Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2022 (video)

Κατηγορία MAGAZINE, Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 3|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος τρίτο: Εξουδετερώνοντας τα δυσμενή άστρα

Μάθετε τις ενέργειες των ιπτάμενων άστρων του 2022 και πώς θα προστατευθείτε από τις αρνητικές δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του έτους της Υδάτινης Τίγρης.

Πηγή: News Media

ν

ΤΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ

Άστρο 2, μαύρο

Το άστρο 2 των ασθενειών είναι μαύρο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Είναι ένα δυσοίωνο άστρο που φέρνει ασθένειες, ατυχήματα και κακή τύχη. Φέρνει ασθένειες που σχετίζονται κυρίως με το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Επειδή σχετίζεται με τη γη μπορεί να φέρει αστάθεια και αναταραχές.

Πιστεύεται ότι δημιουργεί προβλήματα στην υγεία, ειδικά στις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή στις έγκυες. Επίσης μπορεί να φέρει δυσκολίες όσον αφορά επενδύσεις σε ακίνητα.

Η νοτιοδυτική κατεύθυνση σχετίζεται με το στοιχείο της Γης και ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυσμενή ενέργεια του άστρου, επομένως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επιπλέον, το αρνητικό Sui Po βρίσκεται στη νοτιοδυτική κατεύθυνση φέτος, επομένως είναι καλύτερο να αποφεύγετε οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης στον τομέα αυτό, προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η αρνητική ενέργεια. Μην κάθεστε εκεί και μην βάλετε το κρεβάτι ή το γραφείο σας.

Τοποθετήστε ένα λευκό και χρυσαφί χαλί ή κουρτίνες στα ίδια χρώματα και αποφύγετε οπωσδήποτε την ενέργεια της Φωτιάς σε αυτό τον τομέα ή οποιουδήποτε κινούμενου αντικειμένου. Αποφύγετε επίσης τα κεριά ή τα έντονα φώτα. Ελέγξτε ή αναβαθμίστε τους συναγερμούς καπνού και άλλες μεθόδους πρόληψης πυρκαγιάς.

Μην τοποθετείτε κρυστάλλους εδώ, καθώς αυτό θα τροφοδοτήσει την εγγενή ενέργεια του άστρου 2.

Τα μεταλλικά αντικείμενα, όπως τρόπαια, ένα μεταλλικό μουσικό κουτί, μπρούτζινο Wu Lou ή κινέζικα νομίσματα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν επίσης στη διάλυση της αρνητικής ενέργειας. Γενικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο, αρκεί να μην είναι αιχμηρό ή επιθετικό.

Τέλος, ελέγχετε την κατάσταση της υγείας σας πιο συχνά και βελτιώστε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας για να αποφύγετε προβλήματα.

ν

Αν στη θέση του άστρου 2 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να έχουν την τάση να αρρωσταίνουν εύκολα με ελαφριές ασθένειες, όπως βήχας, πυρετός ή δυσπεψία. Φροντίστε την υγεία σας, διαφορετικά θα ξοδεύετε χρήματα για φάρμακα.

Υπνοδωμάτιο – Φροντίστε το πεπτικό σας σύστημα. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε ατυχήματα, ειδικά οι ηλικιωμένες γυναίκες με γυναικολογικά προβλήματα. Προσέχετε τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε.

Μπάνιο – Δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Απλώς κλείνετε την πόρτα της τουαλέτας για καλύτερη υγιεινή.

Κουζίνα – Μπορεί να υπάρξει δυσαρμονία στην οικογένεια και θέματα γονιμότητας. Φροντίστε το πεπτικό σας σύστημα.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 2:

Κολοκύθα Wu Lou για καλή υγεία
Θεραπεία με αλάτι ή αλατόνερο
Μεταλλικό Stupa για τύχη και θεϊκή προστασία
Ευτυχισμένος Βούδας πλούτου με κολοκύθα (Wu Lou)
Χρυσός ελέφαντας για μακροζωία και ζωτικότητα
Χρυσός ευτυχισμένος Βούδας για προσέλκυση ευτυχίας
Μελωδοί με 6 μεταλλικές ράβδους
6 κινεζικά νομίσματα
ν

ν

ΚΕΝΤΡΟ

Άστρο 5, κίτρινο

Το δυσοίωνο άστρο 5 της καταστροφής είναι κίτρινο και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Θεωρείται το πιο καταστροφικό από όλα τα ιπτάμενα άστρα καθώς φέρνει κακοτυχία κάθε είδους και σε όλους τους τομείς.

Είναι καλύτερο να αποφεύγετε αυτόν τον χώρο για όλες τις σημαντικές σας δραστηριότητες. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές του επιπτώσεις με τους τρόπους που υποδεικνύονται.

Είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε στον τομέα αυτό ένα χαλί ή κουρτίνες σε χρώματα λευκά και χρυσαφιά. Μπορείτε να αποδυναμώσετε την αρνητική ενέργεια με το στοιχείο του Μετάλλου και να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως τρόπαια, κινεζικά νομίσματα, μπρούτζινη κολοκύθα (Wu Lou) ή μεταλλικά κουτιά μουσικής κλπ.

Καλό είναι να αποφεύγετε να βάζετε αντικείμενα με κίνηση όπως υδάτινα στοιχεία ή φυτά. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορούν να πυροδοτήσουν και να ενεργοποιήσουν την αρνητική ενέργεια.

Αποφύγετε επίσης οτιδήποτε υποδηλώνει το στοιχείο της Φωτιάς και αναβάλλετε την ανακαίνιση ή μεγάλες κατασκευαστικές εργασίες που θέλετε να κάνετε στον τομέα αυτό.

Μπορείτε να τοποθετήσετε εδώ τους τρεις θεούς Φου Λου Σιάο σαν προστάτες. Τέλος, διατηρείτε το κέντρο του σπιτιού σας καθαρό και τακτοποιημένο όλο το χρόνο.

Αν στη θέση του άστρου 5 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να έχουν μια τάση να τραυματίζονται εύκολα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έγκυες του σπιτιού.

Υπνοδωμάτιο – Η τύχη δεν σας χαμογελά στον τομέα αυτό. Γίνετε δυνατοί και αντιμετωπίστε τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας. Τοποθετήστε ένα μπρούτζινο Wu-Lou για προστασία.

Μπάνιο – Δώστε προσοχή στην υγεία σας ειδικά στην ουροδόχο κύστη και κρατάτε πάντα το σκέπασμα της λεκάνης κατεβασμένο και την πόρτα της τουαλέτας κλειστή.

Κουζίνα – Φροντίστε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση για να αποφύγετε προβλήματα  υγείας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγιεινή των τροφίμων για να αποφύγετε μια τυχόν τροφική δηλητηρίαση.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 5:

Χρυσός τυχερός Βούδας για την εξάλειψη αρνητικής ενέργειας
Tsai Shen Yeh (Θεός του πλούτου) σε χρυσό χρώμα
Κολοκύθα Wu Lou με τους 8 αθάνατους για τη βελτίωση της υγείας
Τρεις θεοί Φου Λου Σιάο
Θεραπευτικός Βούδας

ν

ΔΥΣΗ

Άστρο 7, κόκκινο

Το άστρο 7 της βίας είναι κόκκινο και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Μπορεί να προκαλέσει κλοπές, κίνδυνο φωτιάς, νομικά ζητήματα, οικονομική αποτυχία, απώλειες στο σπίτι και στη δουλειά, αλλά και παρορμητικές δαπάνες.

Σχετίζεται με ασθένειες του στόματος, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και με ασθένειες που απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο ή χειρουργικές επεμβάσεις. Ξυπνά μέσα μας παρορμητικά συναισθήματα που συχνά οδηγούν σε τσακωμούς και κουτσομπολιό.

Είναι πιθανό επίσης να δημιουργήσει θέματα υγείας που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νοσηλεία ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Καλές χρωματικές επιλογές για τον δυτικό τομέα είναι το μπλε, το μαύρο ή το γκρι. Αποφύγετε τα γήινα χρώματα και τους κρυστάλλους, καθώς και τους μελωδούς. Θα πρέπει να αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς και τα κεριά.

Σε περίπτωση που η κρεβατοκάμαρά σας είναι τοποθετημένη εδώ, προσέξτε τους κλέφτες, καθώς και τις περιττές δαπάνες.

Εάν έχετε γραφείο ή πόρτα στα δυτικά, να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν και κάντε τα πάντα για να αποφύγετε ληστείες, λογομαχίες και απώλεια πλούτου.

Ελέγχετε πάντα τα ψιλά γράμματα προτού υπογράψετε κάτι και να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό το άστρο συνήθως προκαλεί προβλήματα με άτομα που γνωρίζετε ή πιστεύατε ότι μπορούσατε να εμπιστευτείτε.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο 2022, καθώς και Ιανουάριο 2023, καθώς τότε θα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες κλοπών και λογομαχιών.

Αν στη θέση του άστρου 7 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Ανεξάρτητα αν είναι η μπροστινή ή η πίσω πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου, φροντίστε να είναι πάντα κλειδωμένη.

Υπνοδωμάτιο –  Αντιπροσωπεύει την τύχη, ειδικά των γυναικών του σπιτιού. Βάλτε ασφάλειες στα παράθυρα για να αποφύγετε τον κίνδυνο της διάρρηξης.

Μπάνιο – Φροντίστε τη σχέση σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις στο αλκοόλ. Μην παραμελείτε τη δουλειά σας.

