Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2022 (video)

Κατηγορία MAGAZINE, Φενγκ Σούι

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ 2|3

Posted by Youmagazine Staff

 

Μέρος δεύτερο: Ενισχύοντας τους ευοίωνους τομείς

Μάθετε τις ενέργειες των ιπτάμενων άστρων του 2022 και πώς θα επωφεληθείτε από τις ευοίωνες δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του έτους της Υδάτινης Τίγρης.

Πηγή: News Media

ν

TA ΕΥΟΙΩΝΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ

ΒΟΡΡΑΣ

Άστρο 1, λευκό

Το άστρο 1 της νίκης είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Έτσι βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την κατεύθυνση του Βορρά, ο οποίος σχετίζεται επίσης με το στοιχείο του Νερού. Γι’ αυτό συνιστάται να κοιτάτε προς τη βόρεια κατεύθυνση εάν μελετάτε ή εργάζεστε.

3 Killings: Ωστόσο, στο Βορρά φέτος βρίσκεται και το άστρο των φιλονικιών 3 Killings.  Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε μεγάλες ανακαινίσεις και δραστηριότητες, όπως εργασίες, σε αυτόν τον τομέα. Διατηρείτε πάντα την περιοχή καθαρή και χωρίς ακαταστασία.

Για να ενισχύσετε τη θετική ενέργεια του άστρου, τοποθετήστε φυτά, όπως άνθη ροδακινιάς (peach blossom) ή φυτά που διατηρούνται μέσα στο νερό. Επίσης εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε μεταλλικά αντικείμενα όπως τρόπαια, ένα μεταλλικό μουσικό κουτί ή φωτογραφίες με μεταλλικό πλαίσιο για να ενισχύσετε την υδάτινη ενέργεια αυτού του άστρου.
ν

ν

Εάν έχετε υπνοδωμάτιο στο Βορρά, προκειμένου να προστατευτείτε από το δυσοίωνο 3 Killings, τοποθετήστε ένα μπρούτζινο Wu Lou δίπλα στο κρεβάτι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα βαρύ στρογγυλό αντικείμενο κοντά στο κρεβάτι.

Αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς όπως κόκκινο, ροζ, μοβ, πορτοκαλί ή μπορντό. Το μπλε, το μαύρο, το γκρι και το ανθρακί είναι καλά χρώματα για τον τομέα αυτό του σπιτιού. Αποφύγετε επίσης τα γήινα χρώματα όπως το καφέ, το τερακότα, το κίτρινο ή το μπεζ στη βορινή πλευρά του σπιτιού.

Προσπαθήστε να αποφύγετε το άναμμα κεριών στο Βορρά και μην τοποθετήσετε εδώ κρυστάλλους, καθώς αυτό θα καταστρέψει την ενέργεια του άστρου.

Αν στη θέση του άστρου 1 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Αύξηση ευκαιριών στο εξωτερικό και βοήθεια από ευεργέτες. Μπορείτε να περιμένετε επιτυχία που θα συνοδεύεται από κέρδη.

Υπνοδωμάτιο – Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Αν είστε ελεύθεροι, τώρα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να βρείτε την αγάπη.

Μπάνιο – Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με τη σχέση σας.

Κουζίνα – Θα υπάρξουν προκλήσεις στη διατήρηση καλών σχέσεων με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα υπάρχουν συχνά διαφωνίες, ακόμη και για ασήμαντα θέματα.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 1:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρογγυλά μεταλλικά αντικείμενα, όπως μπολ, αλλά αποφύγετε αιχμηρά ή απειλητικά αντικείμενα
Δρακοχελώνα για εκπλήρωση επιθυμιών
Ασημένιος ελέφαντας Jin shu da xiang
v

ν

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Άστρο 8, λευκό

Το άστρο 8 είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο της Γης. Φέρνει πλούτο, φήμη και επιτυχία στην καριέρα. Το 2022 βρίσκεται στον βορειοανατολικό τομέα που επίσης ανήκει στο στοιχείο της Γης. Αυτό ενισχύει περαιτέρω την γήινη ενέργεια του άστρου και βοηθά στην απόκτηση πλούτου.

