Ιατρική έρευνα: Τα εμβόλια μεταδίδουν «κατά λάθος» την ασθένεια Covid-19 (video)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ  | Ενημ. 09/12/21, 17:34

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι παρενέργειες των εμβολίων μπορεί να είναι τα πρώιμα συμπτώματα της ασθένειας Covid-19, αποκαλύπτει επιστημονική έρευνα.

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Image: Supplied

v

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ από το Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου (King’s College London), δημοσίευσαν μελέτη στο ιατρικό περιοδικό eClinical Medicine, στην οποία αποκαλύπτουν ότι τα πρώιμα συμπτώματα της ασθένειας Covid-19 δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν σαφώς από τις παρενέργειες των εμβολίων.

Η έρευνα, την οποία διεξήγαγαν 20 ειδικοί επιδημιολόγοι, προειδοποιεί τα άτομα που υποφέρουν από πονοκεφάλους, κόπωση ή πυρετό μετά από το τρύπημα, πρέπει να θεωρήσουν ότι έχουν μολυνθεί, να υποβληθούν αμέσως σε εξετάσεις και να απομονωθούν.

Στη μελέτη τους, οι ερευνητές του King’s College εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους ότι οι πρόσφατα εμβολιασθέντες μεταδίδουν ακούσια τον ιό, νομίζοντας ότι η αδιαθεσία τους οφείλεται στο εμβόλιο.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου στο eClinical Medicine, βασίστηκε σε δεδομένα από 362,770 άτομα που εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια Pfizer και AstraZeneca μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Μαΐου 2021.

Τα άτομα αυτά είχαν το app “ZOE COVID Study” και δήλωσαν αμέσως τα συμπτώματα της αδιαθεσίας που αισθάνθηκαν μετά το τρύπημα.

Σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας της Βρετανίας (MHRA), περισσότεροι από έναν στους 10 ανθρώπους που υπέφεραν από τις παρενέργειες των εμβολίων, στην πραγματικότητα είχαν αρρωστήσει από την Covid-19.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές βρήκαν ότι πάνω από το 1% των 362,770 ατόμων που εμβολιάστηκαν και ασθένησαν την πρώτη εβδομάδα, είχαν μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Είναι γνωστό ότι τα εμβόλια δεν προσφέρουν αμέσως ανοσία, όμως είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Στη μελέτη τους, οι ερευνητές του King’s College εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους ότι οι πρόσφατα εμβολιασθέντες μεταδίδουν ακούσια τον ιό, νομίζοντας ότι τα συμπτώματα που εμφανίζουν οφείλονται στο εμβόλιο.

Η μελέτη, όπως ειπώθηκε, ανέλυσε δεδομένα από 362.770 χρήστες της εφαρμογής “ZOE COVID Study” στη Βρετανία που είχαν εμβολιαστεί μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 17 Μαΐου 2021, οι οποίοι στη συνέχεια ανέφεραν τουλάχιστον ένα σύμπτωμα που σχετίζεται με την Covid-19 εντός της πρώτης εβδομάδας του εμβολιασμού. Από αυτούς, 14.842 άτομα έκαναν τεστ PCR ή rapid τεστ και 150 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Τα ευρήματα των επιστημόνων έρχονται εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων και των νεκρών, σε μια περίοδο που έχουν αρχίσει να εμβολιάζονται με την λεγόμενη «αναμνηστική δόση» όλοι οι ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους αξιωματούχους να ανησυχούν για τον πιθανό αντίκτυπο της παραλλαγής Όμικρον του ιού.

Περισσότερα στοιχεία για την έρευνα μπορείτε επίσης να βρείτε στο eurekalert.org.

Διπλό θανατικό εξαιτίας των εμβολίων

Ουσιαστικά, για όποιον ξέρει να διαβάζει, το άρθρο θέλει να πει ότι τα εμβόλια είναι αυτά που μεταδίδουν σε όσους τα κάνουν την Covid-19 και ότι αυτοί με τη σειρά τους μεταδίδουν την ασθένεια σε άλλους. Έτσι, συντηρείται η επιδημία. Αυτό το λέει εμμέσως, γιατί αν το έλεγε ευθέως, η έρευνα δεν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας στους σκοτεινούς και ανελεύθερους καιρούς στους οποίους ζούμε.

Και οι θάνατοι καλά κρατούν. Από τη μια μεριά, οι άνθρωποι πεθαίνουν από την ασθένεια Covid-19 η οποία μεταδίδεται μέσω των εμβολίων, από την άλλη πεθαίνουν από τις παρενέργειες των εμβολίων. Παντού θανατικό για να κερδοσκοπήσουν ορισμένοι επιτήδειοι φονιάδες.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποδεικνύει την παραπληροφόρηση που υπάρχει στις μέρες μας από τα ΜΜΕ, καθώς αυτοί που κολλάνε Covid-19 από το εμβόλιο και πεθαίνουν, χαρακτηρίζονται «ανεμβολίαστοι».

To περιεχόμενο του βίντεο είναι η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, αλλά οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε άτομα μειωμένης νοημοσύνης.
ν

ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ; Θρηνος για τον 35χρονο στις Σερρες | 9.12.2021 | Ορθόδοξος Απολογητής
ν

ν

 


Translate this post