Κουζίνα – Αποφύγετε κάθε εμπλοκή σε κουτσομπολιά και να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
ν

ν

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 7:

Ευτυχισμένος Βούδας
Μπλε ελέφαντας ή ρινόκερος για την αποφυγή ατυχημάτων
Μπλε δράκος για την αποφυγή οικονομικών απωλειών
Ζευγάρι πάπιες μανδαρίνοι για την αποφυγή απιστίας
Σύμβολο διπλής ευτυχίας για ευτυχισμένες σχέσεις
Μπλε χρώμα
Φύλακες και φρουροί

ν
ΑΝΑΤΟΛΗ

Άστρο 3, πράσινο

Το αρνητικό άστρο 3 είναι πράσινο και ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Η επίδρασή του οδηγεί σε απώλεια ενέργειας, καβγάδες, φιλονικίες, νομικές έριδες, τσακωμούς και πολέμους, δικαστήρια και απώλειες. Φέρνει προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το συκώτι και τα άκρα. Λέγεται ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν από προβλήματα υγείας σαν κι αυτά που περιγράψαμε, πρέπει να αποφεύγουν αυτή την περιοχή του σπιτιού τους.

Η αρνητική ενέργεια του άστρου αυτού εκτός από διαφωνίες ή παρεξηγήσεις φέρνει και συναισθηματική αστάθεια.

Δεδομένου ότι ο ανατολικός τομέας ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου, η δυσμενής ενέργεια του άστρου ενισχύεται. Γι’ αυτό το λόγο, είναι καλό να αποφύγετε την τοποθέτηση υδάτινων στοιχείων ή φυτών που διατηρούνται μέσα στο νερό.

Η παραδοσιακή μέθοδος του Φενγκ Σούι για να διαλύσετε την αρνητική αυτή ενέργεια είναι να την εξαντλήσετε με το στοιχείο της Φωτιάς. Αυτό σημαίνει να τοποθετήσετε εδώ οτιδήποτε συμβολίζει τη Φωτιά, όπως αντικείμενα σε κόκκινο χρώμα ή τριγωνικού σχήματος.

Το άναμμα κεριών στα ανατολικά θα βοηθήσει να αποδυναμωθεί η ενέργεια του Ξύλου που τρέφει το άστρο 3.

Τοποθετήστε μια φωτεινή πηγή στα ανατολικά του σπιτιού ή του γραφείου σας. Αν έχετε επιλογή, είναι καλύτερο ένα φωτιστικό με ξύλινη βάση σε πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση. Προσπαθήστε να το αφήνετε αναμμένο όποτε χρησιμοποιείτε το δωμάτιο.

Μην τοποθετείτε μελωδούς από οποιοδήποτε υλικό στα ανατολικά, καθώς αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Φροντίστε να διαβάζετε πολύ προσεκτικά όλα τα έγγραφα που σας ζητείται να υπογράψετε κατά τη διάρκεια του 2022, καθώς το άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει αγωγές, διαφωνίες και γενικά ζητήματα νομικής φύσης. Η έλλειψη προσοχής σε αυτά τα θέματα μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια χρόνου, ενέργειας και πόρων. Προσέξτε ιδιαίτερα τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Ιανουάριο 2023.

Λάβετε επιπλέον μέτρα ασφαλείας για ολόκληρο το σπίτι ή την επιχείρηση κατά τη διάρκεια του 2022 και ελέγχετε τακτικά τους συναγερμούς καπνού.

Αν στη θέση του άστρου 3 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι και να τσακώνεστε εύκολα. Τοποθετήστε ένα κόκκινο μήλο ή μια κόκκινη μπάλα κοντά στην είσοδο για να επέλθει γαλήνη και αρμονία στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Υπνοδωμάτιο – Να είστε προσεκτικοί σε νομικά ζητήματα και φροντίστε για την προστασία του σπιτιού από διαρρήκτες.

Μπάνιο – Μπορεί να έχουν μεγάλη επίπτωση πάνω σας κουτσομπολιά και φήμες γι’ αυτό λάβετε τα μέτρα σας. Κλείνετε την πόρτα της τουαλέτας όταν δεν την χρησιμοποιείτε.

Κουζίνα – Τα κουτσομπολιά δεν θα έχουν τόσο μεγάλη επίδραση πάνω σας εδώ, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε για την ακαδημαϊκή επιτυχία σας.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 3:

Κόκκινος μυστικός κόμπος για την εξάλειψη της επιθετικής ενέργειας
Φυλακτό με ζευγάρι πάπιες μανδαρίνοι από ροζ χαλαζία
Κρυστάλλινο, κόκκινο μήλο για γαλήνη
Κόκκινο χρώμα
Κόκκινα λιονταράκια
 Κόκκινος δράκος
 Κόκκινος Βούδας
 Ελέγχετε τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε έγγραφα, ειδικά αν το γραφείο σας βρίσκεται στα ανατολικά.
ν

ν

< Επιστροφή στην αρχή

ν


1 2 3

Translate this post