Πρόεδρος Βραζιλίας: Το εμβόλιο θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ερπετά

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρου ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο της Pfizer για τον κορονοϊό θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε αλιγάτορες!

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου. Πηγή: News Media

ν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, κατέπληξε ακόμη και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του αυτήν την εβδομάδα, όταν σε ομιλία του ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα μετατρέψει όσους το κάνουν σε αλιγάτορες!

Φυσικά πρόκειται για φραστική υπερβολή, όμως με αυτό τον τρόπο ο Βραζιλιάνος πρόεδρος ήθελε να δείξει την αντίθεσή του στα εμβόλια για τον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάνθηκε, με ψήφους 10-1, ότι ο εμβολιασμός είναι «υποχρεωτικός», αλλά όχι «αναγκαστικός».

Δηλαδή, οι πολίτες δεν θα σύρονται με τη βία από στρατιώτες ή αστυνομικούς για να εμβολιαστούν. Απλώς, εάν αρνούνται, θα χάνουν τη δουλειά τους, θα μπλοκάρεται ο λογαριασμός τους στην τράπεζα, δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν και διάφορες άλλες κυρώσεις μέχρι να δουν το… φως του εμβολίου.

Στην απόφαση αυτή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που επιτρέπει σε τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς αξιωματούχους να επιβάλουν κυρώσεις στους μη εμβολιασμένους, και που σαφώς είναι αντισυνταγματική, αντιτάχθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, παρά το γεγονός ότι η χώρα του, με πληθυσμό 210 εκατομμύρια κατοίκους, έχει 7,1 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού και πάνω από 185.000 θανάτους.

«Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο. Κάποιοι λένε ότι δίνω το κακό παράδειγμα. Ποιο κακό παράδειγμα δίνω, από τη στιγμή που είχα κολλήσει τον ιό και έχω αποκτήσει αντισώματα; Γιατί πρέπει να κάνω ξανά το εμβόλιο;» είπε ο Μπολσονάρου σε ομιλία του στο Πόρτο Σεγκούρο που μεταδόθηκε από την υπηρεσία ειδήσεων UOL.

Στη συνέχεια, ο Μπολσονάρου επιτέθηκε στην αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer και το αμφιλεγόμενο εμβόλιό της με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου, πράγμα που έκανε τον Βραζιλιάνο πρόεδρο να πει ότι η εταιρεία δεν θα έχει νομικές κυρώσεις αν το εμβόλιό της μετατρέψει κάποιον σε… αλιγάτορα.

«Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να καταστεί σαφές», συνέχισε ο Μπολσονάρου. «Το συμβόλαιο της Pfizer λέει με σαφήνεια ότι εμείς (η Pfizer) δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε παρενέργεια. Εάν γίνετε αλιγάτορας, πρόβλημά σας… Το χειρότερο είναι ότι επεμβαίνει στο ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων».
ν

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ

Να σημειωθεί ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας ευθυγραμμίστηκε με τις οδηγίες που έχει δώσει ο Μπιλ Γκέιτς, μέσω της νομικής ομάδας του, η οποία συνέταξε υπό την καθοδήγησή του μελέτη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στο περιοδικό New England Journal of Medicine με τίτλο “Ensuring Uptake of Vaccines against SARS-CoV-2 (Διασφάλιση της λήψης εμβολίων κατά του SARS-CoV-2).

Η μελέτη περιέχει εντολές σχετικά με το πώς πρέπει να μεταχειριστούν οι κυβερνήσεις όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. Οι εντολές απευθύνονται πρωτίστως στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς το 52% των αμερικανών πολιτών δηλώνει απρόθυμο να εμβολιαστεί.

Η μελέτη περιγράφει στρατηγικές για την παράκαμψη των φόβων σχετικά με την ασφάλεια του εμβολιασμού κατά του νέου κορονοϊού, παρέχοντας στις υγειονομικές αρχές ένα εγχειρίδιο για τον «ήπιο» εξαναγκασμό εκείνων που δειλιάζουν.
ν

ΕΝΑ «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ» ΣΕΝΑΡΙΟ

Στο ζήτημα του κορονοϊού εμπλέκονται το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στη Νέα Υόρκη.  Οι τρεις αυτοί οργανισμοί οργάνωσαν μέσω του “The Event 201 scenario” οργάνωσαν τον Οκτώβριο του 2019 μια προσομοίωση της πανδημίας, που έπληξε την ανθρωπότητα δύο μήνες μετά.

Το «φανταστικό» σενάριο αφορούσε έναν θανατηφόρο κορονοϊό που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο από τις χήνες, καταστρέφει τις οικονομίες των χωρών και πυροδοτεί την επιβολή αυστηρών περιορισμών, αφήνοντας τελικά στο διάβα του 65 εκατομμύρια νεκρούς! Και η πανδημία σταματά όταν εμβολιάζεται το 80-90% της ανθρωπότητας!

Η προσομοίωση ήταν τόσο πιστή με την πανδημία που ενέσκηψε λίγους μήνες μετά, που το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, για να μην υπάρξουν υποψίες ότι κατασκεύασε ή διέσπειρε τον ιό, αναγκάστηκε να συμπεριλάβει μια δήλωση αποποίησης στον ιστότοπο της εκδήλωσης.

Δύο χρόνια πιο πριν, το 2017, το Πεντάγωνο έστειλε έκθεση στον Λευκό Οίκο με την οποία προειδοποιούσε την αμερικανική κυβέρνηση για μια «νέα ασθένεια του αναπνευστικού» που θα προέρχεται από «μια κινεζική αγορά θαλασσινών» και θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, αποδιοργανώνοντας την εθνική ασφάλεια και την ετοιμότητα του στρατού για δύο χρόνια. Η έκθεση ανέφερε τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν για την αναχαίτιση της πανδημίας, φαίνεται όμως ότι στον Λευκό Οίκο δεν την πήραν στα σοβαρά.
ν

 


Translate this post