Τι προβλέπει ο προσωπικός σας αριθμός για τον Ιούνιο

Κατηγορία Αριθμολογία

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η αριθμολογία είναι ένα αξιόπιστο σύστημα που ενισχύει την τύχη μας και μας βοηθά στη λήψη δύσκολων και κρίσιμων αποφάσεων.

Πηγή: News Media

ν

Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ή αριθμοσοφία είναι ένας τρόπος εύρεσης, μέσω των μαθηματικών, των ενεργειών που επηρεάζουν τη ζωή μας. Μέσω των αριθμών της ημερομηνίας γέννησής μας, η αριθμολογία μας δείχνει τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τα μαθήματα ή τα θέματα που μας αφορούν. Με την κατανόησή τους, μπορούμε να κάνουμε σοφότερες και πιο συνειδητές επιλογές.
ν

Ο προσωπικός σας αριθμός

Για να βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό, γράψτε την ημερομηνία της γέννησής σας και προσθέστε όλα τα ψηφία.

Για παράδειγμα, η ημερομηνία γέννησης 16 Δεκεμβρίου 1965 μας δίνει 1 + 6 + 1 + 2 + 1 + 9 + 6 + 5 = 31.

Εάν το άθροισμα είναι 11 ή 22, αυτός είναι ο προσωπικός αριθμός σας.

Στις άλλες περιπτώσεις, συνεχίζουμε να προσθέτουμε τα ψηφία, έως ότου φτάσουμε σε έναν μονοψήφιο αριθμό, π.χ. 3 + 1 = 4.

Επομένως, η ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου 1965 βγάζει αριθμό 4.
ν

1
Μπορείτε να κάνετε ομφαλοσκόπηση για μια αιωνιότητα. Αλλά τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από τις πράξεις. Αυτές είναι που αφήνουν το σημάδι τους. Κάντε λοιπόν μια συμφωνία με τον εαυτό σας και αλλάξτε μια συνήθεια που σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Αλλάζοντας συνήθειες ανοίγουμε το δρόμο προς την επιτυχία. Μάθετς να βλέπετε να πράγματα και από την πλευρά των άλλων. Η κατανόηση είναι απαραίτητη, καθώς στο δρόμο σας έρχεται η αγάπη.
ν

2
Ο Ιούνιος θα είναι έντονος από συναισθηματική άποψη, καθώς δέχεστε από το περιβάλλον επιρροές και έντονες δονήσεις. Ξέρετε πώς να τις χειριστείτε. Μπορεί να έρχεται καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και σε αυτό που κρύβεται πίσω από τη μικρή πόρτα. Να είστε πάντα σε εγρήγορση. Παράλληλα, να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Μπορείτε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε καθημερινό θέμα.
ν

3
Την περίοδο αυτή έχετε διάθεση για φλερτ και ψάχνετε τριγύρω για τον έρωτα. Η καρδιά σας ξεχειλίζει από χαρά και αισθάνεστε γενναιόδωροι. Πιθανόν να θέλετε να γράψετε ποίηση ή να ζωγραφίσετε ή να ετοιμάσετε ένα υπέροχο δείπνο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αισθάνεστε βαθιά συνδεδεμένοι με την ψυχή σας και είστε πρόθυμοι να προσφέρετε όποια υπηρεσία σας ζητηθεί.
ν

4
Μπορεί να προκύψουν θέματα διανοητικής υγείας και νεύρων, αν πιέσετε τον εαυτό σας πέρα από τα όρια. Το μυαλό είναι ένα ευαίσθητο όργανο και εσείς μπορείτε να γίνετε αρκετά πεισματάρηδες όταν έρχεστε σε επαφή με εντελώς νέα πράγματα ή καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε το κέντρο του κόσμου σας, γι’ αυτό δώστε σημασία στις ανάγκες σας. Ετοιμαστείτε για δράση,
ν

5
Μπορείτε να μετακινήσετε και βουνά με ένα καλό λόγο, με ένα χαμόγελο ή με μια καλή πράξη. Τι σας εμποδίζει να το κάνετε; Αν ο άνεμος σας μεταφέρει σε νέα πελάγη, ανοίξτε πανιά και ταξιδέψτε. Μπορείτε να κάνετε συνειδητές αλλαγές, βελτιώνοντας πολλά από τα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν. Ζητήστε συμβουλές από ανθρώπους έμπειρους, που κατέχουν τα θέματα που σας προβληματίζουν. Βρείτε νέους τρόπους για να έρθετε σε επαφή με την ψυχή σας, τους ανθρώπους και τη ζωή.
ν

