Ο προσωπικός σας αριθμός για τον Μάιο του 2021

Κατηγορία Αριθμολογία

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η αριθμολογία είναι ένα αξιόπιστο σύστημα που ενισχύει την τύχη μας και μας βοηθά κάθε μήνα στη λήψη δύσκολων και κρίσιμων αποφάσεων.

Πηγή: News Media

ν

Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ή αριθμοσοφία είναι ένας τρόπος εύρεσης, μέσω των μαθηματικών, των ενεργειών που επηρεάζουν τη ζωή μας. Μέσω των αριθμών της ημερομηνίας γέννησής μας, η αριθμολογία μας δείχνει τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τα μαθήματα ή τα θέματα που μας αφορούν. Με την κατανόησή τους, μπορούμε να κάνουμε σοφότερες και πιο συνειδητές επιλογές.

Ο προσωπικός σας αριθμός

Για να βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό, γράψτε την ημερομηνία της γέννησής σας και προσθέστε όλα τα ψηφία. Για παράδειγμα, η ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου 1965 είναι 1 + 6 + 1 + 2 + 1 + 9 + 6 + 5 = 31.

Εάν το άθροισμα είναι 11 ή 22, αυτός είναι ο προσωπικός αριθμός σας.

Στις άλλες περιπτώσεις όταν ο αριθμός είναι πάνω από δέκα, συνεχίζουμε να προσθέτουμε, έως ότου φτάσουμε σε μονοψήφιο αριθμό, π.χ. 3 + 1 = 4.

Επομένως, η ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου 1965 δίνει τον αριθμό 4.
ν

1
Μαζί με την Άνοιξη, από τις στάχτες του παρελθόντος ξεπροβάλλει μια νέα ζωή. Ανακαλύψτε ξανά τον υπέροχο εαυτό σας, αγοράστε καινούρια ρούχα, πειραματιστείτε με συνταγές ή υιοθετήστε μια εντελώς νέα στάση και συμπεριφορά. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα χαρίσματα που έχετε και σας καθιστούν μοναδικούς. Η γνώση είναι δύναμη. Μείνετε ενημερωμένοι όσον αφορά σημαντικά νέα και θέματα, και αρπάξτε τη ζωή απ’ τα μαλλιά.
ν

2
Ένα φιλί, ένα όμορφο λουλούδι ή η θέρμη του ήλιου στο σώμα σας, ανοίγει τα φύλλα της καρδιάς σας. Αναλογιστείτε τη δύναμη του πνεύματος ‒ είναι ο εσωτερικός οδηγός που σας καθοδηγεί. Βοηθήστε τους άλλους. Κάνοντας ακόμη και μια απλή δουλειά, μπορείτε να φωτίσετε τη μέρα κάποιου. Τα πάντα σφύζουν από ζωή, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στα γεγονότα και έχετε το μυαλό σας στη δουλειά.
ν

3
Θα πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να γειώσετε ιδέες και έργα. Ναι, είναι υπέροχο να είμαστε αυθόρμητοι και να αφήνουμε τη φύση να ακολουθήσει το δρόμο της, αλλά το μυαλό είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται ακόνισμα. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μάθετε μια ξένη γλώσσα, αναπτύξτε νέες δεξιότητες ή σχεδιάστε το δικό σας πρόγραμμα ασκήσεων. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή.
ν

4
Η ωριμότητα παίζει ρόλο Η ψυχή σας φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις για να τις εξερευνήσετε και να τις κατανοήσετε. Το να πιστεύουν οι άλλοι σε εσάς είναι επίσης σημαντικό. Οπότε να είστε ευγενικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν πρέπει οι φίλοι να απορροφούν όλη την προσοχή σας. Η ζωγραφική, το σκιτσάρισμα ή η καταγραφή των συναισθημάτων σας θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη ζωή μόνοι σας.
ν

5
Όταν εστιάζετε πάρα πολύ στις λεπτομέρειες, στο τέλος νιώθετε χαμένοι και μπερδεμένοι. Πηγαίνετε πίσω ​​από την επιφάνεια και αμέσως θα δείτε τη διαφορά. Το σταμάτημα του εσωτερικού διαλόγου μπορεί να σας προσφέρει μια νέα πραγματικότητα. Εάν υπάρχει κάτι που σας ταράζει, πάρτε μια σκούπα και καθαρίστε τις αράχνες. Εκφράζοντας την αγάπη και την στοργή σας, κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλύτερα.
ν

6
Πολλές φορές εκφράζουμε την ελευθερία μας κάνοντας κάτι ανόητο. Προτιμήστε πράξεις που φωτίζουν τις μέρες των άλλων. Η ζωή γυρίζει την πλάτη σε εκείνους που παίζουν βρώμικα. Μείνετε καθαροί. Δεν υπάρχουν κρίσεις, μόνο μαθήματα που αποκαλύπτουν αληθινά κοσμήματα σοφίας. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας πνίξουν. Βγάλτε το κεφάλι από το πηγάδι και δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.
ν

7
Η μοναξιά είναι πολύτιμη γιατί σας επιτρέπει να σκάψετε βαθιά και να αποκτήσετε σαφήνεια. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για το τι είναι αληθινό με τον κόσμο. Σας τρομάζει η πιθανότητα αλλαγής. Ωστόσο, όλα προέρχονται από μέσα κι όχι απ’ έξω. Εάν πρέπει να κάνετε βαρετές δουλειές, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική ή ακούστε κάποιο εκπαιδευτικό βίντεο στο παρασκήνιο. Φωτίστε τη ζωή σας.
ν

8
Η περίοδος αυτή προσφέρεται για πνευματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Αντιμετωπίστε συναισθήματα ή ζητήματα που απαιτούν διεξοδική εξέταση, έχοντας για οδηγό τη νοημοσύνη της καρδιάς. Ενδεχομένως, κάποια προβλήματα που νομίζατε ότι είχαν λυθεί να σας απασχολήσουν ξανά. Η επιτυχία ανθίζει μέσα στην ταπεινότητα. Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα για να διώξετε τις αβεβαιότητες της ζωής.
ν

9
Είστε αξιοπρεπείς και πάντα κάνετε το καλύτερο, αλλά κατά κάποιο τρόπο αποτυγχάνετε στις προσδοκίες σας. Φροντίστε να είστε παρόντες και να ζείτε το κάθε λεπτό ‒ διαλογιστείτε, περπατήστε αργά, κοιτάξτε προς τα πάνω, στα αστέρια, και προς τα μέσα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επεκτείνει την ευαισθησία του σε κάτι νέο. Εκφράστε το πάθος σας.
ν

11
Πώς κάνετε τη σωστή σύνδεση με τα άτομα που σας περιβάλουν; Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στα ένστικτα και τη λογική σας, αλλά όσο αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεών σας, όλα είναι καλά. Είστε εξαιρετικά ευμετάβλητοι και άστατοι, με τα νεύρα σας τεντωμένα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό. Να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε στις νέες καταστάσεις.
ν

22
Η σταθερότητα στο περιβάλλον σας είναι θέμα πνευματικής βούλησης. Οι στόχοι σας μπορεί να μην επιτυγχάνονται και κατά καιρούς να βγαίνετε χαμένοι, αλλά σας οδηγούν το θάρρος και η τόλμη. Όλοι οι κίνδυνοι έχουν προειδοποιητικά σημάδια. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για εσάς είναι να είστε χρήσιμοι και να συνεισφέρετε. Η αγάπη έρχεται προς το μέρος σας. Ανοίξτε τα χέρια διάπλατα και αγκαλιάστε τη.
ν

 


Translate this post