Γκέιτς – Φαούτσι – Κόλινς: H σύγχρονη ναζιστική τριανδρία των εμβολίων Covid (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ  | Ενημ. 20/11/2021, 16:34

Posted by Youmagazine Staff

 

Κατασκεύασαν την Covid-19 και επέβαλαν τα εμβόλια. Η σύγχρονη ναζιστική τριανδρία των Μπιλ Γκέιτς, Άντονι Φάουτσι και Φράνσις Κόλινς.

Η σύγχρονη ναζιστική τριανδρία: Άντονι Φάουτσι, Μπιλ Γκέιτς και Φράνσις Κόλινς. Οι πραγματικοί ηγέτες του αμερικανικού ιμπεριαλισμού. 11 Δεκεμβρίου 2018. Πηγή: News Media

ν

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) των ΗΠΑ, Φράνσις Κόλινς, πιστεύει ότι τα άτομα που διαδίδουν «ψευδείς» πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με την Covid-19, τα εμβόλια και τον δρα Άντονι Φάουτσι θα πρέπει να εντοπιστούν και να «οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Ζητά, δηλαδή, την ψήφιση νόμου παρόμοιου με αυτόν της ελληνικής χούντας που επανέφερε πρόσφατα σε ισχύ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον οποίο τιμωρούνται δημοσιεύματα που μπορεί «να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία».

Με άλλα λόγια, υπάρχει μια μόνο αλήθεια στον κόσμο, η κρατική αλήθεια.

Ο Φράνσις Κόλινς είναι γενετιστής, διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH). Είναι δηλαδή ένα είδος Αρχίατρου των ΗΠΑ. Μαζί με τον Άντονι Φάουτσι, τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), είναι τα πρωτοπαλίκαρα του “Φύρερ” των ΗΠΑ, Μπιλ Γκέιτς, τα οποία λύνουν και δένουν σε θέματα υγείας.

Παρ’ όλο που δεν τους το ζήτησε κανείς, οι τρεις τους (Γκέιτς, Φάουτσι και Κόλινς) συνεργάζονται επί χρόνια, από την καλή τους την καρδιά (!) για την… σωτηρία της ανθρωπότητας, ψάχνοντας τρόπους καταπολέμησης των διαφόρων ασθενειών.

Στην πραγματικότητα απεργάζονται την εξόντωση μέρους της ανθρώπινης φυλής μέσω εμβολίων και άλλων σκευασμάτων, διότι, όπως έχει διακηρύξει ο Γκέιτς επανειλημμένως, «πρέπει να πεθάνουν δύο δισεκατομμύρια για να επιβιώσει ο υπόλοιπος πληθυσμός της Γης».
ν

Μπιλ Γκέιτς: Να μειώσουμε το πληθυσμό, με εμβόλια… ! | Simeron WordPress
ν

ν

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Ο Άντονι Φάούυσι έχει κατηγορηθεί, όχι από fake news στο διαδίκτυο, αλλά από επιτροπή της Γερουσίας, με πρόεδρο τον Γερουσιαστή Ραντ Πολ, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. όπως αναφέρει η Washington Examiner.

Συγκεκριμένα, τόσο αυτός όσο και ο Κόλινς παρήγγειλαν με χρήματα του αμερικανικού δημοσίου την κατασκευή του νέου κορονοϊού στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, με σκοπό τη μόλυνση και το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, και κατόπιν την πώληση των δήθεν «σωτήριων» εμβολίων από τις φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες πράγματι αυτή την περίοδο κερδίζουν πάνω από 1.000 δολάρια το δευτερόλεπτο!

Η τριάδα Γκέιτς – Φάουτσι – Κόλινς ευθύνεται για πάνω από 770 χιλιάδες θανάτους στις ΗΠΑ και πάνω από 5 εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο. Για τους θανάτους σε κάθε χώρα χωριστά, υπεύθυνες είναι οι κατά τόπους κυβερνήσεις. Και οι γενοκτονίες συνεχίζονται.

Εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, ο Μπιλ Γκέιτς είναι μέτοχος σε όλες τις εταιρείες παρασκευής εμβολίων κατά της Covid-19, μέσω του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς.

Μεταξύ πολλών άλλων ιδρυμάτων και οργανισμών, ο Γκέιτς ελέγχει και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο διευθυντής του, ο Αιθίοπας Τέντρος Γκεμπρεγέσους, είναι άνθρωπος του Γκέιτς.

Όσο για τον δρα Φάουτσι, τελευταία απεκαλύφθη ότι έκανε πειράματα πάνω σε ζωντανούς σκύλους, τους οποίους βασάνιζε για να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα διαφόρων εμβολίων!