6
Οι επιθυμίες σας –και δεν είναι λίγες‒ είναι το πρώτο πράγμα που έχετε στο μυαλό. Αναζητάτε την ικανοποίηση σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής. Θα πρέπει όμως να επιλέξετε. Πρέπει να ξέρετε, ότι όσο πιο δύσκολη είναι μια κατάσταση, τόσο περισσότερο συμβάλλει στην πνευματική μας ανάπτυξη. Μάθε να αγαπάτε τη ζωή όπως έρχεται, με όλα τα σκαμπανεβάσματά της. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε, εστιάζοντας σε αυτό που έχετε μπροστά σας, και κάντε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με αγάπη και ενθουσιασμό.
ν

7
Το σπίτι σας είναι το βασίλειό σας. Μπορείτε να κρεμάσετε πανέμορφους κρυστάλλους και να το διακοσμήσετε με έργα που ανυψώνουν το μυαλό και την ψυχή. Καλλιεργήστε στη ζωή σας ένα κλίμα ηρεμίας. Καλέστε στο χώρο σας καλούς φίλους και ανθρώπους που είναι αξιόλογοι. Κάντε το χώρο σας ελκυστικό και μην ξεχνάτε ότι σας αντιπροσωπεύει. Διαμορφώστε ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ψυχή, ιδιαίτερα στο θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου.
ν

8
Μια αύρα σοφιστικέ κομψότητας σάς περιβάλλει και ίσως αυτό οφείλεται στο καλλιεργημένο μυαλό σας. Η μαγνητική φύση σας είναι αυτή που ελκύει τα βλέμματα των άλλων – θέλετε να είστε οι καλύτεροι και θέλετε να ανέβετε στην κορυφή. Συνεχίστε να κάνετε διασυνδέσεις και να επικοινωνείτε με τους άλλους, ακόμη και μέσα από τα social media. Μάθετε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και αυτό θα σας αποκαλύψει περισσότερα για τον εαυτό σας. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διαύγεια μυαλού, γνωρίζοντας τι θέλετε να κάνετε και γιατί.
ν

9
Καλό θα ήταν να αφήσετε τα πράγματα να ησυχάσουν όσον αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα, ή ένα θέμα που σας προκαλεί άγχος και σας αποδυναμώνει. Τα πράγματα θέλουν ξεκαθάρισμα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει χωρίς πίεση. Γι’ αυτό ηρεμίστε. Ώστε αποκατασταθούν μέσα σας η γαλήνη και η συναισθηματική αρμονία. Με αυτό τον τρόπο, θα γεμίσετε πάλι με χαρά και αισιοδοξία και θα αποκτήσετε διάθεση για περιπέτειες. Ο κόσμος είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Η ψυχή σας θα σας καθοδηγήσει ώστε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις.
ν

11
Έχετε υποστήριξη και αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτή είναι η εξωτερική αντανάκλαση της γαλήνης που έχετε μέσα σας. Δέχεστε δώρα όλων των ειδών. Από την άλλη μεριά, το μυαλό σας δεν μπορεί να σας δώσει όλες τια απαντήσεις που χρειάζεστε. Γι’ αυτό καταφύγετε στον διαλογισμό, προκειμένου να διευρύνετε την αντίληψή σας. Είστε γεμάτοι δημιουργικότητα.
ν

22
Να είστε ευγενικοί και καλοσυνάτοι με τον εαυτό σας και τους άλλους. Η διαίσθησή σας είναι την περίοδο αυτή οξυμένη και γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγο να έχει το μυαλό σας τον έλεγχο. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και με αυτές εμβαθύνετε στα πράγματα. Η αυξημένη περιέργειά σας, σας κάνει να διερευνάτε κάθε λεπτομέρεια. Μην χάνετε όμως τη γενική εικόνα. Να είστε γενναιόδωροι και ταυτόχρονα υπομενετικοί.
ν

 


Translate this post