Αυτά είναι τα 5 πιο τυχερά Ζώδια το 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ποια είναι τα πέντε ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τους φετινούς πλανητικούς συνδυασμούς. Θυμηθείτε πως όλα τα ζώδια έχουν τη νέα χρονιά το μερίδιό τους στην τύχη.

ν

ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Βεδική Αστρολογία, η οποία στις προβλέψεις της λαμβάνει υπόψη την πραγματική θέση των άστρων, το 2019 είναι για όλα τα ζώδια καλότυχο έτος, πέντε όμως από αυτά ευνοούνται ιδιαίτερα, είτε γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν τα πιο αδικημένα, είτε γιατί έχουν αποφασίσει τη νέα χρονιά να πολλαπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν.
Η επιτυχία άλλωστε είναι προϊόν από τη μια μεριά της τύχης, όταν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία που έχουμε εκφράσει, από την άλλη το αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχουμε καταβάλλει.
Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να το απαιτήσεις πολύ δυνατά, σαν να είναι η τελευταία σου επιθυμία, αλλά και να έχεις μέσα σου τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί οπωσδήποτε. Γι’ αυτό και έχεις προετοιμαστεί, ώστε μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή.
ν

1. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Τη νέα χρονιά θα αποτελέσετε αναπόσπαστο μέλος μιας νέας επιχείρησης, που χωρίς εσάς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
Με τον Δία στο πλευρό σας, το 2019 είναι ιδανικό για να αφήσετε το παρελθόν και να εκσυγχρονίσετε πολλούς από τους τρόπους με τους οποίους επιχειρείτε να κάνετε πράγματα. Όσο πιο νωρίς το αντιληφθείτε αυτό, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή σας. Μόνο συγκρούσεις θα προκαλέσετε υποστηρίζοντας παλιά πράγματα που δεν μπορείτε πλέον να αλλάξετε. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που πρέπει να αφήσετε να φύγει.
Από το Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο είναι η πιο παραγωγική περίοδος του έτους. Από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο απολαμβάνετε τα οικονομικά επιτεύγματα των προσπαθειών σας.
Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι ιδανικοί για ταξίδια με φίλους ή συντρόφους.
Οι Σκορπιοί του 2ου Δεκαήμερου μπορεί να έχουν διαμάχες με το σύντροφο της ζωής τους, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιο άλλο πρόσωπο στην ερωτική ζωή τους. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί του 3ου Δεκαήμερου πιθανόν να συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους.
Η συνεργασία με δύο ή τρεις άλλους ανθρώπους θα ενισχύσει τις αρμονικές ενέργειες που υπάρχουν φέτος για το ζώδιό σας, ειδικά από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
ν

2. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η νέα χρονιά θα αποτελέσει ορόσημο για την ανάπτυξή σας τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και μέσα από συνεργασίες και σχέσεις.
Το 2019 προσελκύετε κάθε καλοτυχία. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μια πιο βελτιωμένη στάση απέναντι στη ζωή είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Ιδιαίτερα τυχερή είναι η περίοδος στα μέσα του έτους, ενώ από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας φέρουν επιπλέον κέρδη, αλλά και ευκαιρίες για να προχωρήσετε στη ζωή σας.
Επιτρέψτε σε νέους ανθρώπους να εισέλθουν στη ζωή σας χωρίς να νιώθετε απειλή και μάθετε να στέκεστε μόνοι σας.
Οι Παρθένοι του 2ου Δεκαήμερου θα εκπλήξουν τους πάντες με το αφηγηματικό τους ταλέντο και την εφευρετική φύση τους, ενώ όσοι γεννήθηκαν στο 3ο Δεκαήμερο θα επιδιώξουν να βρουν μια άψογη σχέση, να δημιουργήσουν την ιδανική οικογένεια, ή να βρουν την τέλεια δουλειά.
Το 2019 είναι ιδανικό για γάμο, ή πολλαπλασιασμό μέσω κάποιας ένωσης, που σημαίνει ότι πολλοί Παρθένοι θα γίνουν γονείς ή θα γεννήσουν νέες ιδέες.
ν

3. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Με την έναρξη της νέας χρονιάς αισθάνεστε ήδη διαφορετικά – το πόσο εξαρτάται από τις αποφάσεις που πήρατε τα δύο τελευταία χρόνια.
Παρά την εύνοια των πλανητών, το 2019 θα έχετε ορισμένα σκαμπανεβάσματα. Η πλαστικότητα και η ευλυγισία είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Εάν τα οικονομικά σας είναι κάπως ασταθή, αυτό θα οφείλεται στο ότι ορισμένοι Υδροχόοι θα μετακινηθούν από έναν παλιό σε ένα νέο τομέα απασχόλησης.
Μια συνεργασία με πρώην συνεργάτες επιστρέφει στο προσκήνιο. Ξεκινούν νέες διαπραγματεύσεις, με αυξημένες πιθανότητες επαγγελματικής ανάπτυξης.
Ο Ποσειδώνας, ο μόνος από τους μεγάλους πλανήτες που θα επηρεάζει το 2019 το ζώδιό σας, σας ωθεί σε καλλιτεχνικές, μουσικές ή μυστικιστικές αναζητήσεις, ενώ τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, όταν όλοι οι προσωπικοί πλανήτες θα κινούνται μέσω του σημείου σας, είναι η ώρα για προσωπική δράση.
Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο είναι κατάλληλη για να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών και των ομαδικών δραστηριοτήτων. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ο Νοέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας.
ν

4. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Για εσάς τους Ζυγούς, το 2019 θα είναι ένα εξαιρετικά δημιουργικό και καλλιτεχνικό έτος. Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, τα οφέλη έρχονται σε εσάς μέσω ενός στενού συνεργάτη ή φίλου σας.
Σαν Ζυγοί γνωρίζετε ότι το μυστικό της καλής τύχης βρίσκεται στην ισορροπία.
Οι γεννημένοι το 1ο Δεκαήμερο, θα συναντήσουν εμπόδια στα σχέδιά τους για μετακίνηση στο εξωτερικό, στις επαφές με το δημόσιο, τις μισθολογικές συμφωνίες, τους φόρους και τις εξετάσεις. Με υπομονή και κατάλληλες κινήσεις αυτά θα ξεπεραστούν.
Οι γεννημένοι το 2ο Δεκαήμερο, θα επιδιώξουν να έχουν αναγνώριση από το εξωτερικό, ή θα αρχίσουν να σπουδάζουν κάτι νέο, ή θα επιδιώξουν την επαγγελματική τους εξέλιξη. Οι του 3ου Δεκαήμερου θα ολοκληρώσουν το 2019 τις ανακαινίσεις και ενδέχεται να μεταφέρουν αλλού το σπίτι ή το γραφείο τους.
Μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα είστε ο αρχιτέκτονας της δικής σας ανάπτυξης και βελτίωσης, μπορείτε να περιμένετε βοήθεια στα σχέδιά σας από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο. Ο Ιούνιος απαιτεί προσοχή όσον αφορά τις δαπάνες και τα κοινωνικά δρώμενα. Από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2010, παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και ανάπτυξη.
ν

5. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι δύο νέες Σελήνες στο ζώδιό σας στις 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου κάνουν τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2019 τους καλύτερους του έτους.
Με σύμμαχο τον Ουρανό, η νέα χρονιά έχει δύο ξεχωριστές νέες εκκινήσεις στη ζωή σας, όπως αναφέρθηκε ήδη (21 Μαρτίου και 19 Απριλίου). Τις περιόδους αυτές μπορεί να μετακινηθείτε σε μια νέα τοποθεσία, να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα, να ξεκινήσετε μια προσωπική αναζήτηση, ή να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο με περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό από ό,τι αισθανθήκατε εδώ και καιρό.
Σχεδιάστε με προσοχή το οικονομικό σας πρόγραμμα από το Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Μαρτίου και θα βγείτε κερδισμένοι. Το Σεπτέμβριο οι συνεργασίες ή οι συνεταιρισμοί μπορούν να φέρουν οικονομικά οφέλη.
Στις αρχές του έτους επικρατούν προσωπικές ανησυχίες, αλλά από τον Αύγουστο τα θέματα της καρδιάς βελτιώνονται. Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα έχετε μεγάλη εύνοια σε θέματα καρδιάς, ενώ οι μέρες γύρω από τις 14 Οκτωβρίου θα έχουν ιδιαίτερη σημασία.

ν

 


Translate this post