Το Twitter θα σβήσει όλα τα δημοσιεύματα που είναι κατά των εμβολίων (vid)

Κατηγορία Media, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Σε μια επιχείρηση «κάθαρσης», το Twitter θα σβήσει όλα τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια «προκαλούν βλάβη» ή ότι «χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των πληθυσμών».

Το Twitter επιβάλλει λογοκρισία σε όσους μιλούν κατά των εμβολίων. Image credit: Pixabay20 / Twitter logo / Pfizer logo

ν

ΣΕ ΜΙΑ τελευταία προσπάθεια να καταστείλει την «παραπληροφόρηση», το Twitter θα αρχίσει να αφαιρεί αναρτήσεις που μιλούν για τη «συνωμοσία» των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών ότι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται σκόπιμα για να προκαλέσουν βλάβη και να «ελέγξουν πληθυσμούς».

Όπως το Facebook, έτσι και το Twitter θα καταστείλει με τη λογοκρισία την «παγκόσμια συνωμοσία» που στρέφεται κατά της ανθρωπότητας και κατά εκείνων που θέλουν να τη σώσουν!

Από την επόμενη εβδομάδα, ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα αρχίσει να σβήνει όλες τις δημοσιεύσεις, τα σχόλια, τους λογαριασμούς και τις αναρτήσεις που μιλούν για «εσκεμμένη συνωμοσία» ή «προωθούν επιβλαβείς, ψευδείς ή παραπλανητικές ειδήσεις» σχετικά με τα εμβόλια, δήλωσε η εταιρεία την Τετάρτη, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε όσα άρθρα μιλούν εναντίον των εμβολιασμών κατά του κοροναϊού.
ν

ν

Τα εμβόλια είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων (μόνο ο Γκέιτς έχει επενδύσει 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε 14 φαρμακευτικές πολυεθνικές), δεν μπορούν επομένως να αφεθούν στα χέρια μιας ομάδας ανθρώπων που αρνούνται να εμβολιαστούν επειδή βλέπουν παντού συνωμοσίες ή το «χέρι του Σατανά».

Από τους πρώτους λογαριασμούς που θα σβηστούν θα είναι αυτός της γνωστής πολιτικής ακτιβίστριας Κάντας Όουενς, η οποία πρόσφατα έγραψε:

«Ο δρ Φαούτσι είναι διαβολικός.

»Ο Μπιλ Γκέιτς είναι διαβολικός.

»Η βιομηχανία των φαρμάκων είναι διεφθαρμένη και αμιγώς διαβολική».
ν

ν

Η Κάντας Όουενς (Candace Owens). Image: Facebook
ν

Η επόμενη δημοσίευση που θα σβηστεί θα είναι αυτή του προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής, Mogoeng Mogoeng, ο οποίος την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου χαρακτήρισε τα εμβόλια για την Covid-19 «σατανικά», λέγοντας ότι «θα εγχύσουν το 666 στο DNA των ανθρώπων».
ν

Ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής, Mogoeng Mogoeng. Πηγή: GCIS
ν

Ο Mogoeng Mogoeng, ένας πιστός Χριστιανός, δέχτηκε έντονη κριτική μετά την ομιλία του σε εκδήλωση στο Γιοχάνεσμπουργκ την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, όπου κλήθηκε για να τιμήσει τους ανθρώπους που πέθαναν από Covid-19.

Η Νότια Αφρική, με πληθυσμό σχεδόν 60 εκατομμύρια κατοίκους, έχει 837.000 κρούσματα και περισσότερους από 22.700 θανάτους.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου στράφηκε κατά των «σατανικών» εμβολίων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA, λέγοντας ότι θα καταστρέψουν το DNA των ανθρώπων.

«Δεν μπορούμε, επειδή είμαστε Χριστιανοί, να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια και να δεχτούμε παθητικά αυτό που έρχεται. Όχι, δεν μπορούμε».

Και προσευχήθηκε: «Εάν υπάρχει εμβόλιο με 666, θέλω ο Θεός να το καταστρέψει. Εάν υπάρχει κάποιο εμβόλιο που προορίζεται να καταστρέψει το DNA των ανθρώπων, ζητώ από τον Θεό να το εξαφανίσει. Και να βοηθήσει να παραχθεί γρήγορα ένα καθαρό εμβόλιο».

Όπως είναι βέβαιο ότι δεν θα σβήσει δηλώσεις σαν αυτή του Μπιλ Γκέιτς που, σαν να είναι παγκόσμιος κυβερνήτης είπε ότι τα lockdowns πρέπει να συνεχιστούν μέχρι το 2022.

Μπαρ και εστιατόρια θα πρέπει να μείνουν κλειστά για τους επόμενους τέσσερις έως έξι μήνες. Ακόμα και το 2022 πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μη επιστροφή της ζωής στο “φυσιολογικό”.
‒ Μπιλ Γκέιτς

ν

Αλλά φυσικά το Twitter θα σβήσει όλες εκείνες τις δημοσιεύσεις που επικρίνουν τη στάση αυτή του Μπιλ Γκέιτς.
ν


ν

Αλλά δεν θα σβήσει δηλώσεις όπως αυτή του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος σε ομιλία του στις 6 Οκτωβρίου απέκλεισε οποιαδήποτε επάνοδο στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής ακόμη και μετά το εμβόλιο.

Αναφερόμενος στο “Great Reset” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε: «Μετά από όλα όσα περάσαμε, δεν αρκεί να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Έχουμε χάσει πάρα πολλά. Η ιστορία μάς διδάσκει ότι πράγματα αυτού του μεγέθους ‒πόλεμοι, λιμοί, πληγές, γεγονότα που επηρεάζουν τον τεράστιο όγκο της ανθρωπότητας, όπως αυτός ο ιός‒ δεν έρχονται και φεύγουν. Μπορούν να γίνουν η αφορμή για οικονομική και κοινωνική αλλαγή».

Επανέλαβε δηλαδή αυτά που γράφουν στο βιβλίο τους “Covid-19: The Great Reset” ο Klaus Schwab, εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και ο Thierry Malleret:

«Πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε πότε τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Η σύντομη απάντηση είναι: ποτέ…»
ν

 


Translate this post