Πρόβα ισλαμοποίησης της Κρήτης από Πακιστανούς μετανάστες (vid)

Κατηγορία NEWS, Γεωπολιτική

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πρόβα ισλαμοποίησης της Κρήτης με πορεία Πακιστανών στον Άγιο Νικόλαο, με το ανατριχιαστικό σύνθημα του ISIS “Αλλάχ-ου-Ακμπάρ”!

Πακιστανοί μετανάστες, με πρόσχημα τη γέννηση του Μωάμεθ, κάνουν επίδειξη δύναμης πραγματοποιώντας πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγίου Νικολάου. Πηγή: alarm.rodos-island.gr

ν

ΣΤΙΣ 17 Νοεμβρίου, παράλληλα με τις πορείες που έγιναν σε όλη τη χώρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, μια πορεία διαφορετική από τις υπόλοιπες έγινε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης από Πακιστανούς μετανάστες, οι οποίοι, με πρόσχημα τη γέννηση του Μωάμεθ, έκαναν επίδειξη δύναμης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με βασικό σύνθημα το σύνθημα των τρομοκρατών του ISIS “Αλλάχ-ου-Ακμπάρ”!

Καλό είναι να δουν το σχετικό βίντεο οι κάτοικοι όλων των περιοχών της χώρας, για να συνηθίσουν σιγά-σιγά την… ισλαμοποίησή τους, καθότι παρόμοιες εικόνες θα βλέπουν πολύ συχνά στις πόλεις και στα χωριά τους, τώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης –ερωτοτροπώντας με το προσωνύμιο “Εθνικός Εφιάλτης”– διασπείρει χιλιάδες μουσουλμάνους στην ενδοχώρα.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα, με τον “Εθνικό Εφιάλτη” που έχουμε ως πρωθυπουργό, είναι ο εποικισμός και η σταδιακή ισλαμοποίηση της χώρας με τη μεταφορά και μόνιμη εγκατάσταση στο εσωτερικό της αλλότριων πληθυσμών, που δρουν ως προπομπός των τουρκικών στρατευμάτων, όταν η Τουρκία αποφασίσει να εισβάλλει στη χώρα μας.
ν

Πορεία Πακιστανών μεταναστών στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης | 17/11/2019 | Makedonia Hellas
ν

ν

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ!

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου τουρκικά αεροσκάφη έκαναν 37 παραβιάσεις του FIR Αθηνών. Μαζί τους και ένα πακιστανικό αεροσκάφος (!) που συμμετείχε στην άσκηση που είχε οργανώσει η Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι Τουρκία και Πακιστάν είναι σύμμαχοι και το Πακιστάν έχει δηλώσει ότι θα συνδράμει την Τουρκία στην περίπτωση που αυτή έρθει σε πολεμική αναμέτρηση με την Ελλάδα!

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, έγιναν 22 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη (δώδεκα F-16, δύο F-4, τρία CN-235 και τρία ελικόπτερα), όπου και πάλι ένα πακιστανικό αεροσκάφος τύπου P-3 Orion παραβίασε το FIR Αθηνών.

Σύμφωνα με το Militaire, το πακιστανικό αεροσκάφος συμμετείχε στην τουρκική πολυεθνική άσκηση Dogu Akdeniz (Ανατολική Μεσόγειος).
ν

Το πακιστανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος P-3 Orion. Image: Supplied

ν

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

Όλες οι παραβιάσεις έγιναν στα πλαίσια της τουρκικής άσκησης “Ανατολική Μεσόγειος 2019” (9-20 Νοεμβρίου), που στην ουσία είναι προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για εισβολή στην Ελλάδα, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Για την διενέργεια της άσκησης η Τουρκία κινητοποίησε 32 πολεμικά πλοία. Σε αυτή συμμετείχαν συνολικά 48 πολεμικά πλοία και σχεδόν 4.700 άτομα από 15 χώρες.

Ανάμεσά στα πολεμικά πλοία ήταν και η ελληνική φρεγάτα “Αδρίας” που συμμετείχε με ΝΑΤΟικό καπέλο!

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Τουρκία μέσα από την άσκηση αυτή και άλλες παρόμοιες προωθεί την ίδρυση Τουρκικής Ναυτικής Δύναμης στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ αντίστοιχη με εκείνες που έχουν Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία, σε έναν προφανή στόχο να υποσκελίσει τον ελληνικό ρόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Και εμείς συμμετείχαμε στην άσκηση!

Με άλλα λόγια, όταν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα, θα στείλουμε τα πλοία μας για να υποστηρίξουν τις αποβατικές ενέργειες των Τούρκων εναντίον μας!

Σε τέτοια σχιζοφρένεια έχουμε φτάσει…
ν

Πακιστανικό αεροπλάνο με τουρκικό «φερετζέ» παραβιάζει το FIR Αθηνών | OneTV
ν

ν

 


Translate this post