Μπορείτε να περιμένετε μια προαγωγή, εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, αύξηση μισθού και επιχειρηματική επιτυχία. Με λίγα λόγια, σημαίνει ότι πολλά τυχερά πράγματα πρόκειται να συμβούν. Ωστόσο, στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο Μεγάλος Δούκας ή Tai Sui το έτος αυτό. Είναι καλό και εδώ να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στον χώρο, όπως για παράδειγμα ανακαινίσεις ή άλλες θορυβώδεις δραστηριότητες.

Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά χρώματα στα βορειοανατολικά, όπως λευκό, ασημί, χρυσό, χάλκινο ή μπρούτζινο χρώμα.

Μπορείτε όμως να βελτιώσετε την κατάσταση τοποθετώντας εδώ αντικείμενα κόκκινου χρώματος, όπως ένα κόκκινο χαλί ή μια κόκκινη κρυστάλλινη σφαίρα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα συντριβανάκι ή ένα ενυδρείο για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε την ευοίωνη ενέργεια.
ν

ν

Αυτός είναι ένας καλός χώρος μελέτης για παιδιά και μπορείτε να τοποθετήσετε μια φωτεινή πηγή και μια κρυστάλλινη σφαίρα στο γραφείο για να ενισχύσετε τη συγκέντρωση.

Διατηρήστε τον βορειοανατολικό τομέα του σπιτιού ή του γραφείου σας καθαρό και τακτοποιημένο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν στη θέση του άστρου 8 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Βοηθά στην ενίσχυση της τύχης, φέρνει χρήματα για όλα τα μέλη του σπιτιού και ενισχύει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες στη δουλειά και την καριέρα.

Υπνοδωμάτιο – Θα είναι μια πλούσια και ευημερούσα χρονιά για εσάς. Θα θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας και θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας.
Μπάνιο – Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να φροντίσετε να έχετε πάντα ένα απόθεμα για απροσδόκητα έξοδα που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στη χρονιά.

Κουζίνα – Βοηθά στην ενίσχυση της φήμης σας και σας κάνει δημοφιλείς, κάτι που θα χαροποιήσει πολύ όσους ασχολούνται με το κοινό, όπως για παράδειγμα, ηθοποιούς, blogger, youtuber κ.λπ. Επίσης, φέρνει πλούτο και ευημερία στην οικογένεια.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 8:

Στον ΒΑ τομέα μπορείτε να τοποθετήσετε έναν Βάτραχο αφθονίας με ένα νόμισμα στο στόμα, για αφθονία και καλή τύχη.
Εξίσου καλά είναι ένας Τυχερός ή Γελαστός Βούδας ή μια δρακοχελώνα.
v

ν

ΝΟΤΟΣ

Άστρο 9, μοβ

Το άστρο 9 της μελλοντικής ευημερίας είναι μοβ και ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς. Αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό πλούτο και φέρνει ευημερία, καλή τύχη και φήμη. Το άστρο 9 έχει την ιδιαιτερότητα να πολλαπλασιάζει την επίδραση των άλλων άστρων. Φέρνει χαρμόσυνες ειδήσεις και γεγονότα όπως γάμους, εγκυμοσύνες, προώθηση καριέρας, νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα και άλλα.

Φέτος βρίσκεται στο Νότο, ο οποίος συνδέεται επίσης με το στοιχείο της Φωτιάς, γεγονός που ενισχύει τη θετική του ενέργεια. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον τομέα αυτό του σπιτιού ή του γραφείου με αντικείμενα σε κόκκινο χρώμα, όπως κόκκινα χαλιά, πίνακες με θερμά χρώματα ή κόκκινα μαξιλαράκια.

Τα υγιή πράσινα φυλλώδη φυτά ή φυτά όπως οι βιολέτες και τα τριαντάφυλλα αποτελούν μια ευχάριστη προσθήκη στον τομέα αυτό. Τα φρέσκα λουλούδια γενικά φέρνουν στην περιοχή αυτή θετική ενέργεια.
ν

ν

Αν στη θέση του άστρου 9 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Φέρνει ευτυχία και καλή τύχη στην οικογένεια. Ενισχύει την τύχη στα οικονομικά σας, ειδικά μέσω σοφών επενδύσεων.

