Μητσοτάκης-Μενδώνη δίνουν χρήματα σε κίναιδο παπά, πράκτορα των Σκοπιανών!

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ.13 Μαΐου 2021, 21:08

Youmagazine Newsroom

 

Μια ακόμη εθνική προδοσία. Μητσοτάκης και Μενδώνη αναγνωρίζουν την ύπαρξη «μακεδονικής» γλώσσας και «μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα!

Σύγχρονοι εφιάλτες. Μητσοτάκης και Μενδώνη δίνουν χρήματα σε παπά πράκτορα των Σκοπιανών! Πηγή: YouTube

ν

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ένα ακόμη εθνικό έγκλημα. Την αναγνώριση του σλαβικού ιδιώματος των Σκοπίων ως  «μακεδονική» γλώσσα ενέκρινε ουσιαστικά η κυβέρνηση  με την αναγνώριση πολιτικού φορέα ο οποίος έχει την έδρα του στην Αρδαία Αλμωπίας.

Βάσει της συμφωνίας στις Πρέσπες που υπέγραψε και πέρασε στη Βουλή ο προδοτικός ΣΥΡΙΖΑ και στήριξε στη συνέχεια η ΝΔ, αλλά και των τριών εφαρμοστικών πρωτοκόλλων, η κυβέρνηση αναγνώρισε σωματείο για την προώθηση της «μακεδονικής» γλώσσας δηλαδή των εκσερβισμένων βουλγαρικών που  μιλιούνται στα Σκόπια ως «μακεδονικά», δηλαδή στην ουσία… ελληνικά!

Η αναγνώριση του σλαβοβουλγαρικού ιδιώματος ως «μακεδονική» γλώσσα θέτει θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα και υποσκάπτει την εθνική υπόσταση και εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που απέστειλε το υπουργείο Πολιτισμού, όχι κάποιας άλλης χώρας, αλλά της Ελλάδας, προς τον φορέα «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας», σύμφωνα με το οποίο εγγράφεται επίσημα στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων!
ν


ν

Πρόκειται για  μια άκρως επικίνδυνη κίνηση, καθώς μια γλώσσα που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση  με την ελληνική ή την Αρχαία ελληνική γλώσσα (δηλαδή και την μακεδονική) αναγνωρίζεται ως «μακεδονική» από ελληνική κυβέρνηση!

Μάλιστα το 2019 ο καθηγητής γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης είχε χαρακτηρίσει την αναγνώριση της «μακεδονικής» γλώσσας ωε μέγα μέγιστο λάθος.

Απόδειξη ότι το σλαβο-βουλγαρικό ιδίωμα που μιλιέται στα Σκόπια δεν είναι ελληνικά, αρχαία ή νέα, είναι και το ότι όσοι Σκοπιανοί εισάγονται σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας δεν δίνουν εξετάσεις στη γλώσσα.

Μενδώνη-Μητσοτάκης, όμως, αναγνωρίζουν τη «μακεδονική» ως μητρική γλώσσα των Σκοπιανών, φτύνοντας στα μούτρα όσους μετείχαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαδηλώνοντας κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που υπεγράφη στις 17 Ιουνίου 2018.

Και όχι μόνο αυτό: Αφήνει το σωματείο που το υπουργείο Πολιτισμού αναγνώρισε και επιδοτεί, να ενεργεί πλέον εντελώς ανεξέλεγκτα εντός της χώρας.

Το σωματείο κατευθύνεται από τον πολιτικό σχηματισμό «Ουράνιο Τόξο» που θέτει μειονοτικό ζήτημα στην περιοχή της Μακεδονίας, λέγοντας ότι «500 χωριά της Μακεδονίας ανήκουν στα Σκόπια»!

Επικεφαλής του Σωματείου είναι παπάς που εκδιώχθηκε από την ελληνική Εκκλησία, ο λεγόμενος παπά-Τσαρκνιάς, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μακελειό» είναι «διεστραμμένος κίναιδος» που είχε συλληφθεί από ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ.

Τώρα μπορεί να προπαγανδίζει τη «μακεδονική μειονότητα και γλώσσα» εντός Ελληνικής Επικρατείας , με υπουργική απόφαση!

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε παιδόφιλους (Λιγνάδης) και σε κίναιδους, τους οποίους επιβραβεύει, ενώ οι εγκληματίες αλωνίζουν ανενόχλητοι σε όλη τη χώρα.

Μπροστά στην πανελλήνια αντίδραση, η υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε αργά σήμερα ότι διέγραψε από το μητρώο των επιδοτούμενων Πολιτιστικών Φορέων το σωματείο “Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας”.
ν

 


Translate this post