Τουρκοποιείται η Ελλάδα με απόφαση Μητσοτάκη (vid)

Κατηγορία NEWS, Μεταναστευτικό

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Youmagazine Newsroom

 

Ενώ εμείς είμαστε σε καραντίνα, η κυβέρνηση θεσμοθετεί 28 πόλεις μουσουλμάνων εποίκων σε όλη την Ελλάδα. Δείτε την υπουργική απόφαση.

Με απόφαση της κυβέρνησης η Ελλάδα ξαναγίνεται χώρα ισλαμική. Εδώ τουρκικό παζάρι στην Αθήνα σε πίνακα του Έντουαρντ Ντόντουελ (1821). Πηγή: Wikimedia Commons

ν

ΤΗΝ ΩΡΑ που οι πολίτες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, η ελληνική κυβέρνηση με Κοινή Υπουργική Απόφαση προχώρησε σε θεσμοθέτηση νέων και προγενέστερων δομών «φιλοξενίας» (πρακτικά 28 νέων πόλεων με σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνους κατοίκους) σε όλη την επικράτεια για την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών. 

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για μια δημοκρατική πολιτεία, στο Μαξίμου βρήκαν την ευκαιρία με τους πολίτες τρομοκρατημένους και κλειδωμένους (υποχρεωτικά) στα σπίτια τους, ενώ η επιδημία του κοροναϊού δεν παρουσιάζει έξαρση, να «λύσουν» με διαδικασία εξπρές το μεταναστευτικό σε βάρος των Ελλήνων.

Όπως σημειώνει το site pronews.gr, η μεταφορά και η μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα ‒κάτι που θα οδηγήσει σε αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας‒ ήταν το σχέδιο Α της κυβέρνησης για την «επίλυση» του μεταναστευτικού, έως ότου ξεσηκώθηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ, μετά από πιέσεις των τοπικών κοινωνιών.

Όπως, όμως, όλα δείχνουν, μετά το ναυάγιο (και) του σχεδίου Β για μόνιμη εγκατάσταση στα νησιά, στην κυβέρνηση επιστρέφουν στο πρωταρχικό τους πλάνο.
ν

Χάρτης με τους τόπους φιλοξενίας μεταναστών που σχεδιάζει η κυβέρνηση, χωρίς καμία συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και τις κοινωνίες. Image: Supplied
ν

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο οι δομές «φιλοξενίας» αποκτούν νομική υπόσταση σαν περιφερειακές υπηρεσίες, επιτρέποντας έτσι την μονιμοποίησή τους αλλά και την ευκολότερη χρηματοδότησή τους από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Φαίνεται πως εκτός από οικονομικά κατεστραμμένους η επόμενη ημέρα μετά τον κοροναϊό θα βρει τους πολίτες και ισλαμοποιημένους.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο με τις δομές σε όλη την επικράτεια, όπως αυτές αναγράφονται στην υπουργική απόφαση.
ν

Greek islanders continue strikes over new migrant centres | TRT
ν


ν

 


 

Translate this post