσή του από την Κόλαση:

Σύμφωνα με τον Guardian, 72 έθνη πήραν μέρος σε αυτό το τελετουργικό λατρείας δαιμόνων, το οποίο ενισχύθηκε από τη μουσική των Black Sabbath, γνωστού λουσιφερικού ροκ συγκροτήματος.

Να σημειωθεί ότι τις σατανιστικές τελετές τις οργάνωσαν οι γνωστοί παγκοσμιοποιητές και οι οπαδοί τους που είναι λάτρεις του Σατανά και βρίσκονται πίσω από την Covid-19, τα εμβόλια και τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset).
v

SATANIC RITUALS AT THE COMMON WEALTH CEREMONY JULY 2022 FOR BAAL | Meditationfor Freedom
v

ν

 


Translate this post