Υπνοδωμάτιο – Είναι ευνοϊκό για όσους σκέφτονται να παντρευτούν και για τα παντρεμένα ζευγάρια, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν φέτος τον έρωτα της ζωής τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Μπάνιο – Υπάρχει μια μικρή ένδειξη οικονομικής απώλειας με τη θέση αυτή, λόγω απροσδόκητων εξόδων που σχετίζονται με την υγεία σας. Η φροντίδα της υγείας σας θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς.

Κουζίνα – Ενισχύεται η καλή σας φήμη και υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για κέρδη. Ευημερία για όλη την οικογένεια.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 9:

8 κινεζικά νομίσματα δεμένα με κόκκινη κορδέλα για προσέλκυση πλούτου
Φυλαχτό με άνθη δαμασκηνιάς (plum blossom) για αρμονία και εκπλήρωση ονείρου
Κρυστάλλινο δέντρο από αμέθυστο για αρμονία και ισορροπία
Ένα αγαλματίδιο κόκκινου αλόγου


ν

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ

Άστρο 6, λευκό

Το άστρο 6 της ουράνιας τύχης είναι λευκό και ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου. Αυτό το θεϊκό άστρο φέρνει ευλογίες και πλούτο. Εφελκύει βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί οτιδήποτε κάνουμε σε οποιονδήποτε τομέα.

Αντιπροσωπεύει την τύχη στα ταξίδια και τη μετανάστευση. Φέτος, βρίσκεται στον βορειοδυτικό τομέα που αντιπροσωπεύεται επίσης από το στοιχείο του Μετάλλου. Τα δύο στοιχεία είναι εναρμονισμένα και δημιουργούν θετικές δονήσεις στο χώρο.

Ένα άλλο αρμονικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι το στοιχείο της Γης. Μια τσαγιέρα από πηλό ή άλλα πήλινα αντικείμενα αποτελούν μια καλή ιδέα για τη διακόσμηση του χώρου αυτού.

Την τιμητική του, παρόλα αυτά, την έχει το στοιχείο του Μετάλλου γι’ αυτό τοποθετήστε εδώ μεταλλικά στοιχεία όπως τρόπαια, μεταλλικά κουτιά μουσικής ή ένα χαλί με χρυσά και λευκά χρώματα.

Αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς όπως το κόκκινο και μην ανάβετε κεριά στα βορειοδυτικά, εκτός εάν το επιτρέπουν τα μηνιαία άστρα. Αντίθετα, το στοιχείο του Νερού θα ενισχύσει την ευοίωνη ενέργεια αυτού του άστρου.

Εάν βρίσκεται εδώ το υπνοδωμάτιό σας, προτιμήστε μια απόχρωση του μπλε ή του μαύρου στην επίπλωση, σε μαξιλάρια, κουβέρτες ή στη διακόσμηση για να ενισχύσετε την υγεία σας. Θα μπορούσατε ακόμη να κρεμάσετε έναν πίνακα με μπλε χρώματα, αλλά αποφύγετε τις υδατογραφίες.
ν

ν

Αν στη θέση του άστρου 6 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Θα έχετε μια ευκαιρία για μετανάστευση, αν είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά σας, και καλή τύχη για επιχειρήσεις στο εξωτερικό και επαφές με ξένες χώρες. H θέση αυτή είναι επίσης ευνοϊκή για τους ένστολους.

Υπνοδωμάτιο – Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δώστε έμφαση στις επαφές που μπορείτε να κάνετε. Κάποια από αυτές μπορεί να σας βοηθήσει στην προώθηση της καριέρας σας.

Μπάνιο – Το Μέταλλο εδώ εξαντλείται από το στοιχείο του Νερού και αυτό δεν θα βοηθά να κερδίσετε μεγάλη στήριξη φέτος.

Κουζίνα – Η κουζίνα αντιπροσωπεύει τη Φωτιά, η οποία παράγει τη Γη και αυτή με τη σειρά της δημιουργεί το Μέταλλο. Μπορείτε να υπολογίζετε λοιπόν στην απόκτηση υποστήριξης από ανθρώπους-κλειδιά.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 6:

Κρύσταλλος χαλαζία
Κρυστάλλινες σφαίρες
Μελωδοί με 6 ή 8 μεταλλικές ράβδους
Φυλακτό με κέρματα
Βάζο πλούτου και ευημερίας (εικόνα)

ν

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Άστρο 4, πράσινο

Το άστρο 4 του έρωτα, της αγάπης, αλλά και της εκπαίδευσης είναι πράσινο και ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου. Ο νοτιοανατολικός τομέας σχετίζεται επίσης με το Ξύλο κι έτσι η ενέργεια του άστρου αυτού ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Το άστρο 4 προάγει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την πρόοδο στις σπουδές, την έρευνα, την γνώση, τη σοφία και την καλλιέργεια του εαυτού.

