Παιδική ηπατίτιδα: Έρευνα της Pfizer αποκαλύπτει ότι φταίνε τα εμβόλια Covid

Κατηγορία NEWS, Ιατρικά, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Για την οξεία ηπατίτιδα στα παιδιά ευθύνονται τα πειραματικά εμβόλια για την Covid-19, αποκαλύπτει έγγραφο της Pfizer.

Οι παρενέργειες των εμβολίων Covid στα παιδιά. Image Credit: CC BY-NC-SA 4.0

v

ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε παγκόσμια προειδοποίηση σχετικά με μια νέα μορφή οξείας ηπατίτιδας με άγνωστη αιτιολογία που επηρεάζει υγιή παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον τελευταίο μήνα.

Από τις 8 Απριλίου 2022, έχουν αναφερθεί 74 περιπτώσεις σοβαρής ηπατίτιδας, που οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν, σε παιδιά ηλικίας έως 10 ετών

Σειρά δημοσιεύσεων στην Journal of Hepatology αναφέρονται σε επτά επιπλέον περιπτώσεις ύποπτης ηπατίτιδας που προκλήθηκε από το ανοσοποιητικό σύστημα μετά από εμβολιασμούς για Covid-19 με σκευάσματα Pfizer-BioNTech και Moderna mRNA-1273.

Η μυστηριώδης νόσος εξαπλώνεται ταχύτατα. Παρόμοιες υποθέσεις έχουν εντοπιστεί στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Δανία, το Ισραήλ και την Ιρλανδία. Οι εξετάσεις έχουν αποκλείσει όλους τους προηγουμένως γνωστούς ιούς ηπατίτιδας. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 169 κρούσματα και αναμένονται περισσότερα.

Η προειδοποίηση του ΠΟΫ της 15ης Απριλίου αναφέρει τα εξής:

«Το κλινικό σύνδρομο στις περιπτώσεις οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά κυρίως έως 10 ετών, συνδέεται με σημαντικά αυξημένα ηπατικά ένζυμα, συνοδευόμενα συχνά από ίκτερο και μερικές φορές από γαστρεντερικά συμπτώματα,. Σε ορισμένες περιπτώσεις έξι παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν σε εξειδικευμένες μονάδες ήπατος, όπου υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση ήπατος. Από τις 11 Απριλίου, δεν έχει αναφερθεί κάποιος θάνατος μεταξύ αυτών των περιπτώσεων, ενώ έχει εντοπιστεί ένα κρούσμα που συνδέεται με την επιδημία».

Η ανακοίνωση του ΠΟΫ έγινε αφότου η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) εντόπισε υψηλότερα από το αναμενόμενο ποσοστά φλεγμονής του ήπατος (ηπατίτιδα) σε παιδιά. Παρόμοιες περιπτώσεις παρουσιάστηκαν επίσης στη Σκωτία.

Η ηπατίτιδα είναι μια πάθηση που επηρεάζει το συκώτι και μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ιογενών λοιμώξεων, όμως είναι κάτι σπάνιο στα παιδιά. Είναι ωστόσο σημαντικό να αναφερθεί ότι στις υπό διερεύνηση περιπτώσεις δεν ανιχνεύτηκαν οι συνηθισμένοι ιοί που προκαλούν ηπατίτιδα.
ν

Ο ΠΟΫ εξέδωσε παγκόσμια προειδοποίηση σχετικά με τη νέα μορφή σοβαρής ηπατίτιδας που επηρεάζει τα παιδιά. Μια έρευνα της Pfizer ρίχνει το φταίξιμο στα εμβόλια για την Covid. Image Credit: CC BY-NC-SA 4.0

ν

Τα συμπτώματα της ηπατίτιδας

Τα συμπτώματα ηπατίτιδας περιλαμβάνουν:

σκούρα ούρα
χλωμό χρώμα δέρματος
φαγούρα στο δέρμα
κιτρίνισμα των ματιών και του δέρματος (ίκτερος)
πόνος μυών και αρθρώσεων
υψηλή θερμοκρασία
αδιαθεσία
κόπωση
απώλεια της όρεξης
πόνος στην κοιλιά

Ο ΠΟΫ δεν απέκλεισε να παίζει ρόλο στην οξεία ηπατίτιδα η ασθένεια Cpvid-19.

«Σε αρκετές περιπτώσεις ανιχνεύτηκε σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο κορωνοϊού τύπου 2 (SARS-CoV-2) ή/και αδενοϊός. Το Ηνωμένο Βασίλειο παρατήρησε πρόσφατα μια αύξηση στη δραστηριότητα των αδενοϊών, που κυκλοφορούν μαζ με τον SARS-CoV-2, αν και ο ρόλος αυτών των ιών στην παθογένεση (μηχανισμός με τον οποίο αναπτύσσεται η ασθένεια) δεν είναι ακόμη σαφής…», αναφέρει άρθρο του Vaccine Impact.