Σύμφωνα με ακτιβιστές στο White Coat Waste Project, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών (NIAID), υπό την ηγεσία του Φαούτσι, χρηματοδότησε ένα φρικιαστικό πείραμα στην Τυνησία, όπου αφαιρούσαν από τους σκύλους τις φωνητικές τους χορδές, για να μην κλαίνε, και τους έκλειναν σε κλουβιά ενώ μύγες της άμμου τους έτρωγαν ζωντανούς.
ν

Το χρηματοδοτούμενο από τον Μπιλ Γκέιτς, Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια υπερασπίστηκε τα πειράματα του Φαούτσι πάνω σε σκύλους ράτσας Μπιγκλ για τη δοκιμή νέων εμβολίων. Image: Supplied
ν

Προς ώρας και οι τρεις υπαίτιοι εκατομμυρίων θανάτων λόγω κορονοϊού και «εμβολίων», διαφεύγουν από τη δικαιοσύνη, επειδή στην εξουσία βρίσκεται ο “sleepy” Τζο Μπάιντεν, ένας άνθρωπος-μαριονέτα.

Ο “Φύρερ” Μπιλ Γέιτς, όπως τον αποκαλούν τα αμερικανικά ΜΜΕ, με τους Φάουτσι και Κόλινς φέρνουν στο νου την τριανδρία Χίτλερ – Γκαίμπελς – Χίμλερ, με τους ρόλους να έχουν διανεμηθεί ως εξής: ο Μπιλ Γκέιτς ως σύγχρονος Χίτλερ, ο Φάουτσι ως Χίμλερ, τον αρχηγό των Ες-Ες που ήταν ο ιθύνων νους και ηθικός αυτουργός του Ολοκαυτώματος, και ο Κόλινς ως Γκαίμπελς, τον αρχηγό της ναζιστικής προπαγάνδας.
ν

Η παλιά γερμανική τριανδρία του ναζισμού: Αδόλφος Χίτλερ, Γιόζεφ Γκαίμπελς, Χάινριχ Χίμλερ. Image: Supplied
ν

Η σύγχρονη τριανδρία του αμερικανικού ναζισμού: Μπιλ Γκέιτς, Φράνσις Κόλινς και Άντονι Φάουτσι, στο 4ο Εργαστήριο για την Παγκόσμια Υγεία που διοργανώθηκε από το Bill & Melinda Gates Foundation και τα NIH. 2 Ιουνίου 2017. Image: Supplied

ν

Άντονι Φάουτσι: Ένας επαγγελματίας ψεύτης

Εκτός από τις αντιφατικές και αντικρουόμενες οδηγίες του για τη χρήση της μάσκας, ο Φάουτσι έχει κατηγορηθεί επίσης για παραπλάνηση του κοινού, γιατί ενώ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς επιστροφή στην κανονικότητα με τα εμβόλια, κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί.

Με τα κρούσματα Covid-19 να αυξάνονται ακόμη και μεταξύ των εμβολιασμένων, ο Φάουτσι λέει τώρα ότι η Covid-19 θα ελεγχθεί στο τέλος του 2022, υπό την προϋπόθεση ότι οι Αμερικανοί θα λάβουν την 3η και την 4η αναμνηστική δόση και εφόσον εμβολιαστούν όλα τα μωρά και τα νήπια!

Ενώ κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον των δυνάμεων του Άξονα (Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βουλγαρία και σύμμαχοι) είχε συνασπιστεί όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα, σήμερα δεν υπάρχει κανείς που να αντιστέκεται στη σγμερινή αυτοκρατορία του κακού.

Αντίθετα, όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, δημοκρατικά εκλεγμένες οι περισσότερες, βρήκαν χρυσή ευκαιρία να δείξουν το δικτατορικό και φασιστικό τους πρόσωπο, με την επιβολή δρακόντειων –πλην αναποτελεσματικών– μέτρων για την καταπολέμηση δήθεν της «πανδημίας».

Σύμμαχοι των πολιτικών σε αυτόν τον ανίερο πόλεμο, τα σύγχρονα «γηγενή καθάρματα» κάθε χώρας –μια φράση του Χίτλερ‒ δηλαδή δημοσιογράφοι, γιατροί και νοσηλευτές, από τους οποίους οι μεν πρώτοι πληρώνονται από τις κυβερνήσεις, οι δεύτεροι από τις φαρμακοβιομηχανίες για να προπαγανδίζουν τα θανατηφόρα «εμβόλια», οι δε άλλοι οδηγούν τους ασθενείς στο θάνατο από φανατισμό, ως σύγχρονα Ες-Ες, επειδή η κάθε κυβέρνηση χρειάζεται νεκρούς για να επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα που επιθυμεί.

