Συναυλία Σταύρος Ξαρχάκος – Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Κατηγορία Art Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Youmagazine Newsroom

 

Συναυλία τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο Κατράκειο. Κατόπιν οι δύο καλλιτέχνες θα επισκεφθούν επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

ν

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν… η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτή τη χρονιά!
Η μοναδική αυτή συνεργασία ξεκίνησε τον Μάιο του 2017, έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας, για να καταλήξει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με δύο μεγαλειώδεις sold out συναυλίες στο Ηρώδειο.
Η μεγάλη επιτυχία ώθησε τους καλλιτέχνες να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον χειμώνα, όπου έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις και sold out στο αγαπημένο τους Gazarte.
Με τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη και τις ερμηνείες της κορυφαίας μας ερμηνεύτριας, πέρασαν 10 μήνες μιας συνάντησης που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο δεν χόρταινε κανείς να βλέπει, ένα πρόγραμμα που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.
Και ενώ όλοι πίστεψαν πως τον Μάρτιο ο κύκλος αυτός θα έφτανε στο τέλος του, η απαίτηση του κοινού τους οδήγησε στην απόφαση για μια νέα σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι, σε σημαντικά θέατρα και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδας που δεν είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν. Το εμπλουτισμένο πρόγραμμά τους είναι βέβαιο πως θα φέρει στις συναυλίες τους ακόμα κι όσους τους είχαν δει πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και πολλούς ακόμα που δεν χορταίνουν να τους συναντούν κάθε φορά και να τραγουδούν μαζί τους.
Την υπέροχη αυτή συνεργασία θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε, ανάμεσα σε άλλους σημαντικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, και στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, στις 21:00.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας. Μαζί τους και οκταμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.
ν

Καλοκαίρι 2018: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά ξανά τον Σταύρο Ξαρχάκο και δίνουν παράταση στο όνειρο! Image: Supplied
ν

Info

Σταύρος Ξαρχάκος – Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»
Πόλεις – σταθμοί της περιοδείας
16/7 – Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
8 & 9/7 – Πάτρα – Ρωμαϊκό Ωδείο
20/7 – Βέροια
28/7 – Σύρος
8/8 – Χανιά
9/8 – Ηράκλειο
11/8 – Καβάλα
12/8 – Sani Festival – Κασσάνδρα
22 & 23/8 – Ρόδος
Μαζί τους οι μουσικοί
Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο, Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα, Βασίλης Δρογκάρης –  Ακορντεόν, Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι,  Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι, Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα, Φίλιππος Τσεμπερούλης – Πνευστά.
Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας. Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος.
Oργάνωση: Gazarte cultural hub, Tώνια Δραγούνη.
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 15 ευρώ – Ταμείο: 18 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC & στο http://tickets.public.gr/
Ticket services: Online www.ticketservices.gr
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικά: 2107234567.
Δημαρχείο Νίκαιας, Παναγή Τσαλδάρη 10, Τ.Κ. 18450,  4ος όροφος – Δημόσιες Σχέσεις.
Μέρες & ώρες προπώλησης: Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-14:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 213-2075289.
ν

ν

Μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, Στίχοι Νίκου Γκάτσου
Ερμηνεία Νίκος Δημητράτος
ν

 


Translate this post