Οι αθεόφοβοι ετοιμάζουν νέο lockdown μέχρι το Πάσχα

Κατηγορία Ελλάδα, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Παρά τη δέσμευση Μητσοτάκη ότι η καραντίνα τελειώνει 15 Μαρτίου, μέλος της επιτροπής των «ειδικών» αποκάλυψε ότι θα παραταθεί μέχρι το Πάσχα!

Πηγή: YouTube

ν

OI ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ, που αποτελούν την επιτροπή των «ειδικών» επιστημόνων της κυβέρνησης, άνθρωποι που πληρώνονται από το Δημόσιο και τους οποίους έφερε στο προσκήνιο η «πανδημία», εύκολα παίρνουν αποφάσεις «για εμάς, χωρίς εμάς», καταδικάζοντάς μας στη στέρηση, με τη δικαιολογία ότι έτσι σώζουν τις ζωές μας.

Όμως ο κορονοϊός, που δεν είναι παρά μια απλή εποχική γρίπη, δεν είναι παρά η πρόφαση. Στην πραγματικότητα, συγκαλύπτουν τα ολέθρια λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αφενός δεν ξέρει πώς να κυβερνήσει τον τόπο, αφετέρου στα εθνικά θέματα λειτουργεί βάσει των υποδείξεων της καγκελαρίας του Βερολίνου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαϊδεμένο παιδί των Γερμανών και του Μπιλ Γκέιτς, νοιάζεται περισσότερο για την πορεία των μετοχών των φαρμακοβιομηχανιών που παρασκευάζουν εμβόλια και στις οποίες έχει επενδύσει ο Μπιλ Γκέιτς, παρά για την ευημερία και την πρόοδο του ελληνικού λαού.

Δείτε τον τομέα της οικονομίας. Συνολικά η ύφεση το 2020, διαμορφώθηκε στο μείον 8,2% που είναι η χειρότερη επίδοση σε ολόκληρη τη μεταπολεμική περίοδο.

Η κατάρρευση της οικονομίας το 2020, οφείλεται κυρίως στον τουρισμό ο οποίος κατέγραψε απώλειες εσόδων ύψους άνω των 14 δισ. ευρώ, ενώ υπάρχει αγωνία για το 2021 που άρχισε και συνεχίζεται με lockdown.
v

NEO LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Για να καλύψει την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησής του, αλλά και να καταστείλει τις εξεγέρσεις και διαμαρτυρίες του ελληνικού λαού, ο Μητσοτάκης ετοιμάζει νέο lockdown μέχρι το Πάσχα, όπως άφησε να εννοηθεί ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο ΕΚΠΑ Θόδωρος Βασιλακόπουλος, μέλος της κυβερνητικής επιτροπής, μιλώντας στο MEGA.

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση πότε θα τελειώσουν τα lockdowns αποκάλυψε ότι «Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας με προσοχή, με τα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων. 

»Αυτόν τον μήνα θα έχουμε κατακόρυφη αύξηση των εμβολίων που θα κάνουμε, διότι πολλές από τις δόσεις θα έρθουν τον Μάρτιο άρα θα γίνουν πολύ περισσότερα εμβόλια.

»Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα ανοίξουμε (μετά το Πάσχα, 2 Μαΐου) και δεν θα ξανακλείσουμε».

Ερωτώμενος για τα καταστήματα, είπε:

«Θα ήθελα να προτείνω δημόσια ένα εναλλακτικό σενάριο… Η άποψη μου είναι τα μεγάλα κέντρα να λειτουργούν με click-in-shop και ραντεβού, και να ανοίξουν μόνο τα μικρά μαγαζιά, όπου αποκλείεται να υπάρχει συνωστισμός, και αφού τιθασεύσουμε την επιδημία να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά…»

Όπως θα λέγαμε: «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» …
ν

Βασιλακόπουλος: Το Πάσχα θα πάμε στα χωριά μας με προσοχή
v

ν

 


Translate this post