Μετά τη Μακεδονία, σειρά έχουν τα Δωδεκάνησα (vid)

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Μετά τη Μακεδονία, ο Τσίπρας ετοιμάζεται να παραδώσει τα Δωδεκάνησα στους Τούρκους, κάνοντας μια ανάλογη συμφωνία με αυτή των Πρεσπών!

ν

ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ δήλωση του βουλευτή Ηλία Καματερού, ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι προωθεί στα Δωδεκάνησα την ίδια συμφωνία, αναλογικά, με αυτή των Πρεσπών.
Κατά τη συζήτηση της αντεθνικής Συμφωνίας στη Βουλή, ο Ηλίας Καματερός, σε ένα παραλήρημά του, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτρέψει να γίνουν τα Ίμια «γκρίζες ζώνες», καθώς δεν προστατεύει τους Έλληνες ψαράδες που πηγαίνουν στη περιοχή για να ψαρέψουν!
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα, είπε επί λέξει τα εξής: 
«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες… Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα;
Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα… Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία…»
Εννοούσε πως αν δώσουμε στους Τούρκους αυτά που θέλουν, π.χ. μερικά νησιά και βραχονησίδες, τμήμα του Αιγαίου και της Κρήτης, συνεκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ κτλ., θα μας αφήσουν ήσυχους και δεν θα γίνονται πλέον αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών αεροπλάνων πάνω από τα Δωδεκάνησα!
Και μη νομίσετε ότι αυτά τα λέει ένα μεμονωμένο άτομο. Αυτά συζητούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, τα άκουσε και τα μετέφερε στη Βουλή.
Δείτε το σχετικό βίντεο.
ν

Καματερός – ΣΥΡΙΖΑ – Συμφωνία των Πρεσπών
ν

ν

 


Translate this post