Οι πολίτες εξεγείρονται κατά των μέτρων ενός παρανοϊκού πρωθυπουργού (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι πολίτες στους δρόμους: Μεγάλες συγκεντρώσεις το Σαββατοκύριακο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Image: Supplied

v

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Ποτέ άλλοτε πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν φέρθηκε τόσο παράνομα και τόσο αντισυνταγματικά (ούτε καν οι συνταγματάρχες της Απριλιανής χούντας), τόσο περιφρονητικά και υβριστικά, τόσο απάνθρωπα και ανελεύθερα, τόσο εκβιαστικά και εκδικητικά, τόσο αντιδημοκρατικά και με τέτοιο κτηνώδη τρόπο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, λες κι έχει απέναντί του ζώα, όπως ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσων είναι άνω των εξήντα ετών, έως τις 16 Ιανουαρίου. Διαφορετικά, θα τους επιβληθεί πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα, για κάθε μήνα της ταλαίπωρης ζωής τους!

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Σε λίγο ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός στους 50ρηδες, ύστερα στις ηλικίες των 30 και 40 ετών, και μετά στους νέους και τα παιδιά.

Λέγεται ότι σε όσους εξέφρασαν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του ανελεύθερου αυτού μέτρου, ο Μητσοτάκης μίλησε απαξιωτικά για τον ελληνικό λαό.

Δεν ήμασταν μπροστά, οπότε δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα λόγια του.

Αν όντως τα είπε (ο πατέρας του παλιά είχε μιλήσει το ίδιο περιφρονητικά για τους Έλληνες) θυμίζει τον παρανοϊκό αυτοκράτορα Καλιγούλα, ο οποίος, όταν κάποτε στο στάδιο ο λαός επευφημούσε την αντίπαλη ομάδα, φώναξε θυμωμένος: «Μακάρι όλοι εσείς οι Ρωμαίοι να είχατε έναν μόνο λαιμό!»

Οι πολίτες στους δρόμους

Αντιδρώντας σ’ έναν δικτάτορα πρωθυπουργό, οι πολίτες ετοιμάζονται να κατέβουν ξανά στους δρόμους, για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες δράσεις.

Όπως έγινε γνωστό, διοργανώνονται συγκεντρώσεις για το Σαββατοκύριακο, οι οποίες αναμένεται να είναι μαζικές. 

Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και για άλλες πόλεις.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος. 

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 18:00 στον Λευκό Πύργο. 

Στην Καλαμάτα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
v

Στάθης Αγγελόπουλος: “Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο” | Zappit show
v

ν

 


Translate this post