Η Αυστραλία θέτει εκτός οικονομίας όσους δεν έχουν εμβολιαστεί (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Αυστραλία μετατρέπεται σε ολοκληρωτική και φασιστική χώρα, θέτοντας στο περιθώριο όσους αντιστέκονται και αρνούνται να εμβολιαστούν.

Μια γυναίκα δείχνει τον κωδικό QR για να εισέλθει σε ένα κατάστημα της Μελβούρνης και να ψωνίσει. 11 Ιουνίου 2021 Πηγή: News Media

ν

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ο φασισμός και ο ναζισμός ηττήθηκαν κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη νίκη των Συμμάχων επί των δυνάμεων του Άξονα. Να όμως, που με αφορμή την κατασκευασμένη επιδημία του κορονοϊού, η μια χώρα μετά την άλλη ολισθαίνουν προς τον ολοκληρωτισμό, υιοθετώντας μέτρα που περιορίζουν τις ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματα.

Οι χώρες που μεταξύ άλλων περιορισμών έχουν επιβάλλει το λεγόμενο «διαβατήριο υγείας» (ή «διαβατήριο ελευθερίας») είναι η Βρετανία, η Γαλλία, η Βουλγαρία, η Τσεχία, η Δανία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Κροατία και η Πολωνία (οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα), ο Καναδάς, το Ισραήλ, η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αυστραλία.

Δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας έχει υιοθετήσει το φασιστικό καθεστώς και αυτό για να πουλήσουν οι πολυεθνικές των φαρμάκων τα λεγόμενα «πειραματικά εμβόλια» Covid.

Τα αποκαλούμενα «εμβόλια», μόνο εμβόλια δεν είναι. Δεν σκοτώνουν τον κορονοϊό, όπως ένα κλασικό εμβόλιο, αλλά τον αδρανοποιούν, με αποτέλεσμα αυτός να μεταλλάσσεται μέσα στον οργανισμό αυτού που έχει εμβολιαστεί και να γίνεται πιο ισχυρός, με αποτέλεσμα ο εμβολιασμένος να τον μεταδίδει στους άλλους, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι.

Πίσω από αυτό το σχέδιο εξόντωσης μέρους της ανθρωπότητας και ποδηγέτησης της υπόλοιπης, κρύβονται τα οικονομικά συμφέροντα μιας ελίτ υπερπλουσίων που «οραματίζονται» έναν κόσμο στο οποίο, εκτός από την ολιγαρχία που θα κατέχει τα πάντα, οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θα έχουν τίποτα στην κατοχή τους και θα δουλεύουν για το λεγόμενο «βασικό εισόδημα» ‒ έναν μισθό στα όρια της φτώχειας. Αυτό είναι συνοπτικά το δόγμα του περίφημου “Great Reset”.

Αυτά είναι τα σχέδιο των εχθρών του λαού και των πληρωμένων καθαρμάτων (πολιτικών, γιατρών, επιστημόνων, δημοσιογράφων κ.ά.) που τους ακολουθούν.

Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να εξοντωθούν

Όπως διεμήνυσε ο κυβερνήτης (premier) της πολιτείας Βικτώρια της Αυστραλίας, Νταν Άντριους, όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, θα εξοντώνονται για το καλό του υπόλοιπου πληθυσμού.

Η φυσική εξόντωση είναι το τρίτο και τελικό στάδιο. Πριν από αυτό υπάρχουν δύο άλλα στάδια:

α) ο οικονομικός αποκλεισμός

β) ο εγκλεισμός σε ειδικούς χώρους συγκέντρωσης, όπως έκαναν οι Γερμανοί με τους Εβραίους και τους αντιφρονούντες.

Προς το παρόν, οι κάτοικοι της Βικτώριας και συγκεκριμένα της Μελβούρνης (όπως και η μισή Αυστραλία) ζουν υπό καθεστώς τρόμου, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ, έως τις 5:00 το πρωί. Απαγορεύεται να βγουν από τα σπίτια τους, εκτός κι αν πάνε να εργαστούν, να αγοράσουν τρόφιμα ή να εμβολιαστούν. Όπως είπε ο Νταν Άντριους την Κυριακή, οι περιορισμοί θα αρθούν κάποια στιγμή μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί. Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν σε καραντίνα μέχρι Δευτέρας Παρουσίας.
ν

ν

Σύλληψη Αυστραλού πολίτη που είναι κατά των εμβολίων στη Μελβούρνη στις 21 Αυγούστου 2021, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης. Η Βικτώρια βιώνει το έκτο κατά σειρά lockdown από την έναρξη της επιδημίας. Πηγή: AFP / William West
ν

Στο μεταξύ, στις δύο μεγαλύτερες πολιτείες της Αυστραλίας, τη Βικτώρια (Μελβούρνη) και τη Νέα Νότιο Ουαλία (Σίδνεϊ), παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα των κατοίκων, η αστυνομία μπαίνει με τη βία στα σπίτια και συλλαμβάνει αντιφρονούντες χωρίς να υπάρχει εισαγγελική εντολή και ένταλμα σύλληψης, έχει επιβληθεί λογοκρισία, ενώ οι κρατικές αρχές έχουν το δικαίωμα να τροποποιούν και να αλλοιώνουν τα δεδομένα των πολιτών.

Και όλα αυτά σε μια πολιτεία, τη Βικτώρια, η οποία αν και έχει πάνω από έξι εκατομμύρια κατοίκους, έχει διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, κανέναν θάνατο και μόνο 60 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Ο premier Άντριους δεν ανέφερε λεπτομερώς ποια θα είναι τα μέτρα «πειθούς» (π.χ. απολύσεις, οικονομικός και τραπεζικός αποκλεισμός κτλ.). ούτε σε ποιους χώρους θα αποκλείονται όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, αλλά κατέστησε σαφές ότι

β) οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αγορά θα είναι μόνο για τους εμβολιασμένους και

β) οι ανεμβολίαστοι θα συλλαμβάνονται και θα απομονώνονται για το καλό τους, διότι «δεν θα είναι ασφαλές για τους ανθρώπους που δεν είναι εμβολιασμένοι να περιφέρονται στις πόλεις και να μεταδίδουν τον ιό».

Ασφαλώς πρόκειται για ψυχοπαθή και δικτατορικό τύπο και έτσι τον χαρακτηρίζουν πολλοί Αυστραλοί.

Πάντως οι πολίτες αντιστέκονται, δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες, ενώ οι εμβολιασμοί προχωρούν σαν τον κάβουρα.
ν

ν

 


Translate this post