Οι μαθητές, οι φοιτητές, τα μέλη της οικογένειας που είναι ερευνητές, καλλιτέχνες ή συγγραφείς μπορούν να επωφεληθούν από το άστρο αυτό και είναι μια καλή ιδέα να τοποθετήσετε εδώ το γραφείο σας.

Είναι ο ιδανικός χώρος για να τοποθετήσετε φυτά μπαμπού που διατηρούνται μέσα στο νερό, μια Παγόδα Wen Chang ή ένα χαλί πράσινου χρώματος για να ενισχύσετε την ενέργεια αυτού του ευοίωνου άστρου.

Προτιμήστε μπλε ή πράσινα χρώματα στη διακόσμησή σας στα νοτιοανατολικά του σπιτιού ή του γραφείου σας και αποφύγετε την εμφάνιση πολλών μεταλλικών αντικειμένων, ιδιαίτερα μεγάλα βαριά στολίδια όπως είναι οι καμπάνες.

Τα φρέσκα λουλούδια ή οι μικρές γλάστρες με πράσινα φυλλώδη ή ανθισμένα φυτά είναι μια πολύ ωραία επιλογή για το χώρο αυτό. Τα μπλε ή πράσινα λουλούδια είναι τα ιδανικά.

Αποφύγετε την τοποθέτηση αντικειμένων κόκκινου χρώματος ή ηλεκτρικών συσκευών που μπορούν να αποδυναμώσουν την ευοίωνη ενέργεια του πράσινου ιπτάμενου άστρου 4.

Ένας τρόπος για να ενισχύσετε τη θετική ενέργεια του άστρου του ρομαντισμού είναι να τοποθετήσετε εδώ φωτογραφίες με εσάς και τον/την σύντροφό σας ή ακόμα και φωτογραφίες ανθρώπων που θα θέλατε να έχετε στη ζωή σας.
ν

ν

Χρησιμοποιήστε αυτόν το χώρο για να ονειρευτείτε και να οραματιστείτε τις επιθυμίες σας. Τοποθετήστε εδώ τη λίστα επιθυμιών σας, φωτογραφίες που σας εμπνέουν, ρομαντικά αντικείμενα, τη φωτογραφία ενός αυτοκινήτου ή σπιτιού που θέλετε να αποκτήσετε ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να έρθει στη ζωή σας.

Δημιουργήστε έναν χώρο όπου θα κάνετε μόνο θετικές σκέψεις και όπου θα αισθάνεστε σαν να έχετε ήδη όλα αυτά που επιθυμείτε. Γιατί, μην ξεχνάτε ότι η δύναμη του μυαλού είναι εξίσου ισχυρή με αυτή του Φενγκ Σούι.

Αν στη θέση του άστρου 4 πέφτει:

Κύρια Είσοδος – Ευνοεί την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την ακαδημαϊκή ανάπτυξη, ειδικά για όσους εργάζονται σε διοικητικές θέσεις.

Υπνοδωμάτιο – Είναι επωφελής για ταξίδια και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τη φήμη σας.

Μπάνιο – Μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια εστίασης και συγκέντρωσης. Θα επηρεάσει την ακαδημαϊκή πρόοδο και επιτυχία.

Κουζίνα – Ενδέχεται να συμβούν μικρές πυρκαγιές ή εγκαύματα, γι’ αυτό πάρτε τις ανάλογες προφυλάξεις.

Διακοσμητικά Feng Shui για το άστρο 4:

Πέταλο καλής τύχης με φοίνικα και δράκονταγια αρμονία και ισορροπία στο ζευγάρι
Ζευγάρι παγονιών για γονιμότητα
Ζευγάρι πάπιες μανδαρίνοι ή κύκνοι
Κρυστάλλινη Παγόδα
Κρυστάλλινο δέντρο με αμέθυστο
ν

Μέρος τρίτο: Εξουδετερώνοντας τα δυσοίωνα άστρα >

ν


1 2 3

Translate this post