Ο αγώνας ενάντια στην υγειονομική, ηθική, κοινωνική και πολιτική τυραννία δίνεται πλέον από μεμονωμένα άτομα, που αρνούνται να υποκύψουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και δίνουν μάχες όπως οι παλιοί αντάρτες του βουνού.

Ο εμπαιγμός των μπολιασμένων από τον Γκέιτς

Ενώ επέβαλε τα πειραματικά εμβόλια σε όλη την ανθρωπότητα και αυτός και οι όμοιοί του κέρδισαν δισεκατομμύρια, ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε στις 12 Νοεμβρίου ότι «τα εμβόλια mRNA δεν σταματούν τη μετάδοση του ιού. Χρειαζόμαστε έναν νέο τρόπο να φτιάχνουμε τα εμβόλια».

Είναι αυτό εμπαιγμός ή όχι;

Με 7,4 δισεκατομμύρια εμβολιασμούς Covid μέχρι σήμερα, ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι «χρειαζόμαστε έναν νέο τρόπο παρασκευής εμβολίων»!

Στη συνέχεια, ο “Φύρερ” υποστήριξε ότι σε όλα τα κράτη πρέπει να επιβληθεί Αστυνομική Πολιτεία για όλους τους πολίτες, κυρίως όμως για όσους είναι απρόθυμοι να εμβολιαστούν.
ν

Bill Gates speaks to Rt Hon Jeremy Hunt MP in exclusive Policy Exchange interview | PolicyExchangeUK
ν

ν

29.934 νεκροί από τα εμβόλια Covid
μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Από την αρχή του 2021, που άρχισαν οι εμβολιασμοί κατά Covid, έως τις 6 Νοεμβρίου 2021, δηλαδή μέσα σε δέκα μήνες, έχουν αναφερθεί σχεδόν 30.000 θάνατοι από τους εμβολιασμούς, μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εάν υπολογιστεί ότι μόνο το 10% των συγγενών δηλώνουν το θάνατο από το εμβόλιο, ο πραγματικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται στις 300.000.

Ποτέ άλλο στην ιστορία των εμβολιασμών δεν έχουν σημειωθεί τόσοι πολλοί θάνατοι μέσα σε δέκα μήνες (3.000 θάνατοι το μήνα).

Σε 2.804.900 ανέρχονται οι άνθρωποι που χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων Covid (εγκεφαλικά, παραλύσεις, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, πνευμονίες, καρκίνοι,,θρομβώσεις κ.ά.).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο σχετικό άρθρο του Vaccine Impact.
v

v

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, στη Βρετανία από τα κλασικά εμβόλια υπήρξαν 440 θάνατοι τα τελευταία 20 χρόνια.

Από τα σύγχρονα «εμβόλια» Covid στη Βρετανία σημειώθηκαν 1.739 θάνατοι μέσα σε 10 μήνες (πραγματικός αριθμός 17.390).

Το «μέσα σε 10 μήνες» είναι πλασματικό, γιατί η σελίδα της βρετανικής κυβέρνησης με τις αναφορές θανάτων από «εμβόλια» Covid έχει σταματήσει να ενημερώνεται εδώ και πολύ καιρό.

Όπως και να ’χει, τα «εμβόλια» Covid δεν προσφέρουν ανοσία πάνω από 2-3 μήνες. Έπειτα ο εμβολιασθείς παραμένει ακάλυπτος. Νοσεί, μεταδίδει τον ιό και πεθαίνει, όπως και ένας ανεμβολίαστος. Επιπλέον, πάνω από 120 επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία είναι απείρως καλύτερη από την τεχνητή. Τρομοκράτησαν όμως τον κόσμο και σκοτώνουν ανθρώπους καθημερινά για να εισπράξουν δισεκατομμύρια.

Εναντίον των σύγχρονων αυτών Ναζιστών έχουν κατατεθεί σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια μηνύσεις, οι οποίες μπλοκάρονται από την –κατ’ όνομα– Δικαιοσύνη, η οποία, αντί να είναι ανεξάρτητη, έχει υποταχθεί στην πολιτική εξουσία.

Αρκετές κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τελευταία για την επιβολή των ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών μέτρων τον στρατό (Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Αυστραλία, Ουγγαρία).

Αυτό που δεν έχουμε δει ακόμα είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης με αντιρρησίες και στρατιώτες να πυροβολούν στο δρόμο πολίτες για χάρη της… δημόσιας υγείας!
ν

 


Translate this post