Τρεις Ελβετοί φρουροί στο Βατικανό παραιτήθηκαν για να μην εμβολιαστούν

Κατηγορία Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τρεις Ελβετοί φρουροί στο Βατικανό παραιτήθηκαν, αντιδρώντας στον εμβολιασμό και τα πράσινα διαβατήρια που επέβαλε ο Πάπας για το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Ελβετοί φρουροί στο Cortile San Damaso του Βατικανού. Πηγή: Reuters / Remo Casilli

ν

ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τρεις Ελβετοί Φρουροί παραιτήθηκαν από την στρατιωτική δύναμη του Βατικανού, ενώ αρκετοί άλλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όταν η Αγία Έδρα διέταξε τους στρατιώτες που φρουρούν το Βατικανό να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 χωρίς εξαιρέσεις.

Ενώ το υπόλοιπο προσωπικό του Βατικανού και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τεστ Covid-19 για να διατηρήσουν το καθεστώς του πράσινου διαβατηρίου, όλοι οι Ελβετοί φρουροί διατάχθηκαν να εμβολιαστούν «για να προστατεύσουν την υγεία τη δική τους και των άλλων με τους οποίους έρχονται σε επαφή ως μέρος της υπηρεσίας τους», δήλωσε στο AP ο υπολοχαγός της φρουράς Urs Breitenmoser.

Τρία μέλη της φρουράς επέλεξαν να μην υπακούσουν στην εντολή και παραιτήθηκαν από το σώμα.

Εκτός από τους τρεις φρουρούς που αναχώρησαν για την Ελβετία, τουλάχιστον άλλοι τρεις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, καθώς δέχτηκαν να εμβολιάσουν αργότερα. Η Ελβετική Φρουρά του Βατικανού, συνολικά 135 Ελβετοί στρατιώτες, που υπηρετούν στην επίλεκτη μονάδα, γνωστή για τις πολύχρωμες στολές αναγεννησιακής τεχνοτροπίας, καθώς και οι προσωπικοί σωματοφύλακες του Πάπα, έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου.

Ενώ στην αρχή ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν αρνητικός απέναντι στα εμβόλια Covid, χαρακτηρίζοντας τον φόβο για τον εμβολιασμό ως ««άρνηση αυτοκτονίας», άλλαξε στάση και τώρα αποκαλεί τον εμβολιασμό «πράξη αγάπης»!

Παρά το γεγονός ότι ακόμη και ο ίδιος ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA είναι εναντίον!

Μερικά εκατομμύρια από τις πολυεθνικές των φαρμάκων κάνουν ακόμη και τον Πάπα να αλλάζει γνώμη!

Φυσικά ο Ποντίφικας δεν θα μπορούσε παρά να πάρει το μέρος των ισχυρών και των πλουσίων, που έχουν επιβάλλει στις χώρες τους το «πράσινο διαβατήριο» και φασιστικά μέτρα που αφαιρούν από το άτομο την ελευθερία και την προσωπική βούληση και επιλογή, καθώς αυτοί είναι τα αφεντικά και οι χρηματοδότες του.

Ας μην ξεχνάμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020 «όρκισε», για να μην πούμε «αγιοποίησε», εννοείται έναντι αδράς αμοιβής, μια ομάδα υπερπλουσίων που βαυκαλίζονται στην ιδέα ότι είναι μέλη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης!

Έτσι, από 1ης Οκτωβρίου, όλοι οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες του Βατικανού πρέπει να προσκομίσουν ένα έγκυρο πιστοποιητικό υγείας ‒το λεγόμενο Green Pass που χρησιμοποιείται στην Ιταλία και σε άλλα κράτη της ΕΕ‒ για να εισέλθουν στην πόλη-κράτος. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, εκτός από εκείνες που καλούνται ειδικά να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία «για τον χρόνο που είναι απολύτως απαραίτητος για την ιεροτελεστία».
ν

 


Translate this post