Η νέα μόδα στο Instagram λέγεται “Barbie feet”

Κατηγορία Social Media

FITNESS/ΜΟΔΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τα «πόδια της Μπάρμπι» είναι η νέα μόδα που έχει κατακτήσει το Instagram και φυσικά προέρχεται από τα μοντέλα που το επηρεάζουν.

ν

ΤΟ Instagram είναι ο εκπρόσωπος μιας βιομηχανίας που ανθεί κι αυτό επειδή καινοτομεί και ποτέ δεν μένει στάσιμη.
Οι περισσότερες από τις γυναίκες που ασχολούνται επαγγελματικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γενετικά ευλογημένες, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι απαραίτητες εφαρμογές φωτο-επεξεργασίας, καθώς στόχος είναι πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Φυσικά, οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που βλέπουμε είναι προϊόντα της δουλειάς μιας ολόκληρης επαγγελματικής ομάδας. Κυρίαρχη θέση έχει βέβαια η γωνία λήψης της φωτογραφίας και εδώ είναι που μπλέκονται τα «πόδια της Μπάρμπι».
Η νέα τάση που από τότε που εμφανίστηκε έγινε viral, σχετίζεται με τη στάση του μοντέλου, αλλά και με τη θέση της φωτογραφικής μηχανής: η λήψη της φωτογραφίας ελαφρώς από κάτω προς τα πάνω, έτσι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση της προοπτικής με τα πόδια του μοντέλου να φαίνονται πολύ πιο ψηλά και λεπτά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.
Το αποτέλεσμα ονομάζεται «πόδια της Μπάρμπι».
ν

kamp kourtndall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις


ν

🌸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις


ν

Η τάση, όπως είναι ευνόητο, προήλθε από τα μακριά και λεπτά πόδια της κούκλας Μπάρμπι, και το μυστικό είναι να στέκεται το μοντέλο στις άκρες των δακτύλων, για καλύτερο αποτέλεσμα.
Το όνομα “Barbie feet” δόθηκε στη νέα τάση από τη βρετανική έκδοση του site μόδας Who What Wear.
Το μυστικό για να είναι η φωτογραφία επιτυχημένη, είναι να εμφανίζει το εικονιζόμενο πρόσωπο σαν να φοράει ένα αόρατο ζευγάρι παπουτσιών με ψηλά τακούνια.
ν

Back to Life 🌺🦋❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🦋 (@bellahadid) στις


ν

#SpaDay ☀💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις


ν

Happy Hump Day! 💋 #farrahavivaphotography . . . . .💄: @stevichristine #jessicalowndes #happyhumpday #socal #westhollywood #californialiving

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Farrah Aviva (@farrahaviva) στις


ν

¡Mira la pose que todos están imitando en Instagram! 🔥 Ingresa a nuestro sitio y revisa todo sobre ella 💃 swipe up en historias ✨✨👆👆 ° ° ° ° #thotsquat #barbiefeet #instagram #pose

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tú It Girl (@revistatuchile) στις


ν

💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις


ν

 


Translate this post