Με άλλα λόγια, η προέλευση της οξείας ηπατίτιδας στα παιδιά παραμένει άγνωστη.
ν

Μήπως αιτία της ηπατίτιδας στα παιδιά είναι τα εμβόλια Covid; Image Credit: CC BY-NC-SA 4.0

ν

Άλλες πιθανές αιτίες ηπατίτιδας

Άλλες αιτίες ηπατίτιδας είναι: η αυτοάνοση ηπατίτιδα, η ηπατίτιδα που εμφανίζεται ως παρενέργεια (δηλαδή ως δευτερογενές αποτέλεσμα) εμβολίων, φαρμάκων, ναρκκωτικών ουσιών, τοξινών και κατανάλωσης αλκοόλ.

Η αυτοάνοση ηπατίτιδα είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται όταν το σώμα μας παράγει αντισώματα που επιτίθενται στο ίδιο το συκώτι μας..

Είναι όμως γνωστό ότι οι αυτοάνοσες παθήσεις σχετίζονται τόσο με την ιογενή λοίμωξη Covid-19 όσο και με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Ένα έγγραφο που αναφέρει δύο περιπτώσεις αυτοάνοσης ηπατίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά της Covid-19 δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PubMed τον Σεπτέμβριο του 2021 με τίτλο Αυτοάνοση ηπατίτιδα μετά τον εμβολιασμό κατά Covid”.

Είναι άραγε αυτό επαρκής απόδειξη ότι η οξεία ηπατίτιδα σε παιδιά οφείλεται στον εμβολιασμό τους με τα πειραματικά σκευάσματα που κυκλοφορούν αυτή την εποχή;

Σύμφωνα με την υπέρ των εμβολίων «ιατρική προπαγάνδα», η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου Covid-19 θα παρέμενε στο σημείο της ένεσης και θα διαρκούσε ελάχιστα όπως συμβαίνει και με τις άλλες πρωτεΐνες που παράγονται στο σώμα.

Στην πραγματικότητα, μελέτη της ίδιας της Pfizer αναφέρει ότι αυτό δεν συμβαίνει και ότι οι ακίδες πρωτεΐνης που έχουν εγχυθεί κατά δισεκατομμύρια στο σώμα μετά την ένεση με mRNA εμβόλια για την Covid-19, κυκλοφορούν σε όλο το σώμα, ενώ η υψηλότερη συγκέντρωση ακίδων διαπιστώνεται στο συκώτι.
ν

Η πρωτεΐνη ακίδα του κορονοϊού που εισάγεται στον οργανισμό με τα εμβόλια mRNA. Image Credit: CC BY-NC-SA 4.0
ν

Η συγκέντρωση στο ήπαρ φαίνεται από έγγραφο της Pfizer που δημοσιεύουμε πιο κάτω και μπορείτε με ένα κλικ να το δείτε σε μεγέθυνση
ν

ν

Η μελέτη βιοδιανομής έγινε από τον ιαπωνικό ρυθμιστικό οργανισμό σε συνεργασία με την Pfizer και δείχνει ότι τα εμβόλια αυτά, που σημειωτέον βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο με δοκιμές που γίνονται στον γενικό πληθυσμό, εισάγουν στο σώμα την πρωτεΐνη ακίδα η οποία ταξιδεύει από το σημείο της ένεσης, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, στο σώμα και καταλήγει σε διάφορα όργανα όπως το ήπαρ, η σπλήνα, τα επινεφρίδια και οι ωοθήκες, όπου παραμένει για τουλάχιστον 48 ώρες μετά την ένεση.
ν

ν

Κάνοντας κλικ πάνω στη εικόνα μπορείτε να τη μεγεθύνετε.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ολόκληρη την έκθεση σε pdf πατώντας ΕΔΩ.

Πειράματα σε ζώα με τα εμβόλια mRNA (ένεση BNT162b2) έδειξαν ηπατικές επιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της διόγκωσης του ήπατος, της δημιουργίας κενοτοπίων (vacuolation), της αύξησης των επιπέδων GGT (gamma-glutamyl transferase) και αυξημένων επιπέδων ασπαρτικής τρανσαμινάσης (AST) και αλκαλικής φωσφατάσης (ALP)

Τη σχετική μελέτη μπορείτε να τη βρείτε δημοσιευμένη στο MDPI.

Το παρόν άρθρο είναι περιληπτική απόδοση άρθρου που δημοσιεύτηκε στο Vaccine Impact. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές εκθέσεις και αναφορές αναλυτικά.
ν

 


Translate this post