Η υποψηφιότητα Τσιρώνη πανικοβάλλει τον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Τσιρώνη για τον δήμο Αθηναίων έχει προκαλέσει οργή στον ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει να εξανεμίζονται οι πιθανότητες του δικού του υποψηφίου Ν. Ηλιόπουλου.

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης με τους Οικολόγους Πράσινους. Image: Supplied

ν

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Τσιρώνη για τον δήμο της Αθήνας. Η απόφαση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης να «κατέβει» απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο ξάφνιασε αλλά και θύμωσε πολλούς στο κυβερνών κόμμα, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή δεν υπήρχε καμία ένδειξη από την πλευρά των Οικολόγων ότι θα αναζητούσαν δικό τους υποψήφιο.
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, λοιπόν, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων. Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πρασίνων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.
Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».
Η κάθοδος του έμπειρου Γιάννη Τσιρώνη εξανεμίζει τις όποιες πιθανότητες είχε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, που σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει μόνο το 6% των προτιμήσεων των εκλογέων στο δήμο της Αθήνας. Ο κ. Τσιρώνης αναμένεται να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό.
ν

 


Translate this post