Παράταση του (αχρείαστου) lockdown έως τις 15 Μαρτίου και μετά βλέπουμε…

Κατηγορία Ελλάδα, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ανακοινώθηκε η παράταση του (αχρείαστου) lockdown στην Αττική και στις άλλες “κόκκινες” περιοχές έως τις 15 Μαρτίου και μετά βλέπουμε…

Πηγή: YouTube

v

ΑΦΟΥ ανέβασε τεχνητά τα κρούσματα του κορονοϊού, κάνοντας πάρα πολλά θετικά τεστ τις τελευταίες ημέρες, η κυβέρνηση αναμένεται να παρατείνει το lockdown. 

Η άχρηστη, ανωφελής και αναποτελεσματική παράταση έως τις 8 Μαρτίου αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της περίφημης επιτροπής των λοιμωξιολόγων με τη «δικαιολογία» της αύξησης των κρουσμάτων και της πίεσης που δέχονται τα νοσοκομεία.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και άλλη παράταση έως τις 15 Μαρτίου, με option να επεκταθεί έως το Πάσχα που εφέτος πέφτει στις 2 Μαΐου, ενώ ορισμένοι λοιμωξιολόγοι (που δεν εργάζονται, αλλά παίρνουν έτοιμα λεφτά από το κράτος) υποστηρίζουν ότι το lockdown πρέπει να επεκταθεί έως το καλοκαίρι.

Και ενώ όλες οι άλλες ασθένειες έχουν ως διά μαγείας εξαφανιστεί και υπάρχει μόνο η Covid-19, η κιβέρνηση κάνει όσα μπορεί περισσότερα τεστ με σκοπό, όχι να προστατεύσει την υγεία μας, αλλά να καταγράψει μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων.

Πρόσφατα, έγιναν 50.247 νέα τεστ από τα οποία τα 1.784 ήταν θετικά, δηλαδή ποσοστό 3,55%, που είναι κάτω από το όριο του 4%.

Και όπως έχουμε πει σε προηγούμενα άρθρα, τα τεστ που γίνονται βγαίνουν θετικά ακόμη κι αν εντοπίσουν το νεκρό στέλεχος ενός ιού. Γι’ αυτό πρέπει να γίνονται δύο φορές, διαφορετικά η πιθανότητα λάθους ανέρχεται στο 97%.

Όσο για τους διασωληνωμένους αυτοί είναι 367, ενώ οι ΜΕΘ Covid-19 είναι υποτίθεται 748, οπότε ποια πίεση δέχεται το σύστημα;

Οι δε ασθενείς είναι σε ποσοστό 95% υπέργηροι με πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα.

Στην πραγματικότητα, ενώ η «πανδημία» είναι μια μορφή γρίπης πολύ πιο ήπια από την κοινή εποχή γρίπη με ποσοστό θνητότητας 1 τοις χιλίοις, έχει πάρει διαστάσεις Αρμαγεδδώνα χάρη στην τρομοκρατία που ασκούν τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, που σκορπούν τον τρόμο καθημερινά, βομβαρδίζοντας κάθε λίγο και λιγάκι το ανήμπορο να αντιδράσει κοινό με αριθμούς κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων, αριθμούς τους οποίους κανείς δεν μπορεί να ελέγξει.

Κάνοντας μια σύγκριση, διαπιστώνουμε ότι το τετράμηνο Δεκεμβρίου-Μαρτίου 2017-18 στις ΗΠΑ ασθένησαν από την απλή εποχική γρίπη 45 εκατομμύρια άνθρωποι, από αυτούς χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη 21 εκατομμύρια, νοσηλεύτηκαν 810.000 και τελικά πέθαναν 62.000.

Όπως και να ’χει, η πείρα έδειξε ότι το lockdown –πέρα από την καταστροφή της κοινωνίας και της οικονομίας– δεν βοήθησε ούτε στο ελάχιστο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και ότι κατάσταση με την «πανδημία» παραμένει σταθερή. Απλώς, ανάλογα με τα κέφια τους, οι κυβερνώντες δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα ή ότι η κατάσταση είναι ομαλή.

Όπως έχουμε αναφέρει, η Μέρκελ εξαγόρασε λοιμωξιολόγους για να κατασκευάσουν ένα σενάριο τρόμου, για να δικαιολογήσει την επιβολή του lockdown. Και αφού το έκανε η Γερμανία…

Την ίδια ώρα η οικονομία της χώρας συνεχίζει να «βουλιάζει» με χιλιάδες θέσεις εργασίας να έχουν χαθεί από την αρχή της επιβολής των lockdowns και χιλιάδες συμπολίτες μας να μην γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον…
ν

 


Translate this post