Η Μελάνια Τραμπ και το νέο γαμήλιο συμβόλαιο (vid)

Κατηγορία Πρόσωπα

ΔΙΕΘΝΗ

Youmagazine Newsroom

 

Μια νέα βιογραφία 286 σελίδων που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ αποκαλύπτει πολλά για την Μελάνια Τραμπ και το γάμο της με τον Ντόναλντ.

ν

ENAΣ από τους λόγους που η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ καθυστέρησε τη μετακόμισή της από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο το 2017 ήταν επειδή επαναδιαπραγματευόταν το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορεί αύριο, συγγραφέας του οποίου είναι δημοσιογράφος της Washington Post.

Η συγγραφέας Μέρι Τζόρνταν επικαλείται πηγές κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ και αναφέρει ότι πρόθεσή της πρώτης κυρία των ΗΠΑ ήταν να «τροποποιήσει την οικονομική της συμφωνία με τον σύζυγό της», ενώ η Μελάνια ανέφερε ως αιτία της καθυστέρησης μετάβασης στον Λευκό Οίκο τη «φροντίδα του γιου της, Μπάρρον».

Το βιβλίο, με τίτλο The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, βασίζεται σε περισσότερες από 100 συνεντεύξεις σύμφωνα με την Washington Post.

Στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι η Μελάνια Τραμπ χρειαζόταν χρόνο για να ηρεμήσει μετά τις υποτιθέμενες σεξουαλικές ατασθαλίες του προέδρου των ΗΠΑ. Η Μέρι Τζόρνταν γράφει ότι τρία άτομα κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζονται ότι το νέο προγαμιαίο συμβόλαιο διασφάλισε ότι ο Μπάρον δεν θα αποκλειστεί από τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

«Ήθελε να αποδείξει γραπτώς ότι όσον αφορά τις οικονομικές ευκαιρίες και την κληρονομιά, ο Μπάρον θα αντιμετωπίζεται περισσότερο ως ίσος με τα άλλα τρία παιδιά του Τραμπ» γράφει η Τζόρνταν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1946 είναι 74 ετών. Ο Τραμπ έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος γάμος έγινε με την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Ιβάνα Ζελνίσκοβα το 1977 από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ Τζούνιορ. Το ζευγάρι χώρισε το 1992. Επιπλέον ήταν παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μάρλα Μαπλς από το 1993 όπου απέκτησαν μια κόρη, την Τίφανι Τραμπ και χώρισαν το 1999, ενώ από το 2005 είναι παντρεμένος με το μοντέλο Μελάνια Τραμπ. Το 2006 απέκτησαν τον γιο τους, Μπάρρον Τραμπ.

Η Μελάνια Κνάους-Τραμπ από τη Σλοβενία γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1970 και είναι 50 ετών. Η σχέση της με τα παιδιά του Τραμπ δεν φαίνεται να είναι καλή, τουλάχιστον με την Ιβάνκα Τραμπ. Όπως αναφέρει η Μέρι Τζόρνταν στο βιβλίο της, η Μελάνια αποκαλούσε την Ιβάνκα κοροϊδευτικά «η πριγκίπισσα», ενώ με τη σειρά της η κόρη του Τραμπ αποκαλούσε τη Μελάνια «το πορτραίτο», ουσιαστικά κοροϊδεύοντας το πόσο λιγομίλητη ήταν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως την υποστήριξή του στην ιδέα της προστασίας της περιουσίας κάποιου με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.
ν

Melania says a lot with very few words | AL NEWS
ν

ν

 


Translate this post