Άτακτη υποχώρηση: Δεν θα υπάρξει 3η δόση του εμβολίου της Pfizer

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

«Δεν χρειάζεται 3η δόση αυτή τη στιγμή». Ο διαβόητος δρ Φαούτσι, λέει ότι η Pfizer ζήτησε συγγνώμη για την ανακοίνωσή της.

Δρ Φαούτσι, ο άνθρωπος που παρήγγειλε στο εργαστήριο Ιολογίας της Ουχάν τη δημιουργία του ιού SARS-CoV-2 με χρήματα του Μπιλ Γκέιτς. Reuters / Stefani Reynolds

ν

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ έκαναν πίσω, με τον εκπρόσωπό τους, τον δρα Άντονι Φαούτσι, να λέει ότι η Pfizer βιάστηκε να ανακοινώσει ότι θα ζητήσει έγκριση από τις ομοσπονδιακές αρχές για την 3η δόση του εμβολίου της, το οποίο σκόπευε να θέσει σε κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Κάνοντας στροφή 180° ο δρ Φαούτσι δήλωσε ότι προς το παρόν δεν είναι αναγκαία η 3η δόση του εμβολίου και ότι η Pfizer ζήτησε συγγνώμη για την βιαστική εξαγγελία της.

Η άτακτη υποχώρηση του ανθρώπου, που μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς θα δικαστεί κάποια μέρα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τόσο για τον κατασκευασμένο από τους Κινέζους με αμερικανικά κεφάλαια ιού SARS-CoV-2 για όσους πέθαναν από αυτόν, όσο και για τους θανάτους και τις αναπηρίες εξαιτίας των πειραματικών εμβολίων που κυκλοφορούν, τα οποία σκοτώνουν περισσότερους από όσους υποτίθεται ότι προστατεύουν, οφείλεται στο γεγονός ότι οι εμβολιασμοί παγκόσμια έχουν βαλτώσει, τουλάχιστον στα προοδευμένα κράτη, εξαιτίας της αντίδρασης των πολιτών, και μόνο οι καθυστερημένοι, οι πλήρως ανενημέρωτοι και οι ανόητοι συνεχίζουν να θέλουν να εμβολιαστούν.

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, εμφανίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στην εκπομπή του Wolf Blitzer στο CNN για να δικαιολογηθεί για την ανακοίνωση της Pfizer, μιας εκ των Big Pharma, ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή και 3ης δόσης, λέγοντας  ότι δεν ενημερώθηκε για τη δήλωση αυτή εκ των προτέρων και ότι η Pfizer ζήτησε συγγνώμη για τη βιασύνη της.

Όπως είπε ο Φαούτσι «όσοι έχουν λάβει δύο τις δόσεις των εμβολίων της Pfizer και της Moderna, ή το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο τώρα».
ν

ν

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ

Ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς είναι ένας σύγχρονος Χίτλερ, καθώς από το 2012 ζητά μείωση του πληθυσμού της ανθρωπότητας κατά 30%, γιατί, κατά τη γνώμη του, δεν επαρκούν οι πόροι του πλανήτη. Θέλει να σταματήσουν οι μετακινήσεις και οι άνθρωποι να τρέφονται με τεχνητό κρέας και άλλες τροφές που θα παράγουν χημικά εργοστάσια. «Πρόβλεψε» τον κορονοϊό πολύ πριν αυτός εμφανιστεί, ενώ υπάρχει η φήμη ότι με τα εμβόλιά του έχει εξολοθρεύσει χιλιάδες παιδιά σε Ινδία και Αφρική.

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, δεν έχει ουδεμία σχέση με την ιατρική. Υπήρξε άνθρωπος των Κινέζων στην Αιθιοπία, συγκάλυψε τρία διαφορετικά κρούσματα χολέρας το 2006, το 2008 και το 2011, και ήταν δραστήριο μέλος του αντάρτικου κινήματος TPLF της Αιθιοπίας, που αιματοκύλησε τη χώρα και τελικά κατέλαβε την εξουσία. Ο Γκεμπρεγέσους, υπεύθυνος για πολλές σφαγές, ήταν στρατιωτικός διοικητής και έμπορος όπλων του Tigray People’s Liberation Front (Μέτωπο Απελευθέρωσης του Λαού της Τίγκρα – TPLF). Εξελέγη διευθυντής του ΠΟΫ με την υποστήριξη της Κίνας και με χρήματα του Μπιλ Γκέιτς.

Ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά επίσης δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική. Απλώς έχει πάρει διδακτορικό από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό και τα εμβόλια της εταιρείας του είναι περισσότερο κατάλληλα για ζώα παρά για ανθρώπους.
ν

Η τριανδρία των Σκοτεινών: ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΫ, ο Αιθίοπας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, ο σύγχρονος “Χίτλερ” Μπιλ Γκέιτς και το τσιράκι του ο δρ Άντονι Φαούτσι, εκπρόσωπος των Big Pharma. Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Ο δρ. Άντονι Φαούτσι είναι ο επόμενος που θα παραπεμφθεί σε διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Βέβαια δεν έδρασε μόνος του, αλλά είχε ως «βοηθούς» τους πολιτικούς σε όλο σχεδόν τον κόσμο, οι οποίοι με την πανδημία βρήκαν μια ουρανοκατέβατη ευκαιρία να βγάλουν τον δικτάτορα που κρύβουν μέσα τους, δυστυχώς πολλούς επίορκους γιατρούς, μίσθαρνα όργανα των φαρμακευτικών εταιρειών που συνεχίζουν να σκοτώνουν κόσμο αντί να σώζουν ζωές, και τους διεφθαρμένους και χωρίς συνείδηση δημοσιογράφους των συστημικών ΜΜΕ, οι οποίοι ανέλαβαν να τρομοκρατούν καθημερινά τον κοσμάκη για να πέσει είτε στη Σκύλλα ενός ιατρικού συστήματος που εξοντώνει ασθενείς είτε στη Χάρυβδη των εμβολίων.

Εναντίον όλων αυτών έχουν ήδη κατατεθεί αγωγές. Για παράδειγμα, το Καναδικό Ινστιτούτο Διεθνούς Δικαίου ζήτησε από τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης να διεξάγει έρευνα σε παγκόσμιους ηγέτες ατομικά αλλά και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για διεθνή εγκλήματα σχετικά με την Covid-19. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο site legalnews24.gr.
ν

Διεθνής Μήνυση για το σκάνδαλο του κορoνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους –  Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας | Θούριος TV
ν

ν

 


Translate this post