Χάος στην Αυστραλία από τους εργάτες οικοδομών που αντιδρούν στο τρύπημα (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ  | Ενημ. 21 Σεπτ. 2021, 08:08

Posted by Youmagazine Staff

 

“F@@k the jab!” Οι εργάτες στην Αυστραλία ξεσηκώνονται κατά του αναγκαστικού εμβολιασμού που καταργεί ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν πλαστικές σφαίρες κατά των εργατών στον κατασκευαστικό τομέα. Πηγή: YouTube

ν

ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΑΟΥΣ και καταστροφής έξω από τα γραφεία του κεντρικού συνδικαλιστικού φορέα των Οικοδόμων της Αυστραλίας CFMEU (Construction, Forestry, Maritime, Mining and Energy Union) με αφορμή τον αναγκαστικό εμβολιασμό που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση στον κλάδο τους. Αυτό αναφέρει η ενημερωτική ιστοσελίδα RT.

Η κυβέρνηση της Βικτώριας για να τους αναγκάσει να εμβολιαστούν, σταμάτησε για δύο εβδομάδες τις οικοδομικές εργασίες στις περιοχές που είναι σε lockdown (Μελβούρνη, Ballarat, Geelong, Mitchell Shire, Surf Coast Shire), αφήνοντας τους εργάτες χωρίς μεροκάματο.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον κατασκευαστικό κλάδο βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του συνδικαλιστικού τους φορέα και σε εξαγριωμένη κατάσταση απαίτησαν την ματαίωση της σχετικής διάταξης που τους αναγκάζει ‒χωρίς ουσιαστικό λόγο‒ να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19, αλλιώς θα χάσουν τη δουλειά τους!
ν

ν

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η Αυστραλία έχει ήδη χούντα, από πουλημένους στις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και όχι μόνο– πολιτικούς, όπως και τα περισσότερα κράτη της Γης, οι οποίοι δεν διστάζουν, με τη σύμπραξη γιατρών, να δολοφονούν κόσμο προκειμένου να μείνουν στην εξουσία ή να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Είναι μια θλιβερή περίοδος στην παγκόσμια ιστορία, κατά την οποία γίνονται μαζικές εκτελέσεις και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα μιας ανύπαρκτης επιδημίας.

Το σύνθημα για τις μαζικές εκτελέσεις ασθενών με υποκείμενα νοσήματα και αδύναμων χαρακτήρων, που υποκύπτουν στα ψεύδη των πολιτικών και των ΜΜΕ, δόθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα έθνος αποτελούμενο από γκάγκστερς που κάνει bullying στα ασθενέστερα έθνη της Γης και τα έχει υπό συνεχή εκφοβισμό.

Όλα αυτά γίνονται για να πουλήσουν οι αμερικανικές πολυεθνικές φαρμάκων τα εμβόλιά τους και να συγκεντρώσουν τρισεκατομμύρια, αδιαφορώντας για το πόσους στέλνουν στον τάφο.

Παρά την τρομοκρατία που ασκείται με την απάνθρωπη και αντιδημοκρατική νομοθεσία και τις δυνάμεις καταστολής, δηλαδή στρατό και αστυνομία, σε πολλές χώρες οι λαοί αντιστέκονται και μάχονται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους,
v

Οικοδόμοι έχουν αποκλείσει αυτοκινητόδρομο στη Μελβούρνη, κρατώντας πανό με το σύνθημα: “F@@k the Jab”. Πηγή: Reuters / James Ross
ν

Μια γηραιή «τρομοκράτισσα» είναι πεσμένη στο έδαφος και δύο «προστάτες του νόμου» τη ραντίζουν στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού. Μια από τις αλγεινές εικόνες που σημάδεψαν την αντι-covid διαδήλωση στις 18 Σεπτεμβρίου 2021. Πηγή: Twitter
ν

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί άφησαν αβοήθητη στο έδαφος την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κρατούσε τη σημαία της Αυστραλίας, και στράφηκαν εναντίον των άλλων διαδηλωτών. Μελβούρνη, 18 Σεπτεμβρίου 2021. Πηγή: AFP
ν

Ομάδα αστυνομικών με συλληφθέντα διαδηλωτή. Οι διαδηλωτές πάντως λένε ότι εχθρός τους δεν είναι η αστυνομία, αλλά η κυβέρνηση. Πηγή: AFP / Saeed Khan
ν

Όποιος λαός παραμένει παθητικός και υποκύπτει στα κελεύσματα και τις εντολές των εξουσιαστών είναι άξιος της μοίρας του, που δεν είναι άλλη από την σκλαβιά και την εξαφάνιση από την ιστορία.

Στην Αυστραλία τα επεισόδια πήραν έκταση και η αστυνομία απάντησε με πλαστικές σφαίρες (!) θυμίζοντας εικόνες διαδηλώσεων κατά των χουντικών καθεστώτων στη Λατινική Αμερική, όταν οι διαδηλωτές κινήθηκαν εναντίον και του γραμματέα του συνδικάτου τους John Setka.

Αργότερα, συνδικάτο και αστυνομία για να δικαιολογηθούν έβγαλαν ανακοίνωση λέγοντας ότι «ακροδεξιά στοιχεία» και «τρομοκράτες» ‒μάλιστα, τρομοκράτες! ‒ διείσδυσαν ανάμεσα στους οικοδόμους και τους παρέσυραν!

Δηλαδή, σύμφωνα με την παραληρηματική λογική τους, όποιος δεν δέχεται να δηλητηριάσει τον οργανισμό του είναι τρομοκράτης!
ν


ν

Οι διαδηλώσεις στην Αυστραλία είναι καθημερινές και ο κόσμος αντιδρά, αψηφώντας τις απαγορεύσεις και τα αστυνομικά μέτρα, και στέλνοντας πολλούς αστυνομικούς στο νοσοκομείο με σπασμένα κόκαλα. Οι δε πολιτικοί ούτε που τολμούν να εμφανιστούν δημοσίως, όπως γίνεται σε άλλες χώρες.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τη διαδήλωση της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου στη Μελβούρνη και το Μπρισμπέιν.
ν

Lockdown protests turn chaotic in Melbourne and Brisbane | news.com.au
v

v

 


Translate this post