Η δημοσιοποίηση μιας προφητείας για τον κοροναϊό

Κατηγορία Προβλέψεις, Κορονοϊός

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Κιμ έκανε τους θαυμαστές της να αναρριγήσουν, φέρνοντας στο προσκήνιο μια ξεχασμένη σκοτεινή προφητεία για τον κοροναϊό.

Η Κιμ Καρντάσιαν ενημέρωσε τους οπαδούς της για μια δυσοίωση πρόβλεψη του 2008 σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού. Image: Supplied

ν

ΜΙΑ δυσοίωνη πρόβλεψη που έγινε το 2008 από μια ψυχικό, η οποία προέβλεψε με ακρίβεια την πανδημία του πνευμονικού κοροναϊού, μοιράστηκε η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ με τα 64 εκατομμύρια των οπαδών της, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η πρόβλεψη για την πανδημία έγινε πριν από δώδεκα χρόνια από την ψυχικό Σύλβια Μπράουν (Sylvia Browne), στο βιβλίο της “Τέλος των Ημερών” (End of Days).

Στο βιβλίο υπάρχει επίσης η ακόμη πιο δυσοίωνη πρόβλεψη ότι η πανδημία θα επιστρέψει το 2030.

Στην ανάρτησή της στο Twitter, η Κιμ αναφέρει τα εξής: «Η Κόρτνεϊ μόλις έστειλε αυτό στην ομάδα μας». Και παραθέτει τη φωτογραφία της σελίδας από το βιβλίο της Μπράουν, που αναφέρεται στην πνευμονική λοίμωξη που προκαλεί ο κοροναϊός. Το σχετικό τμήμα έχει κυκλωθεί με κόκκινη μελάνη:

«Γύρω στο 2020, μια σοβαρή ασθένεια σαν πνευμονία  θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, που θα επιτίθεται στους πνεύμονες και τους βρογχικούς σωλήνες και θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες».
ν

Η σελίδα από το βιβλίο της Μπράουν που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Twitter η Κιμ Καρντάσιαν σχετικά με τον θανατηφόρο ιό που σαρώνει τον κόσμο. Πηγή: Twitter / Kim Kardashian West
ν

Η προηγούμενη παράγραφος μιλά για μια εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια που δεν θεραπεύεται με αντιβιοτικά και της οποίας τα θύματα μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι να ανακαλυφθεί ότι τα βακτήρια που την προκαλούν μπορούν να καταστραφούν με το συνδυασμό ηλεκτρικών ρευμάτων και υψηλών θερμοκρασιών (καύσωνα).

Στο τέλος του κειμένου, αναφέρεται ότι η πανδημία θα φέρει σε μεγάλη αμηχανία τους γιατρούς και ότι θα εξαφανιστεί το ίδιο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε. Όμως, θα επιστρέψει δέκα χρόνια αργότερα, δηλαδή το 2030, με την ίδια δριμύτητα και στη συνέχεια θα εξαφανιστεί εντελώς.

Η Αμερικανίδα ψυχικός Σύλβια Μπράουν γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1936 στο Κάνσας Σίτυ του Μισούρι και πέθανε στις 20 Νοεμβρίου 2013 στην Καλιφόρνια. Είναι γνωστή για τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της, καθώς και για τα βιβλία της σχετικά με το τέλος των ημερών και τη ζωή μετά θάνατον.

Μετά τη δημοσίευση του αποσπάσματος από το βιβλίο “End of Days” (2008) με την προφητεία, η Κιμ δέχτηκε πλήθος επιθέσεων, κυρίως από τον ρωσικό τύπο, με την κατηγορία ότι λέει ψέματα και ότι τρομοκρατεί τους οπαδούς της σχετικά με την ασθένεια που συνεχίζει να σκοτώνει ανθρώπους.

«Η αλήθεια είναι ότι ο ΦΟΒΟΣ σε σκοτώνει…» απάντησε η Κιμ. «Κλείστε την τηλεόραση… Και πλύνετε τα χέρια σας».

Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν ανέφερε υπερβολές όπως ότι ο μυστηριώδης κοροναϊός Covid-19, που εμφανίστηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019 είναι στην πραγματικότητα τεχνητός, προγραμματισμένος να ανιχνεύει έναν ορισμένο τύπο βιοχημικών παραγόντων. Και ότι όπως ταξιδεύει στον αέρα, προσεγγίζει τους ανθρώπους, ψάχνοντας να βρει ποιοι έχουν τον συγκεκριμένο βιοχημικό υποδοχέα. Και μόλις τον βρει, «κολλάει» πάνω του. Εάν κάποιος δεν τον έχει, ο ιός απομακρύνεται από αυτόν.
ν

Ο μυστηριώδης κοροναϊός Covid-19, που εμφανίστηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019, έχει στελέχη με τα οποία μπορεί και ανιχνεύει συγκεκριμένους βιοχημικούς τύπους στο περιβάλλον. Image: Supplied
ν

Ούτε έγραψε ότι ο κοροναϊός είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορά τον σύγχρονο άνθρωπο, η ζωή του οποίου είναι κενή και πλήρους ανοσίας. Σαν κτήνος, καθημερινά καταστρέφει τη φύση και το περιβάλλον, ενώ επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια πράγματα, τις ίδιες κινήσεις σαν αυτιστικός ή σαν ρομπότ. Μπορεί κάποτε αυτά που κάνει να είχαν κάποια σημασία∙ τώρα όχι. Η επανάληψη τους έχει στερήσει κάθε ουσία.

Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει απλώς από αδράνεια, σαν μια μηχανή που εξακολουθεί και κινείται ενώ της έχουν στερήσει την κινητήριο δύναμη. Αυτό που βιώνει δεν είναι ζωή, αλλά θάνατος.

Αλλά αυτά είναι φιλοσοφία…

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας επιδημίας που θα μπορούσε να σαρώσει τον κόσμο, είχε προβλεφθεί από τον Μπιλ Γκέιτς τον Ιανουάριο του 2017 κατά τη σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

«Μια θανατηφόρα επιδημία έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί και δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο…» είχε πει ο Γκέιτς στο Business Insider.
ν

Bill Gates has a warning about deadly epidemics | Business Insider
ν

ν

 


Translate this post