Ρώτησα τον Χαρδαλιά, πού να κάνω Πασχαλιά! (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Κερκύρα και ο Νίκος εμπνεύστηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον έκαναν… δημοτικό τραγούδι!
(Και ζήλεια-ψώρα ο Τσιόδρας).

ν

ΟΤΑΝ ξέσπασε η κρίση με τον κοροναϊό, ο Μητσοτάκης ζήτησε από τον Τσιόδρα να κρατήσει χαμηλά τον αριθμό των νεκρών, ώστε να μην ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό των νεκρών στο Μάτι, δηλαδή τους 102 – ή κάπου τόσους. Γιατί ο αριθμός 102 αντιπροσωπεύει το ψυχολογικό όριο σχετικά με το πόσους νεκρούς μπορούν να δεχτούν οι Έλληνες, δίχως να δυσφορήσουν ή να εξεγερθούν.

Αν τα κατάφερνε, θα τον έκανε βουλευτή (Επικρατείας) και ενδεχομένως υπουργό.

Από τότε ο Τσιόδρας εμφανίζεται κάθε απόγευμα ενώπιόν μας (τα πρωινά φαίνεται ότι «μαγειρεύει» τους αριθμούς κρουσμάτων και νεκρών) και προσπαθεί σαν «πατερούλης» να νουθετήσει με ιστορίες και παραβολές τον ελληνικό λαό στο να τηρεί πιστά τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας.

Για να ισορροπήσει το υποτονικό προφίλ του καθηγητή, ο Μητσοτάκης έβαλε δίπλα του έναν αρειμάνιο τύπο, τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος έχει από φυσικού του το άγριο ύφος του «κορωνοσερίφη» (ο χαρακτηρισμός είναι του Γιώργου Τράγκα). Και οι δύο μαζί, Τσιόδρας και Χαρδαλιάς, αποτελούν το γνωστό δίδυμο του καλού και του κακού μπάτσου.

Όμως ενώ φαινόταν να προηγείται στη συμπάθεια του ελληνικού λαού ο καθηγητής Τσιόδρας, ξαφνικά και λίγο πριν το τέρμα, πετάχτηκε ως αουτσάιντερ ο Νίκος Χαρδαλιάς και του έκλεψε όλη τη δόξα!

Απόδειξη ότι οι Έλληνες σέβονται τον καλό μπάτσο, αγαπούν όμως τον κακό, διότι θέλουν και λίγη σκληράδα!

Έτσι, μόλις ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ότι απαγορεύονται οι επισκέψεις στα νεκροταφεία τη Μεγάλη Εβδομάδα κι ότι δεν θα κάνουμε ούτε Ανάσταση ούτε Πάσχα με συγγενείς ή φίλους, τον έκαναν δημοτικό τραγούδι που έγινε viral.

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά, πού να κάνω Πασχαλιά», διασκευάζοντας το γνωστό δημοτικό τραγούδι, «Στου παιδιού μου τη χαρά», με έναν μοναδικό τρόπο!

Απολαύστε την Κερκύρα Αγγελίδου και τον Νίκο Σπίνγκο που έγραψε και τους στίχους… «ρώτησα τον Χαρδαλιά πού να κάνω πασχαλιά… και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».

Άιντεεεε να πεθάνει ο κορονοϊός!
ν

Ρώτησα τον Χαρδαλιά!!! #nikoskerkyra #covid19
ν

ν

 


Translate this post