CDC: 2.216 θάνατοι μέχρι τώρα στις ΗΠΑ από τα εμβόλια για την Covid-19

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στις ΗΠΑ περίπου 28 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά, λίγες ώρες ή μέρες, μετά από το εμβόλιο που κάνουν λόγω Covid-19.

Σε λιγότερο από 3 μήνες, έχουν πεθάνει 2.216 άνθρωποι στις ΗΠΑ μετά από τον εμβολιασμό τους λόγω Covid-19. Image credit: Pixabay20

ν

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν στις 4 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες (έως τις 22 Μάρτιου 2021) έχουν αναφερθεί 2.216 θάνατοι από τα εμβόλια για την Covid-19, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών, του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Παρά το γεγονός ότι οι 2.216 θάνατοι από τα εμβόλια για την Covid-19, αναφέρονται στη σχετική σελίδα του CDC, αποκρύπτονται από το σύνολο του διεθνούς Τύπου, και δεν αναφέρονται από την τηλεόραση, τις εφημερίδες, τα δελτία ειδήσεων κτλ.

Μπορείτε να πάτε στη σελίδα του CDC, που αναφέρει τις παρενέργειες από τα εμβόλια, καθώς και τους θανάτους, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.
ν

ν

Στη σελίδα Selected Adverse Events Reported after COVID-19 Vaccination, διαβάζουμε ότι 2 στους 5 που κάνουν τα διάφορα εμβόλια για Covid, παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις, οι περισσότερες από τις οποίες εμφανίζονται 30 λεπτά μετά το τρύπημα.

Οι παρενέργειες και οι θάνατοι μετά από τον εμβολιασμό αναφέρονται στην ειδική υπηρεσία VAERS.

Η σχετική ιστοσελίδα του CDC, μας πληροφορεί ότι έως τώρα στις ΗΠΑ έχουν γίνει 126 εμβολιασμοί (1η δόση) από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 22 Μάρτιου 2021. Το ποσοστό επομένως των θανάτων είναι μόλις 0,0018%.

Εδώ υπάρχει ένα μικρό ψέμα. Η σελίδα αναφέρει την 14η Δεκεμβρίου 2020 ως ημέρα έναρξης των εμβολιασμών, ενώ αυτή είναι η μέρα παραλαβής των εμβολίων. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στις 4 Ιανουαρίου 2021, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Το γεγονός ότι μέσα σε 78 μέρες πέθαναν 2.216 άνθρωποι από τα εμβόλια για την Covid-19, δηλαδή περίπου 28 άνθρωποι τη μέρα, δεν είναι κάτι ασήμαντο.

Οι θάνατοι αυτοί αφορούν μόνο τις ΗΠΑ.

Άλλοι θάνατοι από τους εμβολιασμούς λόγω Covid-19 έχουν αναφερθεί σε Δανία, Ιταλία, Βραζιλία, Ινδία, Νότια Κορέα, Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Περού, Ουκρανία κ.α.
ν

 


Translate this post